Justin Bieber zegt dat hij op het kind van deze beroemdheid lijkt (en hij heeft gelijk)

Inhoudsopgave:

Justin Bieber zegt dat hij op het kind van deze beroemdheid lijkt (en hij heeft gelijk)
Justin Bieber zegt dat hij op het kind van deze beroemdheid lijkt (en hij heeft gelijk)
Anonim

Justin Bieber is niet altijd de meest zelfbewuste. Hij droeg een aantal controversiële haarkeuzes, nam een aantal echt extra financiële beslissingen en werd onlangs zelfs door fans beschuldigd van schreeuwen tegen zijn vrouw Hailey (wat ze ophelderde in haar IG Stories).

Dit weekend liet Justin fans zien dat hij eigenlijk precies weet welk beeld hij in de wereld zet: deze baby Beckham's.

Het is Romeo Beckham

Justin's zelf-geïdentificeerde lookalike is niemand minder dan Romeo Beckham, de middelste zoon van voetbalster David Beckham en mode-icoon Victoria Beckham, (ook bekend als Posh Spice). Toen Romeo deze lieve foto plaatste voor de verjaardag van zijn zusje Harper, sprong Justin in de comments om te zeggen wat iedereen dacht:

"Jullie lijken letterlijk verwant aan mij."

We zijn er zeker van dat de bandana en het gebleekte haar helpen, maar het v alt niet te ontkennen dat de gelaatstrekken van David en Victoria Beckham samen een heel Justin Bieber-achtig gezicht vormen. Harper zou het kleine zusje van JB kunnen zijn (of zelfs dochter, aangezien hij en Hailey de laatste tijd veel over kinderen praten), maar Romeo zou de echte tweelingbroer van Justin kunnen zijn. Vind je niet?

Fans dachten dat Romeo Justin WAS

Duizenden mensen waren het volledig eens met de woorden van Justin. Zijn commentaar op Romeo's post verdiende meer dan 8K likes en honderden reacties waarin fans uitlegden hoe ja, Romeo is zeker een mini Biebs.

"Wacht, ik dacht dat het JB was" luidt een antwoord.

"Elke…enkele…keer! Ik denk dat hij jou is" leest een andere, samen met enkele huilende emoji's.

Anderen zoals "Het duurde te lang om erachter te komen dat jij het niet was", "Ik had zoiets van met wie Bieber poseert met…" en "Daar zat ik net aan te denken" vullen Romeo's commentaargedeelte onder het kleine bericht van Justin, samen met een lawine van degenen die "dezelfde."

Het zijn eigenlijk vrienden

Justin en mini Justin zijn IRL geen vreemden. Ze hebben persoonlijk rondgehangen, zoals David Beckham in dit interview van maart 2020 aan Ellen uitlegde.

Hij zei dat Romeo vroeg of hij met Halloween langs wilde komen bij Justins huis (de Beckhams en de Biebers zijn buren) en dat ze die avond allemaal sneeuwkegels hadden. Hij vertelde Ellen ook dat voordat Harper werd geboren, zijn zonen zulke grote fans waren dat ze wilden dat hij en Victoria de baby naar JB vernoemen.

"Ze wilden haar een naam geven, nou ja Justine als het een jongen was en Justine als het een meisje was," legde Ellen uit aan haar publiek, terwijl David schaapachtig antwoordde: "Wat kan ik zeggen?"

De fam is misschien niet met Justin bij naam gegaan, maar nu hebben ze Justin zeker door uiterlijk.

Aanbevolen: