Overlevende: 10 schipbreukelingen die in Griffoendor zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

Overlevende: 10 schipbreukelingen die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
Overlevende: 10 schipbreukelingen die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
Anonim

Deze populaire reality-wedstrijdshow heeft maar liefst 40 seizoenen gehad, en in elk seizoen zijn er nieuwe en oude schipbreukelingen waar fans verliefd op kunnen worden - voor de eerste keer of helemaal opnieuw. Met zoveel verschillende spelers zit het eiland vol met dynamische persoonlijkheden.

Voor alle liefhebbers van Harry Potter, ze weten zeker in welk Hogwarts-huis ze zouden worden gesorteerd in de tovenaarswereld. Het is dus tijd om erachter te komen met welke schipbreukeling je op evenementen zou kunnen zitten of met wie je zou bungelen. Voor de dappere, vastberaden, ambitieuze en gedurfde Griffoendor - hier zijn 10 overlevende schipbreukelingen die in dit huis zouden worden gesorteerd.

9 Ben Driebergen

Afbeelding
Afbeelding

Deze cowboy heeft meer dan eens gespeeld en elke keer bewijst hij hoe vastberaden en moedig hij werkelijk is. Hij is behoorlijk moordend als het gaat om allianties en strategie, maar hij gaat een uitdaging nooit uit de weg.

Zijn gedurfde bewegingen en uitdagingsvaardigheden bewijzen absoluut dat deze schipbreukeling het goed zou doen naast zijn mede-Griffoendors. Geen wonder dat hij de wedstrijd wist te winnen. Bovendien zou hij waarschijnlijk geweldig zijn in Zwerkbal.

8 Kelley Wentworth

Afbeelding
Afbeelding

Deze blonde bom had een scherpe geest, maar ze was ook ongelooflijk ambitieus. Ze liep altijd voorop bij beslissingen en uitdagingen, en haar zelfvertrouwen en kracht pasten perfect in dit Hogwarts-huis.

Ze is absoluut gedurfd, maar ze staat ook bekend als een beetje opvliegend en roekeloos. Toch is Kelley een van de meest memorabele spelers uit de game geworden - en dat komt waarschijnlijk door haar Griffoendor-eigenschappen.

7 Ozzy Lusth

Afbeelding
Afbeelding

Er is geen twijfel in de geest van een fan dat dit beest van een speler in dit huis zou eindigen. Als een echte leeuw (die er echt uitziet), gaat deze schipbreukeling over overleven, fysieke kracht en moed.

Hij kan een beetje roekeloos zijn, maar hij is altijd 100% en deinst nooit terug in een uitdaging. Zijn wreedheid en moed zouden zelfs Harry Potter trots maken. Als er één speler is waarvan alle schipbreukelingen het erover eens zijn dat het een Griffoendor is, is het waarschijnlijk Ozzy.

6 Michele Fitzgerald

Afbeelding
Afbeelding

Michele's eerste overwinning was misschien controversieel, maar haar tijd bij Winners at War bewees hoe fel, slim en brutaal ze werkelijk is. Michele was intelligent, maar ze is ook geweldig in het gebruiken van alles in haar voordeel - en geeft nooit op.

Haar extraverte en moedige persoonlijkheid is perfect voor een Griffoendor, en ze durfde ook altijd een zet te doen. Haar ambitie zou zeker worden toegejuicht door elk ander lid van dit dappere huis.

5 Mike Holloway

Afbeelding
Afbeelding

Deze schipbreukeling was het grootste deel van zijn seizoen out, wat misschien niet past bij een Griffoendor. Maar trouw aan dit huis gaf hij nooit op. Hij zette zijn hakken in het zand en was vastbesloten om als beste uit de bus te komen.

Met moed, strategie en overwinningen op uitdagingen, bereikte hij bijna de laatste drie. Zelfs de schipbreukelingen die probeerden hem eruit te krijgen, konden het niet helpen, maar applaudisseerden voor zijn moed, ambitie en succes.

4 Sarah Lacina

Afbeelding
Afbeelding

Deze sterke en vastberaden speler heeft het spel zeker veranderd voor alle vrouwen, en ze bewees zichzelf door één keer te winnen en behoorlijk ver te komen tijdens Winners at War. Met strategie, uitdagingsvaardigheden en moed, denken sommigen misschien dat ze op de rand van Zwadderich staat.

Toch zou Sarah waarschijnlijk in Griffoendor worden gesorteerd. Haar ambitie en moed vallen op tussen haar mede-schipbreukelingen, en dit zijn de kernkenmerken van dit huis (en deze schipbreukeling).

3 Wendell Holland

Afbeelding
Afbeelding

Wendell heeft alle sterke en zwakke punten van het huis van Griffoendor. Hij is gedurfd, dapper, ambitieus en barst van het leiderschap, maar hij heeft zeker ook een kort lontje en vertrouwen komt in golven. Het lijdt geen twijfel dat de sorteerhoed hem in dit huis zou plaatsen.

Deze Survivor-winnaar gebruikte deze vaardigheden in zijn voordeel, en fans zijn er zeker van dat hij met Ron en Harry op Zweinstein zou zitten, hoewel hij misschien zou proberen hun nieuwe leider te zijn.

2 Lauren O'Connell

Afbeelding
Afbeelding

Deze prachtige en dappere schipbreukeling werd tijdens haar seizoen meteen een favoriet bij de fans. Ze was ijzersterk en speelde een ongelooflijk fysiek spel als het op uitdagingen aankwam.

Lauren bewees echter dat ze intelligent en strategisch was, maar ze was ook vol ambitie en wist hoe ze tegen alle verwachtingen in in de wedstrijd moest blijven. Ze was moedig en wankelde nooit - zelfs niet toen haar alliantie werd weggestemd. Ze speelde zoals een echte Griffoendor zou doen.

1 Tony Vlachos

Afbeelding
Afbeelding

De koning van Survivor is absoluut Tony, en hij is de enige man (en een van de twee in totaal) die de wedstrijd twee keer heeft gewonnen. Deze schipbreukeling heeft zeker genoeg vertrouwen en moed voor alle anderen op het eiland.

Het is duidelijk dat zijn gedurfde acties hem zeker in de problemen hebben gebracht, en mensen beschuldigden hem er absoluut van roekeloos te zijn. Dat is ook helemaal in lijn met dit huis, en hij bewees dat hij ook alle geweldige kwaliteiten ervan heeft.

Aanbevolen: