Eragon'-auteur Christopher Paolini is volledig aan boord voor een remake op Disney+

Eragon'-auteur Christopher Paolini is volledig aan boord voor een remake op Disney+
Eragon'-auteur Christopher Paolini is volledig aan boord voor een remake op Disney+
Anonim

In de jaren 2000 waren fans enorm enthousiast over Eragon om een verfilming te krijgen. Helaas, toen het eenmaal was uitgebracht, werd het gepand vanwege zijn ontrouwe kijk op de fantasieboekenreeks. Er was zoveel verspild potentieel en het deed zowel fans als auteur Christopher Paolini pijn.

De boeken zijn tot op de dag van vandaag geliefd en fans snakken naar een echte film- of televisiebewerking. Als Percy Jackson een reboot kan krijgen op Disney+, dan zien we niet in waarom Eragon dat niet kan. Fans hebben het idee geopperd dat Eragon wordt opgepikt door Disney+ en Paolini is ook aan boord.

Paolini zorgt ervoor dat fans naar Disney komen om hun pleidooien voor een remake in welke hoedanigheid dan ook te horen, waardoor Eragon trending wordt op Twitter. De meerderheid van de reacties neigt naar een serie in plaats van films, omdat deze beter in het bronmateriaal kan graven.

Paolini hecht er veel waarde aan om te zien dat zijn fans nog steeds geweldige fanart of bewerkingen maken rond zijn geliefde boekenreeks. Een fan trok zelfs zijn aandacht toen ze een preview fotoshopten van hoe het eruit zou zien als Eragon op Disney+ staat. De respons op Twitter is zo groot dat dankzij de inspanningen van Paolini en de fans, ze Eragon trending kregen met tonnen memes die een remake ondersteunen.

De fandom is zo toegewijd dat het eerlijk gezegd een schok is dat er na 15 jaar geen mogelijkheid was om Eragon nieuw leven in te blazen op het grote scherm, maar met sociale media en immense steun zou dat misschien uitkomen.

Hoewel de wens om Disney+ de serie te laten oppikken groot is, zijn er enkele fans die zich zorgen maken. Een Instagram-fan schreef: "Ik weet nog steeds niet of Disney de aanpassing doet, maar ik vertrouw je. Dus als je wilt dat het gedaan wordt, zal ik je zo goed mogelijk helpen." Een andere fan op Instagram antwoordde ook in deze campagne: "Ik zou kunnen huilen als ik eraan denk dat dit gebeurt. Ik heb de serie net weer gelezen, voor de derde keer. En de hele tijd wenste ik dat ze deze film een tweede kans zouden geven."

Er is zelfs een livestream gaande van het YouTube-kanaal MCAlagaesia, waar Paolini op dit moment mee bezig is om fans aan te moedigen om mee te doen aan de Eragon-remake-bandwagon. Disney heeft misschien de rechten op de film vanwege de fusie met 20th Century Fox, maar er moet voldoende steun en vraag zijn. Dat zou geen probleem moeten zijn, aangezien duizenden fans Disney smeken om dit mogelijk te maken.