Fans denken dat Matt LeBlanc van 'Friends' zou zijn getrapt als hij Jennifer Aniston dit vandaag had aangedaan

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Matt LeBlanc van 'Friends' zou zijn getrapt als hij Jennifer Aniston dit vandaag had aangedaan
Fans denken dat Matt LeBlanc van 'Friends' zou zijn getrapt als hij Jennifer Aniston dit vandaag had aangedaan
Anonim

Tien seizoenen lang nam ' Friends' de televisie over. Ondanks het feit dat het eindigde in de vroege jaren 2000, is de impact van de show nog steeds voelbaar. Kijk maar naar de cijfers voor de reüniespecial op HBO Max, ze spreken echt voor zich.

Fans zijn nog steeds verbaasd over wat er achter de schermen van de show gebeurde. Er waren zo veel momenten, zoals de keer dat Matthew Perry het verloor van Matt LeBlanc omdat hij zijn zin tijdens 'Bamboozled' uithaalde.

Het blijkt dat er veel meer achter de schermen plaatsvond, waaronder een moment tussen Matt LeBlanc en Jennifer Aniston. Hoewel fans genoten van het moment en lieten zien hoe hecht de twee waren, wezen sommige fans erop dat zo'n moment tegenwoordig niet meer zou vliegen.

Matt LeBlanc had een geheime crush op Jennifer Aniston toen de show begon

Het is algemeen bekend geworden dankzij de 'Friends'-reünie dat zowel David Schwimmer als Jennifer Aniston achter de schermen verliefd op elkaar waren. Dit veroorzaakte een serieuze chaos onder 'Friends'-fans, die dol waren op hun relatie als Ross en Rachel in de show.

Het blijkt dat David Schwimmer niet de enige was die verliefd was op Aniston, en we hebben het ook niet over Gunther…

In het allesomvattende boek, 'Friends… Til' the End', zou Matt LeBlanc ook onthullen dat hij aan het begin van de show een zekere verliefdheid had op niemand minder dan Jennifer Aniston. LeBlanc zou onthullen dat hij zich er niet al te slecht over voelde, aangezien iedereen verliefd was en nog steeds is op de ster.

"Nu was ik in het begin een beetje verliefd op Jen, maar ik denk dat de hele wereld dat ook deed, dus wat ga je doen?"

Ondanks zijn verliefdheid buiten de camera, zou LeBlanc onthullen dat hij geen interesse had in het aangaan van een relatie met Aniston op het scherm. In werkelijkheid waren beide sterren sterk gekant tegen hun romantische verhaallijn.

Op het scherm waren zowel Matt LeBlanc als Jennifer Aniston fel tegen het samenbrengen van Joey en Rachel

Auteur Kelsey Miller van 'I'll Be There for You: The One About Friends', onthulde samen met People dat de beslissing om Joey en Rachel samen te hebben niet populair was, vooral niet onder de cast.

"Toen [makers Marta] Kauffman en [David] Crane de cast voor het eerst benaderden in seizoen acht met het idee dat Joey verliefd zou worden op Rachel, weigerde iedereen."

Executive Producer Kevin S. Bright zou ook onthullen dat LeBlanc het gevoel had dat het voor Joey niet goed was om zoiets te doen.

"In het begin wilde Matt LeBlanc dat verhaal niet doen", zei Bright. "Hij was er heel sterk tegen en zei dat hij de vriend van Ross is en dat het type vriend dat Joey is nooit iemand anders zijn vriendin zou nemen."

Jennifer Aniston zou ook duidelijk maken dat ze wilde dat de verhaallijn overkwam als een fysieke aantrekkingskracht en niet als iets diepers, zoals liefde. Dat zou de zaken zo onhandig maken. Uiteindelijk was het doel van het verhaal om het te laten reflecteren op andere verhaallijnen, zoals toen Rachel zwanger raakte.

Uiteindelijk was het niet de meest geliefde verhaallijn en hetzelfde geldt voor wat de cast achter de schermen dacht.

Matt LeBlanc kuste Jennifer Aniston tijdens een interview backstage op 'Friends' en fans denken dat het vandaag niet zou vliegen

Het begon met een regulier interview, met Jennifer Aniston die backstage liep in 1998. Plots duikt Matt LeBlanc op en geeft Rachel een enorme kus tijdens het interview. Aniston glimlachte en bloosde, het kostte haar even om zich weer aan het interview aan te passen, terwijl LeBlanc na de kus wegliep terwijl ze terugkeek naar zijn tegenspeler.

Fans genoten van het moment voor de rol, want het werd bekeken door meer dan 8 miljoen fans. Een van de reacties, die 25.000 likes had, stelde echter dat dergelijk gedrag vandaag misschien niet zal vliegen.

"20 jaar later zou Matt zijn ontslagen, een rap-t zijn genoemd en aangeklaagd."

Natuurlijk verwees de fan naar de huidige cultuur.

Anderen benaderden de video positief en vonden het geweldig hoe hecht de twee echt waren.

"Matt zei dat hij enorm verliefd was op Jennifer toen ze voor het eerst met de show begonnen, dus ja, ik wed dat hij die dag erg blij was."

"Gunther brak de hele set nadat hij dit zag."

"Stel je voor dat je in een positie bent waarin het oké is om uit te gaan en Jennifer Aniston zomaar te kussen."

Oh, om een vlieg op de muur te zijn achter de schermen tijdens de tienjarige epische show van de show!

Aanbevolen: