Hoe wordt Brie Larson geript voor 'The Marvels'?

Inhoudsopgave:

Hoe wordt Brie Larson geript voor 'The Marvels'?
Hoe wordt Brie Larson geript voor 'The Marvels'?
Anonim

De MCU rijdt al sinds 2008, toen Iron Man het superheldengenre naar nieuwe hoogten bracht, en op dit moment is het uitgegroeid tot de grootste franchise ter wereld. Het verplettert de concurrentie op het grote en kleine scherm, en niets staat hem nu meer in de weg.

Brie Larson schittert momenteel als Captain Marvel in de franchise. Het personage is verdeeldheid zaaiend, met velen die zeggen dat ze verschrikkelijk is, en anderen die worden misbruikt, simpelweg omdat ze haar leuk vinden. Het was een gemengde reactie, maar Captain Marvel gaat nergens heen.

Terwijl fans langzaam wachten op de release van Captain Marvel's volgende film, laten we Brie Larson eens nader bekijken en vertellen hoe ze de vorm van een superheld aan het worden is voor de film.

Hoe komt Brie Larson in vorm voor 'Captain Marvel 2'?

In 2019, toen de MCU zich opmaakte voor de afsluiting van de Infinity Saga, kwam Captain Marvel in de theaters en stelde de wereld voor aan Carol Danvers. Het personage was eerder geplaagd, maar deze film bracht haar naar het grote scherm en zorgde ervoor dat de bal aan het rollen ging tijdens haar reis in de franchise.

Met Brie Larson als de titulaire held, was Captain Marvel een nostalgische hit die de grens van $ 1 miljard aan de kassa brak. Het was geen perfecte film, maar hij verdiende een fortuin, en plotseling was Carol Danvers een belangrijk onderdeel van de plannen van de MCU.

Brie Larson was de perfecte keuze om het personage te spelen, en ze is sindsdien verschenen in Avengers: Endgame en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Het was geweldig om te zien hoe het personage haar tijd in het MCU voortzet, en volgend jaar zullen de dingen naar een heel nieuw niveau worden getild wanneer haar tweede film in de bioscoop verschijnt.

'The Marvels' wordt een hit

In 2023 maakt Captain Marvel haar langverwachte terugkeer naar het grote scherm, maar ze zal de dingen niet alleen doen. De film, getiteld The Marvels, zal een aantal nieuwe toppers bevatten, waaronder Monica Rambeu en mevrouw Marvel, die haar debuut zal maken in haar eigen Disney Plus-show.

Dit is een fascinerende beslissing van Marvel, en het is er een die een enorme uitbetaling kan opleveren. Captain Marvel verdiende geld aan de kassa, maar er was wat terugslag over het personage en haar introductie tot de franchise. Misschien kan het geven van een team om mee samen te werken de perceptie van een bepaald segment fans veranderen.

Het zal nog even duren voordat de film wereldwijd in de bioscoop verschijnt, dus laten we tot die tijd eens nader kijken naar Brie Larson en hoe ze in vorm is gekomen voor de rol. Onnodig te zeggen dat de meeste mensen haar in de sportschool niet bij konden houden.

Hoe Larson tegenwoordig wordt geript voor de 'The Marvels'-film

Fans die Larson op sociale media volgen, hebben berichten van de actrice gezien die de krankzinnige fysieke vorm laat zien die ze heeft gekregen voor The Marvels. Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel werk het heeft gekost om te komen waar ze is, en Larson is zichzelf tijdens haar training blijven pushen.

Toen hij met Insider sprak over haar training, zei Larson: "Ik noemde mezelf liefkozend 'een introvert met astma' voordat ik Carol Danvers mocht spelen en ik begon eerst te trainen uit pure paniek, omdat ik dacht: 'Oh mijn god, Marvel weet niet dat ik niet eens weet hoe ik een heuvel op moet lopen zonder buiten adem te zijn.' Dus begon ik aan deze reis met de gedachte dat ik sterk zou worden, en ik had geen idee. Ik ging veel verder dan wat ik ooit voor mogelijk had gehouden voor mijn lichaam."

"In staat zijn om 400 pond hip thrust, 200 pond deadlift, de jeep van mijn trainer te duwen, ik bedoel, het is een ongelooflijke ervaring om te beseffen dat wat er in je zit veel verder gaat dan wat je wist dat mogelijk was. En ik heb Carol om bedankt daarvoor, "voegde ze eraan toe.

Hipstoten en deadlifts zijn slechts een deel van wat Larson heeft gedaan om zich voor te bereiden op de film. Ze heeft ook pull-ups over de volledige lengte, push-ups met kettingen, walking lunges en meer die te vinden zijn op Women's He alth.

Er wordt veel gemaakt van wat de mannen bij Marvel doen om zich voor te bereiden op hun rol, en terecht, maar het is geweldig om te zien hoe een Hollywood-hoofdvrouw een hoop rekwisieten krijgt voor het krankzinnige werk dat ze heeft gedaan in om een van de sterkste karakters in de MCU te spelen.

The Marvels zal voorlopig nog niet in de bioscoop verschijnen, maar je kunt maar beter geloven dat Brie Larson de zaken naar een ander niveau tilt voor de film.

Aanbevolen: