Jeff Probst heeft dit beroemde 'overlevende' gezegde veranderd: hoe voelt internet?

Inhoudsopgave:

Jeff Probst heeft dit beroemde 'overlevende' gezegde veranderd: hoe voelt internet?
Jeff Probst heeft dit beroemde 'overlevende' gezegde veranderd: hoe voelt internet?
Anonim

Survivor is terug met zijn 41e seizoen, na een onderbreking tijdens de pandemie, en 8 afleveringen in, de show is aan en poppin '. Met een razendsnelle tijdsbestek van slechts 26 dagen in plaats van de gebruikelijke 39, een duizelingwekkend aantal nieuwe idolen en voordelen, en alle nieuwe stamconfiguraties, gaat het spel in een razend tempo en houdt zelfs de meest ervaren fans aan het gissen. De oude gastheer Jeff Probst, die ook als uitvoerend producent van de show fungeert, staat opnieuw aan het roer. Hij is het gezicht van Survivor, hij was de gastheer sinds de oprichting in 2000 en presenteerde en produceerde de show gedurende zijn 21-jarige bestaan.

In die tijd zijn de media en het sociaal-politieke klimaat drastisch veranderd, en de show wordt vaak geprezen om het navigeren door deze veranderingen en om het spel mee te laten groeien met de tijd. Echte problemen spelen een rol in de kleine Survivor-ecosfeer, zoals het incident tijdens seizoen 39 toen een situatie in de show de MeToo-gesprekken weergalmde die in de echte wereld werden gehouden. Dit seizoen is er een geheel nieuw actueel raadsel, en het heeft te maken met een van de weinige dingen op Survivor die in 21 jaar niet is veranderd: Jeff's beroemde gezegde dat hij voor een uitdaging roept: "Kom binnen, jongens!" Nou… het gezegde dat hij altijd schreeuwde. Dit is wat je moet weten over hoe het internet reageert op de show die het beroemde gezegde verandert.

7 Deelnemer Evvie Jagoda zei dat de zin haar niet stoorde

Evvie Jagoda nam als eerste het woord en legde uit dat ze, ondanks dat ze queer en een vrouw was, het woord 'jongens' zo gemeenzaam vond dat ze op dit moment het gevoel heeft dat het door elkaar kan worden gebruikt voor alle verschillende combinaties van geslachten. Ze vond dat de zin deel uitmaakte van de traditie van de show en niet aanstootgevend was. Het gesprek werd in der minne afgebroken en we dachten dat het daarmee klaar was. (Als een kanttekening, Evvie is genderqueer en gebruikt 'zij' of 'zij' voor voornaamwoorden; 'zij' wordt voornamelijk gebruikt in de show.)

6 Maar de volgende dag sprak Ricardo Foye zich uit om het te dumpen

De volgende dag wilde deelnemer Ricardo Foye de kwestie opnieuw bekijken. Hij legde uit dat hij op de eerste dag overweldigd was door het begin van de opnames en de kans niet had aangegrepen om iets te zeggen. "Ik ben het er niet mee eens dat we het woord 'jongens' moeten gebruiken", zei hij. "Ik ben het er volledig mee eens dat we het moeten veranderen, of het nu gaat om het laten vallen van de 'jongens' of het veranderen in iets anders. Ik ben het er gewoon niet echt mee eens. De realiteit is dat Survivor de afgelopen 21 jaar is veranderd. En die veranderingen hebben het ons allemaal mogelijk gemaakt - al deze bruine mensen, zwarte mensen, Aziatische mensen, zoveel queer mensen - om hier tegelijkertijd te zijn. Jeff's antwoord was empathisch en bevestigend: 'Ik ben met je,' zei hij. 'Ik wil het veranderen. Ik ben blij dat dit de laatste keer was dat ik het ooit zal zeggen."

5 Sommigen wezen op de ironie in de geslachten van de tegenstander en voorstander

Twittergebruiker @_namori_fan_ bracht een interessant punt naar voren over de geslachten van Evvie, die de zin steunde, en Ricardo die het weg wilde hebben. "Waarom liet @JeffProbst EEN MAN beslissen dat 'kom op jongens' beledigend was toen ELKE VROUW OP DE SHOW AKKOORD DAT HET GOED WAS".

4 Uit één peiling bleek dat 89% van de fans de zin wil behouden

Volgens een peiling van goldderby.com vond 89% van de Survivor-kijkers het gebruik van de informele 'jongens' goed en vond Jeff dat hij de zin moest blijven zeggen zoals hij die altijd heeft gezegd. Van de overige 11% zei 8% "Meh, het maakt me ook niet uit" en 3% zei: "Ja, hij heeft de juiste beslissing genomen."

3 Sommigen noemden het 'Deugdensignalering'

Twittergebruiker @neslaughter dacht dat de verhuizing alleen voor de show was. "Ik wou dat hij net de beslissing had genomen, maar in plaats daarvan deed hij deze deugd-signalerende houding van eerbied die gewoon gênant was…" zei hij.

2 Anderen waren het eens met de verhuizing

Twittergebruiker @avawildgust koos de kant van Ricardo, Jeff en de show en tweette: "Het is een geldige vraag. Het is 2021, ga met de tijd mee. Conservatief verliest altijd van vooruitgang."

1 Velen denken dat dit meer is dan alleen het gebruik van de zin

Twitter-gebruiker @makcognito vatte de verandering van de zin mooi samen door deze te verbinden met de grotere boog van de show terwijl het zijn 41e seizoen in meer dan 21 jaar ingaat, tweetend: "Jeff brengt de 'kom op jongens' ter sprake convo gaat minder over zijn bezorgdheid over de eigenlijke zin en meer over een symbolische demonstratie van zijn toewijding om open te staan voor verandering en het spel ten goede te ontwikkelen." De show is in de loop der jaren zo veranderd en veranderd, dus het is ook een poging van de show om zijn fans te laten zien dat het team luistert en dat ze van plan zijn om Survivor mee te laten groeien met zijn publiek, zodat kijkers mensen zullen zien zoals zelf op de show. Het biedt een geweldig model voor andere programma's om te laten zien hoe wijzigingen kunnen worden aangebracht om op het huidige moment te passen. We zouden willen dat de vrijgezel een pagina uit het boek van Survivor zou halen!

Aanbevolen: