Piers Morgan zegt dat hij toekomstige tv-optredens bespreekt met Simon Cowell van BGT

Piers Morgan zegt dat hij toekomstige tv-optredens bespreekt met Simon Cowell van BGT
Piers Morgan zegt dat hij toekomstige tv-optredens bespreekt met Simon Cowell van BGT
Anonim

Na zijn ontslag bij Good Morning Britain is Piers Morgan op zoek gegaan naar een baan via een oude vriend - Simon Cowell.

Geslaagd worden door de helft van de gebruikers van sociale media is één ding, maar proberen dapper te blijven tijdens de controverse is een ander balspel, en Piers Morgan doet het goed. De Britse presentator verloor onlangs zijn baan nadat hij Meghan Markle een leugenaar had genoemd na haar interview met Oprah Winfrey.

In het interview sprak de hertogin fel over de problemen en de segregatie waarmee ze in de koninklijke huishouding werd geconfronteerd.

Hoewel andere koninklijke supporters de hertogin in de schaduw stelden, schonken fans bijna evenveel aandacht aan de boze beschuldigingen van Morgan.

Terwijl Morgan nu geen baan meer heeft, onthulde de televisiepersoonlijkheid dat hij ongelooflijke aanbiedingen heeft ontvangen, en het enige wat hij hoeft te doen, is zijn keuze maken.

Desalniettemin is er één groot aanbod waar hij naar uitkijkt.

Volgens The Sun heeft de voormalige gastheer een ontmoeting gehad met zijn goede vriend, Simon Cowell, en het paar heeft "door de stad gelopen" om toekomstige opties te bespreken.

Morgan schrijft zijn tijd als een van de oorspronkelijke juryleden van America's Got Talent toe aan Cowell, die hem een once-in-a-lifetime kans gaf om hem in de show te plaatsen.

Hij onthulde dat het gesprek met Cowell erop gericht is om erachter te komen of werken in Los Angeles nu de beste optie voor hem is, aangezien zijn uitbarsting destijds een van de meest spraakmakende popcultuurevenementen in Groot-Brittannië was. Hoe dan ook, Morgan concludeerde tegen de Britse tabloid dat hij overal klaar voor is.

Dit zijn niet de enige contacten van Morgan met The Sun in de afgelopen dagen - Morgan deelde onlangs ook een foto van zichzelf die de krant aan het lezen is via zijn Twitter-pagina. Op de foto beweert de rechter benedenhoek van de krant dat de Britse televisiezender ITV hem heeft gebeld met het verzoek zijn baan terug te nemen, maar dat hij hen nog geen definitief antwoord heeft gegeven.

Terwijl hij sprak over zijn carrière als presentator op Good Morning Britain, voerde Morgan aan dat hij zich altijd aan de regels heeft gehouden, en dat heeft hem tot nu toe nergens gebracht.

"Ik zou serieus overwegen om terug te gaan als ik het allemaal zou kunnen verscheuren en het op mijn manier zou kunnen doen. Als ik het zowel kon produceren als presenteren", pochte de Britse journalist tegen The Sun. Morgan beweert dat hij over de nodige tools beschikt om de show weer op de been te helpen en terug te keren naar zijn "dagen van glorie" met duizenden views over de hele wereld.

De Britse journalist heeft een lange en indrukwekkende televisiecarrière achter de rug, en hoewel het meeste ervan doordrenkt is met controverse, geloven zijn fans nog steeds dat hij potentieel heeft. Het is nog steeds onduidelijk of Morgan ermee instemt om AGT-rechter te worden, of zijn tv-hostingcarrière op te pakken waar hij was gebleven.

Aanbevolen: