Jeff Probst loog om de gastheer van de overlevende te worden

Inhoudsopgave:

Jeff Probst loog om de gastheer van de overlevende te worden
Jeff Probst loog om de gastheer van de overlevende te worden
Anonim

CBS ging in mei 2000 in première met 'Survivor'. De show was meteen een hit, hoewel fans het er allemaal over eens kunnen zijn, ze hadden waarschijnlijk niet verwacht dat de show 40 seizoenen en bijna 600 afleveringen zou duren! Om de zaken nog veel groter te maken, is Jeff Probst de gastheer geweest sinds het begin van de show.

Hoewel we ons tegenwoordig niemand anders in de positie kunnen voorstellen, was dat in het begin niet echt het geval. CBS had zo zijn twijfels en hetzelfde geldt voor Jeff, die dacht dat Phil Keoghan, presentator van 'The Amazing Race', de rol zou krijgen. De auditietape van Probst was niet precies waar de show naar op zoek was en in feite, terugkijkend, lijkt het iets dat uit een SNL-sketch komt. Om het netwerk te verleiden, deed Jeff een beetje liegen en het kwam allemaal goed toen hij het optreden kreeg en nooit meer achterom keek.

Laten we eens kijken naar wat Jeff zei om de rol in de show te krijgen, samen met zijn reis en wat hij onderweg leerde.

Jeff zou het niet volhouden in de show

Probst is al meer dan twee decennia op de show, wat absoluut opmerkelijk is. De gastheer heeft onderweg verschillende lessen geleerd - een was een onbeleefd ontwaken. Volgens Jeff zou hij het niet volhouden als deelnemer aan de show: "Ik had een hele grote levensles door de show te doen. Een stel vrienden kwam me bezoeken in de Filippijnen. We lieten een uitdaging achter na het filmen en waren naar huis rijden in een busje. Om de een of andere reden besloten we om 'Wanneer wordt je weggestemd' te spelen als we in de show waren. Het ging rond de hoorn, en het raakte me. Ik dacht in mijn hoofd: 'Ze zijn Ik ga zeggen dat ik behoorlijk diep ga, misschien niet winnen maar diep. Ik ken de show en ik ben goed met woorden.’ Dit is wat mijn ego me vertelde. En mijn beste vriend zei: 'Probst, je zou zo snel weg zijn.' Ik was geschokt. Maar ik wist – ik weet het van Survivor – dat als een groep mensen je vertelt wat ze van je denken, ze gelijk hebben. Hun waarneming is juist voor hen."

Volgens zijn leeftijdsgenoten praat hij een beetje te veel, wat zijn ondergang zou zijn: "Mijn vrienden zeiden: 'Je mond, je bent te lippy. Je vindt het grappig, maar andere mensen vinden het vervelend, en zij zou je wegstemmen.' Wat ik dacht dat mijn troef was - woorden, verbaal zijn - is lang niet zo charmant als ik denk dat het is. Ze zeiden: 'Je zou iemand snel kwaad maken, en dan zouden ze je wegstemmen "… Ik weet nu dat dat waar is. En aangezien ik weet dat het waar is, denk ik bij mezelf dat ik waarschijnlijk al drie vervelende dingen in deze kamer heb gezegd."

Het blijkt dat we precies weten waar ze het over hebben gezien Jeffs demo-tape, die werd overhandigd aan 'Survivor'. Laten we zeggen dat de rol niet zo overtuigend was en dat het zijn kans had vergroot om de show te hosten als er geen leugen was geweest.

Probst bestempelde zichzelf als een buitentype

Stel je voor dat je een demo-tape begint met een pop van jezelf… dat is precies wat de presentator van ' Survivor' deed. Het tweede frame was Jeff in een disco-outfit … Het voelde echt meer als een blooper-reel dan iets anders. Natuurlijk was het 'Survivor'-team niet zo overtuigd, en het zou tot verdere ondervraging leiden. Op dat moment besloot Probst te liegen.

Tijdens de 'Tonight Show Starring Jimmy Fallon' gaf Probst toe dat de demo hem die baan niet opleverde en dat hij gedwongen werd een leugen te vertellen. Probst probeerde te benadrukken dat hij een buitenmens was, wat blijkbaar niet waar was. De leugen was een groot deel van Jeff die de baan kreeg, omdat hij begreep waar het optreden over ging. Integendeel, dat deed de auditie van Phil Keoghan, die in een pak opdook, pijn. Volgens Jeff was het geen pak-type hosting-optreden en hij begreep dat vanaf het begin: "Phil droeg een pak en ik droeg een t-shirt en een spijkerbroek en ik dacht dat een pak geen overlevende is."

Het werkte allemaal omdat beide tv-presentatoren succesvolle carrières hadden. We kunnen gerust zeggen dat, hoewel hij toen loog, Probst is geëvolueerd naar het buitentype, gezien zijn geschiedenis op de show. Wat betreft die demo-tape, die zal voor altijd blijven bestaan.

Aanbevolen: