Friends'-fans hebben net ontdekt waarom de chemie tussen Ross en Rachel zo echt aanvoelde

Inhoudsopgave:

Friends'-fans hebben net ontdekt waarom de chemie tussen Ross en Rachel zo echt aanvoelde
Friends'-fans hebben net ontdekt waarom de chemie tussen Ross en Rachel zo echt aanvoelde
Anonim

Fans van Vrienden zijn zich maar al te goed bewust van de zeer reële chemie die bestond tussen het personage van Jennifer Aniston, Rachel, en dat van David Schwimmer, Ross. Het liefdesverhaal van Rachel en Ross is een van de meest legendarische tv-relaties van onze tijd. De twee hadden een onmiskenbare chemie tussen hen en fans waren ervan overtuigd dat Ross en Rachel altijd samen waren. Ze hoorden bij elkaar. Het was duidelijk.

Nu leren fans precies waarom die chemie op de set zo geloofwaardig was.

Het was echt.

In een recent gezamenlijk interview met People en Howard Stern, onthulde Jennifer Aniston dat zij en Schwimmer 'verliefd op elkaar waren' en de verleiding weerstonden om in het echte leven contact te maken.

Ross en Rachel hadden vonken in het echte leven.

Jennifer Aniston's bekentenis

Toen Jennifer Aniston onthulde dat zij en Schwimmer echte chemie voor elkaar hadden, was er een moment van gedeelde schok onder de kijkers. Nu was het allemaal logisch.

Het epische personage-plot tussen Ross en Rachel was trouwens de krachtigste die Friends heeft afgebeeld, of die een show uit die tijd heeft kunnen vastleggen. Hoezeer ze elkaar ook op de zenuwen werkten, of hoe boos ze ook op elkaar waren, ze hoorden bij elkaar en hun vonk was onmiskenbaar.

Het leren dat hun chemie was gebaseerd op de zeer reële aantrekkingskracht en synergie die tussen hen bestond, maakt de show nog echter en maakt hun romance op de set nog betekenisvoller voor fans.

De gedachte dat Jennifer Aniston en David Schwimmer in het echte leven aan het daten zijn, lijkt niet zo ver, maar Aniston zegt dat het nooit is gebeurd.

De vonken bewaren voor de set

Howard Stern vroeg Aniston of zij en Schwimmer ooit deze connectie die ze deelden hadden onderzocht, waarop ze antwoordde; "Hij was lief, David was geweldig", zei ze over haar costar. "We hadden relaties en het was altijd nooit het juiste moment en het zou niet hebben gewerkt. Het mooie daarvan was dat we, welke gevoelens we ook hadden, letterlijk alles naar Ross en Rachel gekanaliseerd hebben en ik denk dat dat misschien de reden is waarom het zo resoneerde het deed."

Dit is zojuist een cruciaal moment in de geschiedenis van Friends geworden. Fans begrijpen echt de diepe verbondenheid die ze voelden toen ze Ross en Rachel door de ups en downs van hun relatie zagen reizen.

Kijkers keken niet alleen naar Ross & Rachel op televisie. Ze waren erdoor gebiologeerd, tot hen aangetrokken en echt verbonden met hun ervaring. Dat waren echte vonken op de set!

Om te ontdekken dat dit het resultaat was van een echte aantrekkingskracht tussen Aniston en Schwimmer, is alles wat fans nodig hadden om de show af te sluiten met de best mogelijke herinneringen, waardoor de Friends-ervaring nu epischer is dan ooit tevoren.

Aanbevolen: