Twitter heeft gemengde gevoelens over de aankomende film 'Wedding Crashers 2

Inhoudsopgave:

Twitter heeft gemengde gevoelens over de aankomende film 'Wedding Crashers 2
Twitter heeft gemengde gevoelens over de aankomende film 'Wedding Crashers 2
Anonim

In 2005, met een budget van $ 40 miljoen, veranderde 'Wedding Crashers' in een cultklassieker, die wereldwijd $ 288 miljoen opleverde aan de kassa. De film kwam perfect samen, en een grote reden daarvoor waren de bijdragen en de chemie tussen Vince Vaughn en Owen Wilson.

De regisseur David Dobkin gaf toe dat het combineren van de twee voor de film alles veranderde: "We waren op de afterparty en ik praat met Vince en kijk naar Owen. Ik zweer het op God, Abbott en Costello schoot door mijn hoofd', zei David. "Ik herinner me dat ik mijn agent pakte en zei: 'Ik wil iets vinden voor Vince en Owen.' Hij wist dat ik op zoek was naar een komedie met een R-rating."

"Letterlijk, acht weken later belde hij me op en zei: 'Ik denk dat ik net het script heb gelezen.' Mijn agent stuurde het script naar mij en ik zag wat het voor hen beiden zou kunnen zijn, vooral voor Vince, want Vince en ik waren al vijf jaar op zoek naar een film en je wilt niet schommelen totdat je je kent. heb het ding dat een schot in de roos gaat worden."

Vaughn voegde een paar maanden geleden toe aan de opwinding en verklaarde dat er een vervolg in de maak was: "Owen en ik en de regisseur van Crashers hebben het voor het eerst serieus (over) een vervolg op die film gehad, ", deelt hij. "Dus er is een idee geweest dat best goed is. Dus daar praten we in de vroege stadia over."

Het is nu bevestigd dat HBO Max aan het project werkt en in augustus zullen de opnames plaatsvinden in Puerto Rico.

bruiloft crashers clip
bruiloft crashers clip

Fans zoemen over het nieuws, hoewel het niet allemaal positief is gezien de manier waarop sequels soms werken.

Fans weten het niet zeker

Gezien de manier waarop vervolgfilms werken en hoeveel tijd er is verstreken, staan fans sceptisch tegenover een vervolg.

Andere fans nemen de optimistische benadering, enthousiast om de cast weer bij elkaar te zien.

Ondanks de gemengde reacties, zullen veel fans afstemmen om te zien hoe het vervolg zich afspeelt. Naarmate de film begint te draaien, zullen de verwachtingen en opwinding ongetwijfeld toenemen. Het zal niet zo goed zijn als de eerste film, maar het zal zonder twijfel de toelating waard zijn.

Aanbevolen: