Fans vergeten dat Andy Cohen ooit speelde in deze populaire sitcom toen hij jong was

Inhoudsopgave:

Fans vergeten dat Andy Cohen ooit speelde in deze populaire sitcom toen hij jong was
Fans vergeten dat Andy Cohen ooit speelde in deze populaire sitcom toen hij jong was
Anonim

Andy Cohen, in de volksmond bekend als de Real Housewives-ondervrager, heeft een behoorlijk kleurrijke carrière op televisie gehad. Hij begon als stagiair bij CBS News waar hij ook 10 jaar heeft gewerkt. Hij werd de senior producer van The Early Show en een producer voor zowel 48 Hours als CBS This Morning. Hij stapte uiteindelijk over naar het werken voor de camera bij Today Show en Morning Joe en werd aangenomen als co-host in Live! met Kelly en The View. In 2009 begon hij met het hosten van zijn doorlopende middernachtelijke talkshow Watch What Happens Live.

Vanaf dat moment zou Cohen de reputatie krijgen beroemdheden ertoe te brengen de heetste roddels in de industrie te verspreiden. Dankzij het beruchte 'Plead the Fifth'-segment van zijn show. Cohen is ook verschenen in veel andere tv-shows, meestal voor het hosten van optredens. Hij is ook bezig met acteren. Hij speelde zichzelf zowel op de Netflix-serie Unbreakable Kimmy Schmidt als op Riverdale. En lang daarvoor had hij zelfs een rol in een populaire HBO-serie. Deze keer niet als hijzelf!

Andy Cohen verscheen op 'Sex And The City'

Andy Cohen was eigenlijk op Sex and the City. Hij speelde een niet nader genoemde schoenenverkoper in het 6e seizoen van de serie. Het was de aflevering waarin Carrie Bradshaw, gespeeld door zijn echte beste vriendin Sarah Jessica Parker, aan het winkelen was met een geblinddoekte Charlotte (Kristin Davis) voor haar date met haar Russische liefdesbelang, Aleksandr Petrovsky, gespeeld door Mikhail Baryshnikov. Maar het was niet de enige keer dat de presentator van de talkshow een cameo in de show maakte.

Cohen verscheen ook op Sex and the City in seizoen 4. "Je weet misschien dat ik een Barney's schoenenverkoper was in het laatste seizoen van SATC", schreef hij op Instagram."Maar wist je dat ik in seizoen 4 (denk ik) zonder shirt verscheen in een homobar die naast Carrie Bradshaw stond? (Klinkt ongeveer goed!!) Het shot is uit de tv-versie geknipt en leeft nu alleen op dvd en Amazon. TBT" Cohen wilde oorspronkelijk een sprekende rol in de serie krijgen. Hij deed zelfs auditie voor de iconische rol van Mario Cantone, Anthony Marentino, Charlotte's homovriend en weddingplanner.

In een aflevering van Watch What Happens Live met Kristin Davis zelf en acteur John Benjamin Hickey, haalde de tv-presentator herinneringen op aan de tijd dat hij binnenkwam en voorlas voor de rol. "Michael Patrick King [de producer van SATC] zei om de een of andere reden: 'Kom binnen en lees voor…' Ik denk dat het deel dat uiteindelijk naar Mario Cantone ging. Ik denk dat het de feestplanner was, wat een groot deel was. " Hickey, die ook een rol speelde in een aflevering van de show uit 1998, herinnert zich dat Cohen de rol niet kreeg.

"Twintig jaar geleden zaten we bij Benny's Burrito's en ik werkte met hem aan de auditie en ik bleef maar zeggen: 'Lieverd, zet het gewoon af'", zei de acteur. Cohen dacht ook niet dat de rol zo groot zou zijn. Maar Davis zei dat de cast ernaar uitkeek dat hij een rol in de show zou krijgen. "Andy kwam altijd bij ons rondhangen en dus wilden we allemaal dat hij er meer zou zijn, dus we hadden zoiets van: 'Geef Andy een rol, zodat hij er altijd zal zijn'", zei de actrice. Cohen zou ongetwijfeld een goede aanvulling zijn geweest op het fantastische stel.

Andy Cohens hechte relatie met de cast van 'Sex And The City'

Andy Cohen is beste vrienden met Sarah Jessica Parker. Ze hebben zelfs de traditie om elk jaar samen naar het Met Gala te gaan. Ze ontmoetten elkaar lang voordat Cohen beroemd was. Op een dag verscheen de actrice in The Morning Show waar Cohen nog steeds als producer werkte en gewoon een goede indruk op haar maakte. Vanaf dat moment zouden ze veel rondhangen in New York City. Cohen ontwikkelde uiteindelijk vriendschappen met de andere SATC-castleden.

In maart 2021 beschreef Cohen een nacht met Parker als echte Sex and the City."Ik heb vrijdagavond met Sarah Jessica gegeten en de stad was zo mooi vrijdagavond en het voelde echt als een lentenacht en alles barstte los", vertelde Cohen aan People. Hij zei dat SJP "een ongelooflijke jas aan had, dus ik heb het gevoel dat ik uit was met Carrie Bradshaw. Ik zou graag willen zeggen dat ik vrijdagavond een goede aflevering heb gezien." De presentator van de talkshow zei ook dat hij net de eerste SATC-film had gezien, schijnbaar in de stemming voor de aanstaande 10-delige revival, And Just Like That …

Aanbevolen: