Fans vergeten dat Paris Hilton-gast speelde in deze populaire show

Inhoudsopgave:

Fans vergeten dat Paris Hilton-gast speelde in deze populaire show
Fans vergeten dat Paris Hilton-gast speelde in deze populaire show
Anonim

Lang voordat Kim Kardashian (en de rest van hun kroost) beroemd werd, was er Paris Hilton. Hilton is een Amerikaanse erfgename en socialite die vastbesloten was om haar eigen stempel te drukken in de wereld.

Gedurende haar hele carrière had Hilton een succesvol zakenimperium gelanceerd. Niet alleen dat, ze waagde zich ook aan film en televisie. Fans kunnen zelfs vergeten dat Hilton ooit in een bepaald succesvol tv-programma speelde.

Paris Hilton wordt het best herinnerd voor haar reality-tv-dagen

Zoals fans zich misschien herinneren, was Hilton een van Hollywood's eerste realitysterren, met in de serie The Simple Life samen met goede vriend Nicole Richie (hoewel de serie in plaats daarvan bijna Kardashian speelde). In plaats van alleen kijkers een glimp van haar glamoureuze leven te geven, ziet de show Hilton en Richie verschillende banen in het hele land aannemen. “We zouden elke baan of taak doen die we konden doen; dus als de baan zou inhouden, weet je, werken met de koeien, dat was gewoon een deel van de baan', legde Hilton uit tijdens een interview met Flare. "We zouden het op de een of andere manier altijd grappig maken en iets doen om in de problemen te komen."

En hoewel The Simple Life een realityserie had moeten zijn, onthulde Hilton onlangs dat dit niet precies het geval was. "Ik speelde een personage in The Simple Life, dus ik neem het mensen niet kwalijk dat ze dachten dat ik duizelig was", legde Hilton uit terwijl hij met DuJour sprak. "Het spelen van dat personage maakte het leven gemakkelijker - ik heb een zekere mate van verlegenheid, waarvan ik zeker weet dat het een verrassing is voor mensen." Ze maakte ook duidelijk dat ze een groter doel voor ogen had tijdens het werken aan de show. "Ik was mijn platform aan het bouwen om die show te doen, die ik vervolgens kon gebruiken om een enorm lifestyle-merk te creëren", onthulde Hilton."Ik denk dat het gewoon afhangt van wie de persoon is, omdat sommige mensen in deze branche de kracht begrijpen van wat ze kunnen doen, er hun eigen merk van maken, en dan wordt het serieuzer genomen."

Na slechts een paar seizoenen van The Simple Life te hebben gewerkt, begon Hilton haar eigen zakenimperium op te bouwen. Ze lanceerde een kledingzaak en een parfumlijn. Ze ging ook door met het lanceren van haar eigen hotels van het merk Parijs. Ondertussen liep The Simple Life vijf seizoenen. Rond dezelfde tijd accepteerde Hilton ook een aantal filmrollen.

Al vroeg nam ze filmcameo's en -rollen op

Voor Hilton kwamen veel van haar filmrollen in de vorm van cameo's. Dat was het geval in The Cat in the Hat, Win a Date with Tad Hamilton!, Raising Helen en Snakes on a Plane. Maar toen kwam de slasher-film House of Wax, de Joel Silver-film waarin ook Chad Michael Murray, Elisha Cuthbert en Jared Padalecki te zien waren.

Hilton wist dat haar personage uiteindelijk op gewelddadige wijze zou worden vermoord, maar ze tekende toch. Ze was tenslotte een grote fan van Silver. "Het was behoorlijk brutaal, maar het is een Joel Silver-film, een echt cool concept, een geweldige cast en een geweldige regisseur, dus het was het waard om door het bos te rennen en vermoord te worden", vertelde Hilton aan Hollywood.com. "Ik ken Joel Silver omdat ik al zijn films heb gezien, en elke film die hij maakt is een hit, dus het is een eer om met hem samen te werken." Ondertussen zei Silver tegen JoBlo: "Helpt ze me in de promotie? We zullen zien. Ik heb T-shirts laten maken met de tekst "See Paris Die 6th May", dus… ze deed het geweldig en ik ben een grote fan van haar."

Kort na het filmen van House of Wax, lijkt het erop dat Hilton ook tijd maakte om op te treden in verschillende tv-shows, waaronder een populaire sci-fi-serie.

Fans vergeten misschien dat Hilton ook speelde in deze beroemde tv-show

Natuurlijk, Hilton speelde een gastrol in de tienerdrama's The O. C. en Veronica Mars. Maar wat velen zich misschien niet herinneren, is dat ze ook verscheen in het voor een Emmy genomineerde mysteriedrama Supernatural tijdens een aflevering van seizoen 5. In de show speelde ze een demonisch wezen dat de vorm aanneemt van Paris Hilton.

De show wilde al geruime tijd dat Hilton zou verschijnen en het bleek dat de realityster er ook klaar voor was. "We hadden onze wensenlijst in de kamer van wie de beste woordvoerder zou zijn voor een satirische monoloog over moderne beroemdheden en Paris Hilton stond bovenaan de lijst", vertelde de maker van de show, Eric Kripke, aan Entertainment Weekly. "We hadden in geen miljoen jaar verwacht dat ze het zou doen, maar ik sprak met haar en ze begreep de grap meteen en meldde zich snel aan." De show gaf Hilton ook de kans om zich kort te herenigen met haar voormalige House of Wax co-ster Padalecki. Er is zelfs een regel in de scène die verwijst naar de genoemde horrorfilm.

Hilton brengt misschien niet meer zoveel tijd in de schijnwerpers door als vroeger. Toch heeft ze nog steeds een drukke carrière. Om te beginnen speelde Hilton in de recente documentaire This is Paris. De zakenvrouw / socialite / actrice heeft ook gewerkt met Breaking Code Silence, een organisatie die overlevenden van de getroebleerde tienerindustrie helpt, net als Hilton zelf. Ondertussen heeft Hilton ook duidelijk gemaakt dat ze klaar is met het aanpassen van persona's aan een populair verhaal. In 2020 zei ze tegen The New York Times: "Ik ben blij dat mensen weten dat ik geen domme blondine ben."

Aanbevolen: