‘The Marvels’: Brie Larson schittert naast ‘Parasite’-acteur Park Seo-Joon

Inhoudsopgave:

‘The Marvels’: Brie Larson schittert naast ‘Parasite’-acteur Park Seo-Joon
‘The Marvels’: Brie Larson schittert naast ‘Parasite’-acteur Park Seo-Joon
Anonim

Zuid-Koreaanse acteur Park Seo-Joon, die bekend staat om zijn rollen in de veelgeprezen, met een Oscar bekroonde film Parasite en Netflix's K-Drama Itaewon Class, is toegetreden tot het Marvel Cinematic Universe!

Seo-Joon is enorm populair vanwege zijn veelzijdige rollen in verschillende door Zuid-Korea geproduceerde romantische drama's, en maakte een cameo-optreden in Parasite als Kim Ki Woo's (Choi Woo-shik) vriend Min-hyuk.

Park Seo-Joon om Amadeus Cho te spelen?

Starnews Korea meldde dat Park Seo-Joon was gecast in een onbekende rol voor Marvel Studio's vervolg op Captain Marvel, getiteld The Marvels. Naar verluidt vertrekt de acteur in de tweede helft van 2021 naar de Verenigde Staten om te beginnen met het filmen van het vervolg naast Brie Larson, die Carol Danvers speelt in de franchise!

Fans van de acteur hebben geprobeerd te ontdekken in welke rol hij had kunnen worden gecast, waarbij Marvel-fans zeiden dat Seo-Joon de perfecte keuze is voor de personages van Sword Master of Amadeus Cho.

Sword Master is Lin Lie, een Chinese superheld uit de stripboeken die nog niet in de MCU te zien is geweest. De verhaallijn draait om hem die wordt achtervolgd door dromen van demonen en de jacht op zijn vermiste archeoloog-vader. Lin Lie hoopt ook het geheim te ontrafelen van het zwarte zwaard dat zijn vader heeft achtergelaten.

Amadeus Cho aan de andere kant is een geniale, Koreaans-Amerikaanse tiener die de taak heeft om het portaal te bestuderen dat door Mysterio is geopend tussen de Ultieme Aarde en Aarde-616. Amadeus wordt uiteindelijk ook de Hulk door hem van Bruce Banner te verwijderen en in zijn eigen lichaam te plaatsen.

Als Park Seo-Joon is gecast als een oudere Amadeus, hebben we misschien de kans om hem te zien in de She-Hulk-serie, als Cho en She-Hulk samen monsters verslaan in de stripboeken.

Seo-Joon heeft veel aanhang verdiend dankzij zijn rollen in romantische komedies zoals What's Wrong With Secretary Kim, She Was Pretty en Fight For My Way. De acteur kreeg ook lof voor zijn inspirerende rol in de K-Drama Itaewon Class die in 2020 op Netflix werd uitgezonden.

De film staat gepland voor een release in 2022 en bevat een sterrencast met onder meer Teyonah Parris (WandaVision), Zawe Ashton, de Pakistaanse acteur Fawad Khan en de Canadese actrice Imani Vellani, die de eerste moslimactrice is die de rol van held op het scherm.

Geregisseerd door Nia DaCosta, The Marvels zal op 11 november 2022 in de bioscoop verschijnen.

Aanbevolen: