Twitter heeft gemengde gevoelens over nieuwe HBO-show 'The Nevers' gemaakt door Joss Whedon

Inhoudsopgave:

Twitter heeft gemengde gevoelens over nieuwe HBO-show 'The Nevers' gemaakt door Joss Whedon
Twitter heeft gemengde gevoelens over nieuwe HBO-show 'The Nevers' gemaakt door Joss Whedon
Anonim

De eerste trailer van de sci-fi-serie The Nevers uit de HBO-periode is uitgebracht, wat aanleiding gaf tot een gesprek rond maker Joss Whedon.

Bekend van de geliefde serie Buffy The Vampire Slayer, was Whedon een schrijver, regisseur, uitvoerend producent en showrunner voor de nieuwe HBO-serie voordat hij het project om verschillende redenen eind 2020 verliet. Philippa Goslett verving hem als showrunner.

Eerder dit jaar beschuldigde Buffy-ster Charisma Carpenter Whedon van intimidatie op het werk. Haar co-sterren Amber Benson en Michelle Trachtenberg bevestigden haar aantijgingen.

In 2020 was Justice League-acteur Ray Fisher de eerste die Whedon beschuldigde van slecht gedrag op de set, waaronder racistisch misbruik. Whedon heeft niet publiekelijk gereageerd op een van de aantijgingen.

'The Nevers' herleeft het debat over de vraag of men de kunstenaar en de kunst moet scheiden

Nadat de trailer van The Nevers was verschenen, uitten sommigen op Twitter hun afkeuring over Whedon die bij het project betrokken was.

“Gr! Ik wil Joss Whedon niet meer steunen, maar verdomme, ze laten steeds previews zien van The Nevers die er echt gaaf uitzien!” een gebruiker schreef.

"Gecreëerd en geschreven door Joss 'Ik heb kleurkarakters uit films geknipt en kreeg te horen dat ik niet alleen kan zijn met een jonge actrice omdat ik een engerd ben' Whedon," was een andere opmerking.

De tweet verwijst naar de verklaring van Buffy-ster Michelle Trachtenberg in februari waarin ze beweerde dat er een regel was op de set "om te zeggen dat [Whedon] niet weer alleen met Michelle in een kamer mag zijn".

Een andere fan vertelde over de herkenbare "emotionele achtbaan" om erachter te komen dat Whedon te maken heeft met The Nevers.

“Mijn emotionele achtbaan-

ziet iets over een show genaamd The Nevers

kijkt trailer

wordt opgewonden

controleert cast-info op imdb

ziet overal de naam van Joss Whedon

voelt hoop sterven

gaat terug naar bed,” luidt de tweets.

Ondanks het feit dat Whedon de aankomende show heeft gemaakt en enkele afleveringen heeft geschreven en geregisseerd, werd zijn bijdrage nooit erkend in de marketing van de serie.

‘The Nevers’ Stars vonden het geweldig om met Joss Whedon te werken

In het licht van de recente beschuldigingen openden The Nevers-castleden Laura Donnelly en Ann Skelly hun samenwerking met Whedon.

“Ik vond het geweldig om met Joss te werken,’ vertelde Skelly aan Entertainment Weekly.

“Ik vond hem een fijne baas en regisseur, hij was heel open. Ik voelde dat hij veel om de acteurs en de crew gaf. Het was zeker een van mijn favoriete ervaringen op de set, zei ze.

"Vanuit mijn persoonlijke ervaring was het de beste scherm-, film- of tv-ervaring die ik op een set heb gehad", voegde Donnelly eraan toe.

“Vanuit mijn oogpunt voelde hij zich altijd zeer ondersteunend en beschermend voor de artistieke integriteit en wat wij als acteurs nodig hadden om ons werk te kunnen doen. Een van de geweldige dingen was de manier waarop die naar beneden sijpelde. Ik heb nog nooit aan een show gewerkt met een cast en een crew die allemaal zo aan de top van hun spel lijken te zijn en die allemaal zo aardig zijn en ik zeg dat zonder een enkele uitzondering, vervolgde ze.

Ze voegde eraan toe: Ze waren gewoon zo leuk om mee te werken en ik ben zo opgewonden dat de overgrote meerderheid met wie we later dit jaar terugkomen om de rest van de serie te doen, omdat het een van de beste ervaringen van mijn carrière.”

The Nevers gaat op 11 april in première op HBO

Aanbevolen: