Tina Fey schittert in eerste animatieserie in nieuwe Netflix-komedie

Inhoudsopgave:

Tina Fey schittert in eerste animatieserie in nieuwe Netflix-komedie
Tina Fey schittert in eerste animatieserie in nieuwe Netflix-komedie
Anonim

Tina Fey keert terug naar Netflix met een nieuwe geanimeerde comedyserie genaamd Mulligan, meldt E! Nieuws.

De actrice is druk bezig geweest met het afronden van Unbreakable Kimmy Schmidt, het aankondigen van Girls5Eva op Peacock en het lanceren van Mean Girls op Broadway.

Nu is ze terug met haar allereerste animatieserie.

Wat te verwachten

Gemaakt door Means and Carlock, Mulligan zal naar verwachting 20 afleveringen hebben.

De serie volgt het verhaal van een buitenaardse aanval op de planeet waardoor de rest van de beschaving probeert de samenleving weer op te bouwen.

Netflix's officiële beschrijving luidt: Nadat een buitenaardse aanval de aarde vernietigt, heeft wat er nog over is van de mensheid de kans om de samenleving helemaal opnieuw te beginnen. Maar kunnen we het deze keer wel goed doen? En weet iemand hoe je moet boeren?”

Bento Box Entertainment zorgt voor de animatie.

Meer van Tina Fey komt eraan …

Naast al haar tv-projecten, zal Fey ook terugkeren als gastheer van de Golden Globes tijdens de ceremonie van 2021, samen met Amy Poehler, meldt Bustle. Het paar organiseerde drie opeenvolgende jaren (2013-2015) de Golden Globes en nu zijn ze weer terug!

"Het v alt niet te ontkennen dat de komische chemie van Tina en Amy besmettelijk is", zei Lorenzo Soria, voorzitter van de Hollywood Foreign Press Association, in een verklaring. "We kunnen niet wachten om het dynamische duo terug te zien keren naar het Golden Globes-podium."

Op dit moment is er geen premièredatum voor Fey's nieuwe animatieserie op Netflix, maar we kunnen de komende weken meer nieuws verwachten.

Aanbevolen: