Terry Crews schittert in een Amazon-advertentie en fans kunnen er gewoon niet mee omgaan

Inhoudsopgave:

Terry Crews schittert in een Amazon-advertentie en fans kunnen er gewoon niet mee omgaan
Terry Crews schittert in een Amazon-advertentie en fans kunnen er gewoon niet mee omgaan
Anonim

Brooklyn 99-ster Terry Crews is verschenen in een Amazon-commercial op TikTok om mensen aan te moedigen om voor de e-commercegigant te werken.

In de advertentie gaat de overdreven opgewonden acteur een Amazon-magazijn binnen en brengt een korte tijd door met het in dozen doen van items en ermee spelen, terwijl hij ook vertelt over de voordelen, het lesgeld en de flexibele uren van het bedrijf. Onnodig te zeggen dat de advertentie niet goed werd ontvangen.

Amazon was vorig jaar het middelpunt van een schandaal toen een aantal van zijn werknemers in de krant klaagden over de immense druk waaraan ze werden blootgesteld tijdens hun diensten.

Twitter ha alt uit naar Terry Crew voor zijn Amazon-advertentie

Twitter nam geen blad voor de mond bij het zien van de schandelijke commercial met Crews in de hoofdrol.

"Terry Crews is tot nu toe gevallen man. Het is eerlijk gezegd verontrustend", zei een persoon op Twitter.

"Denk je dat ze Terry Crews ps in een fles hebben gemaakt terwijl ze dit filmden?" was nog een opmerking.

"Terry Crews: ik mag een vorkheftruck besturen?! Amazon-medewerker: Ja, voor een fractie van een fractie van wat je op tv maakt terwijl een supervisor je badkamerpauzes regelt. Terry Crews:goedkeuring check in de handKlinkt als de hemel! Waarom zou iemand van jullie een vakbond willen?!" een andere persoon schreef.

"Terry Crews hier shilling voor Amazon. Brooklyn Nine-Nine is dood, dus hij heeft geld nodig. Het is ontmoedigend omdat hij een anti-DV-kampioen is en openlijk seksueel geweld en giftige mannelijkheid bespreekt. Echt een schande hij kan de problemen die Amazon creëert niet zien, " was een andere opmerking.

En tot slot, de meest prangende vraag van allemaal, met dank aan een Twitter-gebruiker.

"Als Terry Crews het werken in een Amazon-magazijn zo geweldig vindt, waarom doet hij het dan niet fulltime?"

Amazon-werknemers hebben in 2019 een petitie ingediend over slechte arbeidsomstandigheden

In november 2019 ondertekenden werknemers die in een magazijn in New York werkten een petitie om de twee pauzes van 15 minuten van de werknemers samen te voegen tot een pauze van 30 minuten. Werknemers zeggen dat het tot 15 minuten kan duren om van en naar de pauzeruimte van het magazijn te lopen.

Werknemers riepen Amazon ook op om betrouwbaardere diensten voor openbaar vervoer naar het magazijn te leveren. Ze vestigden ook de aandacht op meldingen van hoge letselpercentages in de faciliteit daar, die drie keer het nationale gemiddelde voor magazijnen bleken te zijn, op basis van de letselrapporten van het bedrijf aan de Occupational Safety and He alth Administration (OSHA).

Medewerker Rina Cummings, die betrokken was bij de organisatie van Amazon-werknemers, zei dat de verzoeken niet serieus werden genomen.

“Er is geen echte verandering geweest. Er zijn nog steeds gewonden. Ze zeiden dat het rapport niet juist is, maar het is gewoon een manier voor hen om verantwoordelijkheid te ontlopen”, zei ze.

Aanbevolen: