Miley Cyrus: leeftijd, lengte, relatiestatus & Andere coole feiten die we net hebben ontdekt

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus: leeftijd, lengte, relatiestatus & Andere coole feiten die we net hebben ontdekt
Miley Cyrus: leeftijd, lengte, relatiestatus & Andere coole feiten die we net hebben ontdekt
Anonim

Miley Cyrus is al jaren een populaire naam in de muziek. Sinds haar hoofdrol als Hannah Montana is ze een van de meest spraakmakende artiesten die er zijn. Deze zangeres heeft veel persoonlijkheid en pit, maar ze heeft ook de muziekscene overgenomen met zoveel geweldige hits.

Het is tijd om echt te duiken in wie Miley Cyrus is als persoon, nu in 2020. Van haar leeftijd tot haar relatiestatus, er zijn een heleboel coole feiten die die-hard fans moeten inhalen. Dus, hier zijn 10 dingen die iedereen zou moeten weten over Miley Cyrus.

10 Ze werd geboren in 1992

Fans herinneren zich waarschijnlijk dat deze jonge meid nog maar 16 jaar oud was toen ze Miley Stewart speelde op het Family Channel. Nu is ze 27 en wordt ze 28 op 23 november 2020.

Deze Boogschutter is zeker niet zomaar een jong kind meer, en ze is zeker uitgegroeid tot een indrukwekkend en uniek persoon. Voor iedereen onder dit sterrenbeeld, kunnen ze waarschijnlijk betrekking hebben op Miley's liefde voor vrijheid en eerlijkheid.

9 Ze is 5 voet-4

Er is niets super wilds of interessants aan de lengte van Miley Cyrus. Ze is een vrij gemiddelde 1,80 meter, wat betekent dat er niet echt mooie schoenen of camerahoeken nodig zijn om met deze bom te werken.

Hoogte was schijnbaar geen probleem voor Miley en haar ex-man, Liam Hemsworth, die op 6-foot-3 staat. Natuurlijk is het verleden het verleden. Gelukkig voor Miley is haar nieuwe boe-geroep, Cody Simpson, nog steeds 1,80 meter lang.

8 Ze is sinds 2019 vastgebonden aan Cody Simpson

Nadat Liam Hemsworth en Miley Cyrus uit elkaar gingen, was het slechts een kwestie van tijd voordat Miley weer werd opgepakt. Dit paar is sinds oktober 2019 min of meer officieel in de publieke belangstelling.

Ze zijn behoorlijk actief op sociale media, dus fans van dit stel kunnen op de hoogte blijven en samen over hun gewaagde en schattige selfies gutsen. Het v alt niet te ontkennen dat ze misschien zo bedoeld zijn.

7 Haar LGBTQ+ Foundation viert vijf jaar

Miley Cyrus richtte eind 2014 een organisatie op, Happy Hippie. Deze stichting richt zich op dakloosheid onder jongeren en richt zich op gemarginaliseerde gemeenschappen, met name LGBTQ+-jongeren.

Terwijl die-hard fans dit sinds 2014 volgen, weten velen niet dat de organisatie het vijfjarig bestaan heeft bereikt en veel succes heeft geboekt door veel jongeren te helpen.

6 Ze heeft een hekel aan "Wrecking Ball"

Dit nummer en deze muziekvideo zijn misschien wel een van de meest iconische en beroemde hits van Miley Cyrus, maar de zangeres beweerde er zelf een hekel aan te hebben - vooral de muziekvideo.

Miley heeft zelfs gezegd dat ze het nummer zou 'vermoorden' als ze kon, en dat rondzwaaien op een sloopkogel haar haar leven lang zal achtervolgen. Deze mening is de afgelopen jaren naar boven gekomen en fans zijn er zeker niet overheen.

5 Ze is de best verdienende in haar beroemde familie

Dit is niet super verrassend, maar het is niettemin indrukwekkend en ongelooflijk. Miley Cyrus is al jaren beroemd, maar begon in de schaduw van haar beroemde vader, Billy Ray Cyrus.

In feite treden veel van haar broers en zussen op. Miley Cyrus heeft echter zeker geprofiteerd van kansen, en ze is zonder twijfel de kostwinner, met maar liefst $ 160 miljoen aan nettowaarde.

4 Ze is super open over haar seksualiteit en spiritualiteit

Miley Cyrus kwam in 2015 naar haar familie als panseksueel, maar daar stopte het zeker niet als het gaat om het bespreken en eerlijk zijn van deze zangeres over haar seksuele identiteit.

Veel fans hebben controverse gevonden in haar verklaring, maar in een interview met Hailey Baldwin bespreken beide dames het vinden van zichzelf - seksueel en spiritueel. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt Miley een enorm rolmodel voor de LGBTQ+-gemeenschap.

3 Haar vriendschap met Ariana Grande is iconisch

Miley Cyrus raakte zeker verstrikt in een drama met andere beroemdheden, en fans zijn altijd nieuwsgierig naar de 'echte vrienden' van beroemdheden. Het blijkt dat Ariana Grande zeker een van die vrienden is van Miley Cyrus.

Deze twee werkten onlangs samen aan de Charlie's Angels-soundtrack, maar ze geven ook voortdurend commentaar op elkaars werk en treden zelfs samen op. Ze steunen elkaar en fans zijn er voor.

2 Ze heeft 22 tatoeages

Alle fans weten dat Miley Cyrus dol is op haar tatoeages, maar wist iedereen dat ze er maar liefst 22 heeft? Van kruisen tot portretten tot kleine stukjes over haar armen, deze getatoeëerde meid is helemaal zichzelf.

Voor elke Miley-fan die op zoek is naar inktinspiratie, hoeft hij misschien niet verder te zoeken dan deze succesvolle en sympathieke artiest. Er zijn zoveel unieke dingen aan Miley, en dit is gewoon weer zo'n ding.

1 Ze heeft een nieuwe talkshow

Als Miley Cyrus nog niet alle aspecten van het leven van beroemdheden heeft gedomineerd, is ze ook naar talkshows gesprongen. Ze is net begonnen met het hosten van een live talkshow in april, genaamd "Bright Minded", die te zien is op YouTube en op haar Instagram-account.

Met gasten als Amy Schumer, Ellen DeGeneres, Billy Ray Cyrus, Demi Lovato en Rita Ora is er nooit een saai moment bij het afstemmen op deze talkshow. Miley is waarschijnlijk voor zo'n functie geboren.

Aanbevolen: