Jeff Probst had absoluut een hekel aan deze 'overlevende' locatie

Inhoudsopgave:

Jeff Probst had absoluut een hekel aan deze 'overlevende' locatie
Jeff Probst had absoluut een hekel aan deze 'overlevende' locatie
Anonim

Een gloednieuwe realityshow zien opstijgen op het kleine scherm is altijd leuk voor fans, omdat ze iets nieuws hebben om hun tanden in te zetten. Recente hits als Love is Blind en Welcome to Plathville hebben goed werk geleverd door fans aan te spreken, en die shows lijken een mooie toekomst voor zich te hebben.

Dit was precies het geval voor Survivor in het jaar 2000, en Jeff Probst heeft de show gedurende meer dan 40 seizoenen in de ether gehost. Probst heeft vrijwel overal gereisd en één locatie blijft zijn minst favoriete.

Laten we eens kijken welke Survivor-locatie Probst als zijn minst favoriete heeft gekozen.

'Survivor' is een populaire realityshow die maar doorgaat

In mei 2000 was Survivor een gloeiend hete realityshow die het nieuwe millennium in stijl aftrapte. Het had een interessant uitgangspunt, en in een mum van tijd was het de populairste show op televisie waar schijnbaar iedereen naar keek.

Degenen onder ons die oud genoeg zijn om zich te herinneren dat ze Y2K hebben overleefd, kunnen je waarschijnlijk vertellen waar we waren toen we Survivor voor het eerst keken, en velen van ons waren na een enkele aflevering helemaal verslaafd aan de show. Door de jaren heen heeft de serie plaats gemaakt voor een aantal iconische momenten en een aantal iconische spelers die allemaal indruk hebben gemaakt op het enorme publiek van de show.

Zelfs nu heeft het de drempel van 40 seizoenen overschreden en het gaat nog steeds goed op CBS, wat een bewijs is van hoe solide het werkelijk is.

Veel dingen over dit iconische stukje televisiegeschiedenis zijn door de jaren heen hetzelfde gebleven, inclusief de opmerkelijke gastheer, Jeff Probst.

Jeff Probst is zijn oude gastheer

Jeff Probst is de gastheer sinds het allereerste seizoen van de show en is iemand die miljoenen fans kennen. Hij is geweldig geweest in de rol waarin hij al die jaren geleden werd geplaatst, en het is bijna onmogelijk om je een wereld voor te stellen waarin hij niet tot de gastheer van Survivor behoort.

Hoe mooi het ook is dat Probst de zaken grotendeels hetzelfde heeft gehouden, hij heeft in 2021 wel een enorme verandering doorgevoerd, wat veel fans verraste.

Zoals USA Today meldde, sprak Probst over het veranderen van zijn iconische zin en zei: "Al 20 jaar gebruik ik één zin om mensen op te roepen voor uitdagingen. Ik vind het leuk om het te zeggen. Het maakt deel uit van de show. Maar ik te willen zijn van het moment. In de context van 'Survivor' is een woord als jongens OK? Of is het tijd om dat woord te schrappen?"

Ook al is de wijziging doorgevoerd, je kunt er zeker van zijn dat mensen nog steeds elke week afstemmen.

Tijdens zijn jaren als gastheer van de show, heeft Probst alles en nog wat beantwoord, inclusief welke locatie zijn minst favoriete was.

Probst zei dat de slechtste locatie Maquesas was

Dus, welke locatie was volgens Survivor-presentator Jeff Probst zijn minst favoriete? Toen hem deze vraag in een interview werd gesteld, onthulde hij dat Marquesas, de locatie voor seizoen vier van de show, zijn minst favoriete locatie was. Toen hij een korte uitleg gaf waarom het zijn minst favoriete was, was het voor sommigen een beetje begrijpelijker.

"Oké, de slechtste locatie is nog steeds Marquesas, wat ons vierde seizoen was. En de enige reden was dat er zoveel insecten waren! Iedereen werd de hele dag gebeten", zei Probst.

"Waarom zijn we hier weer", voegde hij er gekscherend aan toe.

Het was een humoristisch antwoord van de gastheer, maar hij ontwikkelde duidelijk een afkeer van levend opgegeten te worden door de insecten op de beruchte locatie.

Sommige fans begrepen volledig waarom hij niet zo van Marquesas genoot, maar anderen gingen naar Reddit om enige verwarring te uiten over waarom hij zo'n hekel had aan de plek.

In een deel van de post van een gebruiker zeiden ze: "Ik lees constant dat Probst een HAAT aan Marquesas, en mijn vriend ging eigenlijk naar de boerderij van John Carroll …. Ik zou zijn zaken helemaal verkeerd kunnen hebben (sorry John als je leest Reddit!) en hij bevestigde vrijwel wat we allemaal weten dat Probst Marquesas-aluin vrijwel op de zwarte lijst heeft staan, zodat het niet in een ander seizoen kan zijn."

De eerste poster zelf geeft meer details, wat een discussie op gang bracht onder de fans.

Een andere gebruiker viel in en zei: "Ik ben het ermee eens, het is onterecht door probst."

Anderen droegen graag bij aan het gesprek door simpelweg te bevestigen wat Probst zei, wat vrij eenvoudig leek. Of het nu gerechtvaardigd was of niet, Marquesas is de minst favoriete Survivor-locatie van Probst.

Aanbevolen: