Hollywood-superkoppel Penélope Cruz en Javier Bardem: wie schittert in grotere kassahits?

Inhoudsopgave:

Hollywood-superkoppel Penélope Cruz en Javier Bardem: wie schittert in grotere kassahits?
Hollywood-superkoppel Penélope Cruz en Javier Bardem: wie schittert in grotere kassahits?
Anonim

Spaanse acteurs Penélope Cruz en Javier Bardem speelden voor het eerst samen in 1992 in Cruz' doorbraakproject Jamón, Jamón. In 2007 begonnen de twee te daten en sindsdien konden fans ze ook het scherm zien delen in projecten als Vicky Cristina Barcelona, The Counselor en in Everybody Knows. Het stel stapte in 2010 in het huwelijksbootje en samen hebben ze een zoon en een dochter.

Vandaag bekijken we welke van de twee acteurs de meest winstgevende films heeft. Blijf scrollen om erachter te komen of Penélope Cruz of Javier Bardem speelde in een film die meer dan $ 1,1 miljard verdiende aan de kassa!

8 Javier Bardem's derde best presterende film is 'Dune' ($ 400,7 miljoen)

Laten we beginnen met de op twee na best presterende film van Javier Bardem - de epische sci-fi-film Dune uit 2021. Daarin portretteert Bardem Stilgar, en hij speelt naast Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård en Zendaya. De film is de eerste van een tweedelige bewerking van de roman uit 1965 van Frank Herbert, en heeft momenteel een 8,1 rating op IMDb. Dune werd gemaakt met een budget van $ 165 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 400,7 miljoen aan de kassa.

7 Terwijl Penélope Cruz'Vanilla Sky' is ($203,4 miljoen)

Penélope Cruz's derde meest succesvolle film aan de kassa is de psychologische sci-fi-thriller Vanilla Sky uit 2001. Daarin speelt Cruz Sofia Serrano en schittert ze naast Tom Cruise, Kurt Russell, Jason Lee, Noah Taylor en Cameron Diaz.

De film is een Engelse bewerking van Alejandro Amenábar's Spaanse film Open Your Eyes uit 1997. Vanilla Sky heeft momenteel een 6,9 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 68 miljoen en bracht uiteindelijk $ 203,4 miljoen op aan de kassa.

6 De op één na best presterende film van Javier Bardem is 'Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales' ($ 794,9 miljoen)

De volgende op de lijst is de op één na meest winstgevende film van Javier Bardem, de fantasyfilm Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales uit 2017. Daarin speelt Bardem Captain Armando Salazar, en hij schittert naast Johnny Depp, Geoffrey Rush, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario en Kevin McNally. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales is het vijfde deel in de Pirates of the Caribbean-franchise - en heeft momenteel een 6.5-rating op IMDb. De film is gemaakt met een budget van $ 230-320 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 794,9 miljoen aan de kassa.

5 Terwijl Penélope Cruz'Murder On The Orient Express' is ($352,8 miljoen)

Penélope Cruz' tweede meest winstgevende film is de mysteriefilm Murder on the Orient Express 2017, waarin de actrice Pilar Estravados speelt. Naast Cruz zijn er in de film ook Tom Bateman, Kenneth Branagh, Willem Dafoe, Judi Dench en Johnny Depp te zien.

Murder on the Orient Express is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1934 van Agatha Christie en heeft momenteel een beoordeling van 6,5 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 55 miljoen en bracht uiteindelijk $ 352,8 miljoen op aan de kassa.

4 De best presterende film van Javier Bardem is 'Skyfall' ($ 1,109 miljard)

Javier Bardem's best presterende film tot nu toe is de spionagefilm Skyfall uit 2012, de drieëntwintigste film in de James Bond-franchise. Daarin portretteert Bardem Raoul Silva, en hij schittert naast Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Bérénice Marlohe en Albert Finney. De film heeft momenteel een 7,8 rating op IMDb. Skyfall werd gemaakt met een budget van $ 150-200 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 1.109 miljard aan de kassa.

3 Terwijl Penélope Cruz's 'Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides' ($ 1,046 miljard) is

Penélope Cruz' meest winstgevende film tot nu toe is de fantasiefilm Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides uit 2011. Daarin speelt Cruz Angelica, en ze schittert naast Johnny Depp, Ian McShane, Kevin R. McNally en Geoffrey Rush. De film is het vierde deel in de Pirates of the Caribbean-franchise en heeft momenteel een beoordeling van 6,6 op IMDb. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides werd gemaakt met een budget van $ 410,6 miljoen en bracht uiteindelijk $ 1,046 miljard op aan de kassa.

2 De grootste films van Javier Bardem zijn iets winstgevender dan die van Penélope Cruz

penelope cruz javier bardem scene
penelope cruz javier bardem scene

Het lijdt geen twijfel dat zowel Penélope Cruz als Javier Bardem ongelooflijk succesvolle filmsterren zijn wiens projecten vaak enorme kassucces zijn. Bij het vergelijken van hun meest succesvolle projecten is het echter duidelijk dat de films van Javier Bardem iets succesvoller zijn - tenminste als het gaat om hoeveel geld ze verdienen. Natuurlijk kan dit in de toekomst veranderen, maar zelfs nu is het verschil tussen hoeveel hun films verdienen niet zo groot, en het is veilig om te zeggen dat beide sterren aan zeer winstgevende projecten werken.

1 Hoe hun nettowaarde zich verhoudt

Javier Bardem en Penelope Cruz in Vicky Cristina Barcelona
Javier Bardem en Penelope Cruz in Vicky Cristina Barcelona

Hoewel Bardem de iets winstgevendere films heeft, is zijn vrouw eigenlijk meer dan twee keer zoveel waard. Volgens Celebrity Net Worth heeft Penélope Cruz momenteel een nettowaarde van $ 75 miljoen, terwijl haar man $ 30 miljoen waard is.

Aanbevolen: