Fans betrapten Matt LeBlanc op het uitspreken van Jennifer Aniston's regels op 'Friends

Inhoudsopgave:

Fans betrapten Matt LeBlanc op het uitspreken van Jennifer Aniston's regels op 'Friends
Fans betrapten Matt LeBlanc op het uitspreken van Jennifer Aniston's regels op 'Friends
Anonim

Bij het filmen van een televisieprogramma of film moet alles volgens plan verlopen, zodat de aflevering of film zo perfect mogelijk is voor de fans. Er is veel hard werk door iedereen op de set, zelfs voor de kleinste momenten, en hoewel de cast en crew willen dat alles soepel verloopt, is de waarheid dat fouten de uiteindelijke versie van elk project kunnen bereiken.

Friends is een tijdloze serie met hilarische artiesten als David Schwimmer en Jennifer Aniston. Omdat de serie ontelbare keren is bekeken, zijn fans een aantal fouten gaan opmerken, waaronder een moment waarop je Matt LeBlanc kunt zien praten over de regels van iemand anders.

Laten we eens nader kijken naar dit moment dat voorbij de redactie is gekomen.

LeBlanc en Aniston zijn gecast voor 'Friends'

Vrienden Joey en Rachel
Vrienden Joey en Rachel

Friends is ongetwijfeld een van de beste sitcoms die ooit op het kleine scherm is verschenen, en de show heeft fantastisch werk geleverd als het ging om het vinden van de juiste acteurs voor hun hoofdpersonages. Jennifer Aniston en Matt LeBlanc waren geen bekende namen voordat ze in Friends speelden, maar tegen de tijd dat de show eindigde, wist de hele wereld precies wie ze waren dankzij hun optredens elke week.

Aniston had wat acteerervaring op haar naam voordat Rachel landde, en toen ze zich aanmeldde om in de show te schitteren, was ze bezig met het filmen van een andere serie. Tijdens de reünie onthulde Aniston dat ze haar andere producer had gesmeekt om haar te laten gaan, zodat ze kon schitteren in Friends, en gelukkig kwam het goed voor de actrice. Ze nam de rol op zich en werd in een mum van tijd een ster op de A-lijst.

De rol van Joey had een aantal interessante kanshebbers, waaronder Vince Vaughn op een gegeven moment, maar het zou LeBlanc zijn die het optreden binnenhaalde. De acteur had, net als Aniston, wat werk verzet, maar dit zou zijn doorbraakrol worden. Hij was platzak toen hij op Friends werd gecast, dus alles kwam op het juiste moment voor de acteur.

Met de primaire cast kwamen Friends in 1994 in de lucht en veranderde het televisielandschap voor altijd.

De show werd een klassieker

Vrienden Rachel en Joey
Vrienden Rachel en Joey

Het duurde niet lang voordat het reguliere publiek zag dat er iets speciaals aan de hand was met Friends, en in een mum van tijd was het de grootste show op televisie. Het concept van de show was niets nieuws, want Living Single was in wezen Friends before Friends, maar de serie vond al vroeg de perfecte balans en kon dat succes tot het einde van de jaren 90 en daarna voortzetten.

Het interessante aan Friends, vooral in vergelijking met andere shows uit die tijd, is de waanzinnige uithoudingsvermogen die de show heeft gehad. De jaren 90 kenden een aantal tijdloze hits, maar de populariteit die Friends heeft weten te behouden is uitzonderlijk zeldzaam. The Office, bijvoorbeeld, is een andere zeldzame show die erin is geslaagd relevant te blijven lang nadat zijn tijd op televisie was geëindigd.

Nu de tijd is verstreken en de serie ontelbare keren is bekeken door fans over de hele wereld, beginnen mensen een aantal interessante dingen op te merken over de show en de uitvoeringen van de acteurs. Fans zijn zelfs experts geworden in het opmerken van kleine dingen die het live-publiek en het thuispubliek misten toen de show op het kleine scherm op zijn hoogtepunt was.

Fans betrapten LeBlanc op de woorden van Aniston

Vrienden tonen
Vrienden tonen

Volgens Cosmopolitan merkte een fan die goed oplette dat Matt LeBlanc de regels van Jennifer Aniston in de mond nam tijdens een scène, die jaren geleden vrijwel niemand begreep. Nu het erop is gewezen, is het onmogelijk te missen, en we zouden willen dat er tijdens de reünie over werd gesproken.

In de aflevering met de titel "The One Where Ross Dates A Student", is Rachel te horen zeggen: "I love it at Joey's!" Let goed op LeBlanc, die de hele regel in de mond neemt terwijl Aniston het aflevert. Het is een van die momenten die voorbij het montageproces kwamen en in de laatste versie van de aflevering kwamen, wat bewijst dat zelfs de grootste shows aller tijden niet zonder hun gebreken en eigenaardigheden zijn.

Het v alt nog te bezien of er andere gevallen zijn waarin LeBlanc de regels van mensen in de show uitspreekt, maar je kunt maar beter geloven dat als hij een recidivist was tijdens het opnemen, fans het bewijs gaan opgraven en praten over het. Ondanks dat het een fout is, is het een andere reden geworden om af te stemmen op de show op HBO Max.

Aanbevolen: