Fans denken niet dat Ariel Winter kan opschieten met haar 'moderne familie'-co-sterren, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken niet dat Ariel Winter kan opschieten met haar 'moderne familie'-co-sterren, hier is waarom
Fans denken niet dat Ariel Winter kan opschieten met haar 'moderne familie'-co-sterren, hier is waarom
Anonim

Alles wat we weten is dat je geen Modern Family-reünie plant en niet de hele cast uitnodigt. Omdat het een soort plaag is om niet iedereen weer bij elkaar te hebben, vers van het einde van de show, en omdat het Ariel Winter boos maakt.

We missen de show net zo veel als zij, dus het deed pijn om de mini-reünie te zien die onlangs plaatsvond. We kunnen ons niet voorstellen wat Winter voelde toen ze de posts op sociale media zag.

Voor zover we weten, dachten we dat de hele cast een bal had om de hitshow te maken en een echt gezin werd. Dus de recente opmerkingen van Winter moeten misschien worden gezien als een familieruzie. Je vecht met je familie, maar je houdt nog steeds dood van ze, toch?

Sommige fans trekken echter conclusies over de opmerkingen van Winter en zijn tot de wilde veronderstelling gekomen dat ze het misschien niet goed kan vinden met haar moderne familie. Dit is wat we weten over de opmerkingen van Winter en haar relatie met de rest van de cast.

De reünie zonder winter

Winter heeft onlangs haar Modern Family-co-sterren opgeroepen voor een leuke picknickreünie zonder haar. Het was een mooie dag; iedereen zag er geweldig uit en was een en al glimlach… zonder Winter.

Sarah Hyland, die Hayley speelde in de show, plaatste een foto op haar Instagram van zichzelf met Sofia Vergara (Gloria Delgado Pritchett) en Jesse Tyler Ferguson (Mitchel Pritchett) op een picknick met hun partners. Hyland onderschrift van de post met, "Picknickdagen met de fam." Maar de hele fam was er niet…

In een reactie op Hyland's bericht schreef Winter: "zijn de uitnodigingen van mij en @nolangould naar het dunphy-huis gestuurd omdat je weet dat we daar niet meer wonen, jongens!!!!!!"

Nu heeft de reactie 15.000 likes en meer dan honderd reacties. Een fan zei dat Winter's opmerking onbeleefd was, maar Winter snauwde terug en zei dat het maar een grap was. Maar vrijwel iedereen vond het gewoon leuk omdat het grappig was. Een fan speelde zelfs mee en zei: "Ik denk het wel. Het licht op de veranda was echter nog steeds aan." Sommige fans vroegen zelfs om hun eigen uitnodigingen.

Andere fans waren niet zo aardig. In plaats van schijnondersteuning voor Winter te tonen, schreven sommige fans dat ze niet werd uitgenodigd omdat ze vervelend is. Anderen redeneerden dat de bijeenkomst er geïmproviseerd uitzag, dus ze moest er niet aan denken dat ze niet was uitgenodigd. Als ze de hele cast zouden uitnodigen, zou niet iedereen op de deken passen.

Het was een grap. Ze houden allemaal van elkaar

Er zijn nooit geruchten geweest dat de cast van Modern Family niet met elkaar overweg kon. Het is dus twijfelachtig of Winter uit de kleine reünie is weggelaten omdat haar medesterren haar niet mochten.

We horen al jaren hoe close ze allemaal zijn. In 2017, toen Modern Family nog twee seizoenen werd opgepikt, was de hele cast enthousiast.

"We hoopten allemaal op een vernieuwing van ten minste een jaar, dus om te weten dat we nog twee jaar te leven hebben met deze personages en om deel uit te maken van de show waar we allemaal zo van houden, is enorm voor ons, " vertelde Ferguson aan Today. "Het is echt spannend."

Ze waren gewoon blij dat ze op en naast het scherm een gezin konden blijven, omdat ze allemaal zo close waren. "We houden allemaal echt van elkaar", vervolgde Ferguson. "In elk gezin zijn er natuurlijk dynamiek en meningsverschillen, maar we geven allemaal zoveel om elkaar. We werken graag met elkaar samen en ik heb het gevoel dat de relaties die ik op tv heb, in mijn echte leven doorbloeden."

Dus daar heb je het, ze zijn net als elke echte familie. Ze hebben hun meningsverschillen, maar ze zullen altijd samenkomen… een soort van. Ze kunnen er maar beter aan denken Winter de volgende keer uit te nodigen.

Aanbevolen: