Alles wat we weten over de aankomende 'Wedding Crashers 2

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de aankomende 'Wedding Crashers 2
Alles wat we weten over de aankomende 'Wedding Crashers 2
Anonim

HBO Max heeft naar verluidt "I do" gezegd op een vervolg op de romcom-hit Wedding Crashers uit 2005. Voor het geval je niet bekend bent: de film, met in de hoofdrollen Isla Fisher, Owen Wilson, Rachel McAdams, Vince Vaughn en meer, draait om twee scheidingsbemiddelaars die hun ware liefde op een buitengewoon ongebruikelijke plek vinden.

Zoals eerst opgemerkt door Production Weekly, zijn de gesprekken over het vervolg begonnen en zullen de opnames in de komende maanden beginnen. Zullen de originele castleden terugkeren? Zullen we nieuwe personages zien? Wanneer wordt het vrijgegeven? Hier is alles wat we tot nu toe over Wedding Crashers 2 kunnen verzamelen.

9 Het gerucht begon helemaal in 2016

Huwelijk verpester
Huwelijk verpester

Een idee voor het vervolg begon helemaal in 2016, toen Isla Fisher, de actrice achter Gloria, een grote hint gaf op Today dat Wedding Crashers een vervolg krijgt. Bovendien kondigde New Line Cinema ook aan dat er destijds twee aankomende films in productie waren, hoewel het bedrijf geen specifieke titel noemde.

"Ik zou het eigenlijk niet op de ochtendtelevisie moeten aankondigen, maar er wordt blijkbaar over gesproken, wat leuk is", verklaarde de actrice, die een nominatie kreeg voor Breakthrough Performance van de 2006 MTV Movie Awards.

8 Het gaat waarschijnlijk verder waar de vorige film eindigde

Huwelijk verpester
Huwelijk verpester

Hoewel er geen bevestigde verhaallijnen zijn voor Wedding Crashers 2, is het veilig om te verwachten dat de film direct verder gaat waar de eerste film was geëindigd. Dat betekent dat we een meer volwassen versie van John en Jeremy te zien krijgen.

"De hele film is voor mij een coming-of-age-verhaal van jongens naar mannen, waar je van je primaire interesses als seks gaat naar je primaire interesse om verliefd te zijn. Ze willen een diepere verbinding hebben, " zei regisseur David Dobkin over de eerste film.

7 De opnames beginnen in augustus in Puerto Rico

Huwelijk verpester
Huwelijk verpester

Dus het goede nieuws is, zoals gezegd, Wedding Crashers 2 is geen gerucht meer. Het project heeft groen licht gekregen van HBO Max en zoals opgemerkt door NME, begint het filmproces in augustus in Puerto Rico. Zou dit, gezien de locatie, kunnen betekenen dat de film zich afspeelt tijdens de huwelijksreis van het stel?

6 Owen Wilson zei echter dat het nog te vroeg is om te zeggen

Huwelijk verpester
Huwelijk verpester

Owen Wilson (John) vertelde Variety echter ook dat het project zich nog in de beginfase van ontwikkeling bevindt. In plaats daarvan bevestigde hij dat de regisseur iets speciaals heeft gekookt, hoewel de voortgang niet veel verder is gevorderd dan dat.

"Sommige mensen zeggen dat jullie in augustus gaan, en dat klopt niet", zei de acteur.

5 Meest originele castleden zullen waarschijnlijk terugkeren

Huwelijk verpester
Huwelijk verpester

Er zou geen Wedding Crashers-film zijn zonder deze hoofdpersonen, dus het is veilig om te zeggen dat de meeste OG-castleden zullen terugkeren. Owen Wilson en Vince Vaughn zullen respectievelijk John en Jeremy spelen. Rachel McAdams zal Claire's schoenen dragen, terwijl Isla Fisher Gloria zal spelen. Het is echter nog onbekend of Will Ferrell, Bradley Cooper, Christoper Walken en Jane Seymour zullen terugkeren naar het project.

4 De eerste film was een enorm commercieel succes

Huwelijk verpester
Huwelijk verpester

De eerste film was een enorme commerciële hit. Commercieel verdiende Wedding Crashers $ 288.5 miljoen box office bruto voor New Line Cinema uit een budget van $ 40 miljoen. Er zijn echter veel gevallen waarin comedy-sequels proberen de magie van de eerste film te heroveren en jammerlijk mislukken, waardoor we ons zelfs afvragen hoe Wedding Crashers 2 zal worden ontvangen.

3 Ja, Vince Vaughn zal ook in deze film te zien zijn

Ja, Vince Vaughn zal ook in deze film te zien zijn en zijn rol als Jeremy hernemen. Hij gaf vorig jaar zelfs een kleine update om ons enthousiast te houden over het project.

"Ik heb destijds nooit een vervolg op veel van deze films gemaakt, omdat het voelde alsof we gewoon een succes najaagden," zei hij, "je bent dingen aan het onderzoeken waarvan ik denk dat ze echt zijn in ons leven, maar de komedie is een overdreven toewijding aan het absurde."

2 Zal Daniel Craig in deze film zitten?

Interessant was dat er een gesprek was om Daniel Craig, James Bond-acteur, te betrekken bij het vervolg. De regisseur werkte naar verluidt aan een script waarin de twee crashes worden geïntimideerd door een 'ultieme bruiloftscrasher'. Helaas heeft het script uiteindelijk nooit het daglicht gezien.

"We wilden dat Daniel Craig de ultieme bruiloftcrash zou zijn, met zijn sexy lichaam en zijn speedo, en de twee jongens zouden ongelooflijk door hem worden bedreigd. Hij was als de volgende generatie terminator van bruiloftcrash", regisseur David zei Dobkin op zijn Quora-pagina.

1 Er is geen releasedatum bevestigd … Toch

Huwelijk verpester
Huwelijk verpester

Helaas is er nog geen releasedatum bevestigd voor Wedding Crashers 2. Als producenten echter het schema op het spel houden en in augustus 2021 beginnen met filmen, zou Wedding Crashers 2 mogelijk een HBO Max en bioscooprelease in juli of augustus 2022 kunnen zien.

Aanbevolen: