De prijs is goed: 15 geheimen achter de schermen die we net hebben ontdekt

Inhoudsopgave:

De prijs is goed: 15 geheimen achter de schermen die we net hebben ontdekt
De prijs is goed: 15 geheimen achter de schermen die we net hebben ontdekt
Anonim

The Price Is Right ging in première in 1956, en het is best moeilijk voor te stellen dat een tv-programma zo lang in de lucht is (en we dachten dat E. R. en The Simpsons veel seizoenen hebben). In de loop der jaren zijn er verschillende hosts geweest en de nieuwste versie van de serie bestaat al sinds 1972, toen Bob Barker de show als gastheer overhandigde.

Als het kijken naar een spelshow leuk is, dan is het nog beter om meer te weten te komen over de geheimen achter de schermen van die spelshow, en we hebben veel geheimen ontdekt over deze populaire serie. Degenen onder ons die al vele jaren trouwe kijkers zijn (misschien niet sinds 1972… maar zeker voor een tijdje) zijn nieuwsgierig naar hoe de show tot stand komt.

Blijf lezen om een aantal coole dingen te ontdekken die we hebben geleerd over het maken van The Price Is Right.

15 Rosie O'Donnell en Mario Lopez hadden kunnen hosten nadat Bob Barker was vertrokken

bob barker trok carey
bob barker trok carey

Factinate zegt dat Rosie O'Donnell en Mario Lopez de show hadden kunnen hosten na Bob Barker.

Het is altijd gaaf om te horen welke beroemdheden bepaalde rollen of hostingtaken hadden kunnen krijgen, en we zouden zeker kunnen zien dat elk van deze acteurs hier geweldig werk verricht. Maar natuurlijk, toen Barker in 2007 vertrok, kreeg Drew Carey de baan.

14 De superdunne microfoon is speciaal bedoeld omdat het de deelnemers op hun gemak stelt

bob blaffer
bob blaffer

De superdunne microfoon van The Price Is Right krijgt nogal wat reacties.

Volgens Simplemost is het expres omdat het de deelnemers op hun gemak stelt. Zoals de website uitlegt, "intimideert het deelnemers niet die niet gewend zijn om op tv te komen of een microfoon in hun gezicht te hebben."

13 Je beta alt belasting als je wint, wat super steil kan zijn

de prijs is correct
de prijs is correct

Belastingen zijn nooit een leuk onderdeel van het leven of bedrijf. Het blijkt dat wanneer je The Price Is Right wint, je belasting moet betalen en deze kunnen super steil zijn.

Ranker legt uit: "Eén winnaar in Californië betaalde effectief de helft van de prijs van de $ 18.000 Chevy die ze won na belastingen."

12 Een model op de show werd ooit geraakt door een camera, wat leidde tot twee operaties en littekens

janice pennington de prijs is goed
janice pennington de prijs is goed

Een van de modellen in de show, Janice Pennington, werd daadwerkelijk geraakt door een camera. Dit was een heel slecht moment in de show.

Factinate legt uit: "Haar verwondingen vereisten twee operaties, waardoor ze één schouder een centimeter korter had dan de andere. Door de littekens van haar operaties droeg ze tijdens de show geen zwempak meer."

11 Producent Stan Blits is de enige persoon die beslist wie meedoet (en hij praat elk jaar met 53.000 mensen)

de prijs is correct
de prijs is correct

Simplemost zegt dat Stan Blits, een producer, de enige is die beslist wie er aan de show meedoet. En volgens Business Insider moeten de mensen "energie, oprechtheid en potentiële humor" hebben. Dat is heel logisch, want dat zijn geweldige eigenschappen die mensen kunnen hebben als ze op reality-tv gaan.

10 Hoewel veel spelshows uit de jaren 50 nep waren, is deze show altijd waarheidsgetrouw geweest en heeft het resultaat goed gepresteerd

de prijs is correct
de prijs is correct

Volgens Simplemost waren er veel spelshows uit de jaren '50 die totaal nep waren. Dat was toen het gesprek van de dag.

The Price Is Right is altijd waarheidsgetrouw geweest en heeft het daardoor heel goed gedaan. Het is zeker leuk om ernaar te kijken en te weten dat het allemaal boven de pet is (geen woordspeling bedoeld).

9 Je krijgt je prijs niet zo snel mogelijk (soms zijn de auto's nog niet eens beschikbaar)

de prijs is correct
de prijs is correct

We zouden kunnen denken dat wanneer je The Price Is Right wint, je zo snel mogelijk je prijs krijgt. Tenminste, dat is wat we zouden willen, omdat we misschien geen super geduldige mensen zijn.

Ranker zegt dat het naar je wordt gemaild en dat je het niet meteen ontvangt. Of misschien is de juiste auto nog niet beschikbaar, dus dat kost wat tijd.

8 In 1987 vroeg Bob Barker een topmanager of hij zijn natuurlijke haarkleur mocht behouden, en de beoordelingen werden beter

Bob Barker Drew Carey De prijs is goed
Bob Barker Drew Carey De prijs is goed

Door oudere en recentere foto's van The Price Is Right-presentator Bob Barker te vergelijken, blijkt dat hij zijn natuurlijke haarkleur had en toen grijs begon te worden.

Factinate zegt dat hij in 1987 een topmanager vroeg of hij zijn natuurlijke haarkleur mocht behouden. Toen hij dat deed, werden de kijkcijfers beter, wat een heel leuk feit is om meer te weten te komen over deze tv-serie.

7 Een voormalige deelnemer zegt dat de set verrassend klein is

de prijs is correct
de prijs is correct

Ziet de set er enorm uit voor ons? Zo ja, dan zullen we verrast zijn te horen dat het eigenlijk niet zo groot is.

Een voormalige deelnemer plaatste een reeks antwoorden op vragen van fans op Reddit en legde uit: "De set is kleiner dan het lijkt! Er zijn slechts 310 stoelen of zo in de studio, en de grote deuren doen eigenlijk een halve cirkel rond het podium."

6 Er zijn in totaal 10 Plinko-chips en ze worden in een aparte ruimte bewaard omdat ze zoveel waard zijn

plinkos op de prijs is goed
plinkos op de prijs is goed

De Plinko-chips zijn een van de beroemdste onderdelen van The Price Is Right.

CBS legt uit dat er in totaal 10 Plinko-chips bestaan (ja, slechts 10) en dat ze in een aparte ruimte worden bewaard omdat ze zoveel waard zijn. De website zegt ook dat er een Plinko-chip in een 'tijdcapsule' van CBS Television City zit.

5 De producenten wilden eenvoudige spellen met veel winnaars toen Drew Carey werd aangenomen, maar toen werd er te veel geld uitgegeven

de prijs is goed, Drawn Carey Bob Barker
de prijs is goed, Drawn Carey Bob Barker

Volgens Mental Floss wilden de producenten van The Price Is Right eenvoudige spellen met veel winnaars toen Drew Carey werd aangenomen.

Maar toen werd er te veel geld uitgegeven aan de show. Een producer genaamd Roger Dobkowitz werd geciteerd en zei: "In januari 2008 zat ik ongeveer $ 700.000 boven het budget."

4 Er zijn 20 medewerkers die opzoeken wat populair is om prijzen te kiezen

de prijs is correct
de prijs is correct

Als we naar deze show kijken, vragen we ons zeker één ding af: de prijzen. Hoe worden ze besloten? Zijn er leuke geheimen over dit aspect van de show?

Business Insider zegt dat 20 mensen opzoeken wat populair is, zodat ze de prijzen kunnen kiezen. Dat klinkt als de mooiste baan ter wereld. Ze werken op de prijzenafdeling (ja, de show heeft een prijzenafdeling, wat geweldig is).

3 Vanna White deed daadwerkelijk mee aan de show toen ze 23 was

vanna wit
vanna wit

Zelfs mensen die niet echt naar Rad van Fortuin kijken, kennen Vanna White. Ze staat bekend als de gastvrouw en is dat al heel lang.

Buzzfeed zegt dat ze daadwerkelijk meedeed aan The Price Is Right toen ze 23 was, wat echt gaaf is om over te leren.

2 De prijzen op winkelartikelen komen alleen uit Californië

de prijs is correct
de prijs is correct

Mike Richards, een uitvoerend producent van de show, vertelde Buzzfeed: "We gaan niet een dag in Alabama winkelen voor erwten, dan Florida, dan Maine, dan Nevada."

Het blijkt dat de prijzen voor de winkelartikelen eigenlijk uit één gebied komen: mensen in Californië stellen deze prijzen vast. Dit is zodat alles hetzelfde is, wat logisch lijkt.

1 Er zijn eigenlijk de hele week 37-45 auto's backstage

de prijs is correct
de prijs is correct

Ranker zegt dat er de hele week 35-47 auto's backstage zijn. Dat klinkt zeker als veel auto's, maar aangezien auto's zo'n groot deel uitmaken van deze populaire show en veel mensen ze winnen, lijkt dat een heel slimme en logische stap om te doen.

Aanbevolen: