Lady Gaga: leeftijd, lengte, relatiestatus & Andere coole feiten die we net hebben ontdekt

Inhoudsopgave:

Lady Gaga: leeftijd, lengte, relatiestatus & Andere coole feiten die we net hebben ontdekt
Lady Gaga: leeftijd, lengte, relatiestatus & Andere coole feiten die we net hebben ontdekt
Anonim

Lady Gaga is absoluut de koningin van de muziekindustrie. Met zoveel pophits staat ze al jaren en jaren in de hitlijsten. Van popklassiekers en het veranderen in "Joanne" tot hoofdrol in Academy Award-winnende films, er is niets dat deze bom niet kan doen.

Ze staat al een tijdje op ieders radar, maar weten fans alles over haar? Tijden veranderen snel, dus het is tijd om wat nieuwe feiten over deze getalenteerde actrice en zangeres te bespreken. Ze is actief op sociale media, maar haar privéleven wordt zeker niet uitgezonden. Dus, hier zijn 10 dingen die elke fan moet weten over Lady Gaga.

10 Ze werd geboren in 1986

Deze actrice is al jaren prominent aanwezig, dus ze is zeker niet langer alleen een fris gezicht. Ze is geboren op 28 maart 1986, wat betekent dat ze net 34 is geworden in 2020.

Deze bom is een Ram, en elk lid van dit sterrenbeeld zal zich zeker kunnen verhouden tot haar vuur, passie en vastberadenheid. Ram staat niet voor niets bekend als een vuurteken, en ze is absoluut een Ram.

9 Ze is nog maar 1.75 meter lang

Lady Gaga is eigenlijk niet zo gemiddeld als het op lengte aankomt. Ze is slechts 1.80 meter, wat voor fans misschien verrassend is, aangezien ze zo'n grote aanwezigheid op het podium heeft. Blijkbaar maakt de maat niet uit, want alle ogen zijn altijd op haar gericht.

Dit maakte het filmen voor A Star Is Born waarschijnlijk echter lastig, aangezien haar co-ster Bradley Cooper een halve meter groter is dan zij, hij is 1.80 meter lang. Het is duidelijk dat ze het hebben laten werken.

8 Ze heeft een nieuwe schoonheid

Lady Gaga was vorig jaar verloofd met Christian Carino, maar de twee stopten ermee. Sinds het begin van 2020 hebben sociale media interesse gewekt in Gaga en haar nieuwe boe-geroep, Michael Polansky, een ondernemer.

Ze maakten het begin februari 2020 officieel Instagram. Polansky is de uitvoerend directeur van de Parker Foundation, die hij samen met Sean Parker, de man achter Napster en mede-oprichter van Facebook, oprichtte. Het is veilig om te zeggen dat hij geen kleine vis is.

7 Ze is de meter van de zonen van Elton John

Ja, fans lezen dat goed! Blijkbaar zijn deze twee muzieklegendes al jaren bevriend. Elton John heeft twee zonen, Elijah en Zachary (geboren in 2010 en 2013), en heeft Lady Gaga hun meter genoemd - die vaak met hen omgaat.

Dit is niet bepaald een nieuw feit, maar het is zeker minder bekend, en het zorgt er waarschijnlijk voor dat alle fans nog meer van Lady Gaga gaan houden - als dat al mogelijk is.

6 Ze is eigenlijk een brunette

Dit was misschien iets waar fans niet echt van wisten totdat ze er natuurlijk en mooi uitzag in A Star Is Born. Lady Gaga verft haar haar om anders en gewaagder te zijn, en blond past zeker bij haar.

Fans waren echter meer dan blij om haar natuurlijke kleur te zien, die ze even goed doet. Deze getalenteerde meid heeft veel lagen en ze is ongelooflijk als blondine of brunette.

5 Haar tatoeagespel is sterk

Als er één ding is dat alle Little Monsters weten, is het dat Gaga een aantal behoorlijk geweldige tatoeages heeft. Fans weten echter waarschijnlijk niet dat ze maar liefst 20 op haar lichaam heeft!

Ze begon met één kant, om haar vader te sussen, maar het is veilig om te zeggen dat er inkt op haar hele lichaam zit. Voor wat inspiratie kunnen fans deze bom zeker raken als ze op zoek zijn naar een aantal prachtige tatoeages.

4 Ze ploetert in cannabis terwijl ze liedjes schrijft

Lady Gaga is onlangs behoorlijk open geweest over de ongezonde relatie die ze had met wiet, en gebruikte het om met angst en fysieke pijn om te gaan. Nu geeft ze toe dat ze het voor de lol en creativiteit doet - en fans klagen zeker niet.

Deze artiest is geliefd bij fans omdat ze authentiek en eerlijk is en dit is gewoon een reden om van haar te houden - vanwege haar openheid, maar ook vanwege haar leuke en experimentele kant.

3 Ze is een LGBTQ+-rechtenactiviste

Deze vrouw is een beest in haar carrière, maar ze heeft ook een hart van goud en staat erom bekend haar roem en fortuin te gebruiken om anderen te helpen. Ze richtte jaren geleden de Born This Way Foundation op, een organisatie die zich inzet voor het opbouwen van een gemeenschap en ondersteuning.

Hoewel deze organisatie niet nieuw is, blijft Lady Gaga een enorm rolmodel als het gaat om het opkomen voor deze rechten. Ze wordt een 'homo-icoon' genoemd en deze biseksuele artiest maakt enorme golven.

2 Ze brak een awardrecord in 2018

Alle fans van deze bom weten dat ze het jaar verpletterde toen ze speelde in A Star Is Born. Ze is de eerste vrouw die ooit in één jaar een Oscar, Grammy, BAFTA en Golden Globe heeft gewonnen. Dat is zeker geen geringe prestatie.

Ze kan haar muzikale talent en haar acteervaardigheden bedanken, want ze is duidelijk een koningin van alle markten. Hoewel ze geen Oscar kreeg voor acteren, werd ze wel genomineerd!

1 Ze heeft haar eigen cosmeticalijn

Dit is zeker niet uniek voor beroemdheden, maar het merk Haus Laboratories van Gaga is vrij nieuw. Ze is trots op haar lijn omdat ze inclusief, dierproefvrij en veganistisch is. Ze is een behoorlijk goede adverteerder en fans kunnen op haar Instagram induiken.

Lady Gaga is een schoonheidskoningin en het wordt tijd dat ze haar liefde en kennis van make-up deelt met de rest van de wereld. Bovendien is elke naam en elk product volledig uniek.

Aanbevolen: