Waarom fans dachten dat Ariel Winter te veel van haar vermogen aan haar ex-vriendje besteedde

Inhoudsopgave:

Waarom fans dachten dat Ariel Winter te veel van haar vermogen aan haar ex-vriendje besteedde
Waarom fans dachten dat Ariel Winter te veel van haar vermogen aan haar ex-vriendje besteedde
Anonim

We moeten het onder ogen zien; Ariel Winter is niet langer Alex Dunphy uit Modern Family.

Sinds we de hitshow hebben verlaten, hebben we ons gerealiseerd hoe anders Winter is dan Alex. Ze is bijna het tegenovergestelde van de nerdy en vaak neerbuigende middelste Dunphy. Zelfs haar uiterlijk is anders; Winter heeft bewezen dat ze veel meer een fashionista is.

Maar één ding dat Winter gemeen heeft met haar tegenhanger op het scherm, is hun rommelige liefdesleven. Doorheen Modern Family had Alex veel affaires met verschillende mannen die in en uit haar leven kwamen, sommigen sneller dan anderen. Toch kwam ze gelukkig bij Arvin Fennerman terecht, die ze volgde naar Zwitserland. Winter heeft hetzelfde succes gehad bij mannen.

Winter had van 2012 tot 2013 een relatie met Cameron Palatas, daarna met Laurent Gaudette van 2013 tot 2016. Daarna ging ze van 2016 tot 2019 nog een driejarige relatie aan met Levi Meaden en veroorzaakte onderweg enige controverse. Drie maanden nadat ze uit Meaden was gescheiden, begon ze eind 2019 met Luke Benward te daten.

Maar wat gebeurde er precies tussen Winter en Meaden, en waarom kwamen fans tijdens hun relatie voor de jonge actrice?

Hoe heeft Winter Meaden ontmoet?

Winter begon te daten met Meaden in november 2016, toen ze 18 was, en hij 29. Iedereen had het snel over hun leeftijdsverschil van elf jaar.

Destijds theoretiseerde Just Jared dat het paar elkaar had ontmoet via een vriend, hoogstwaarschijnlijk Winters vriend Sterling Beaumon, met wie Leaden samen speelde in The Killing. Tegen de tijd dat hij met Winter begon te daten, had Meaden al een aantal indrukwekkende kredieten in film en tv, zoals The 100, iZombie, Legends of Tomorrow, Aftermath, en speelde hij later in Pacific Rim: Maelstrom.

Slechts een paar maanden in hun relatie, in mei 2017, bevestigde Winter aan Jimmy Kimmel Live! dat ze bij Meaden was ingetrokken. Ze had het huis het jaar daarvoor zelf gekocht en voegde eraan toe dat Meaden "kookt [en] voor alle handige dingen zorgt", hoewel ze "af en toe taart bakte".

Destijds verdedigde ze het feit dat zij en Meaden samenwoonden toen ze nog maar 19 jaar oud was. "Er zijn massa's mensen van alle leeftijden die bij hun vriendje wonen", vertelde ze in 2017 aan Refinery29.. Maar ik ben super blij met de regeling die we hebben. We houden ervan om samen te leven. Het is gewoon geweldig."

Maar na drie jaar begonnen ze uit elkaar te drijven. HollywoodLife schreef dat hun scheiding neerkwam op 'verschillen in levensstijl'.

Bronnen zeiden ook: "Er was nogal een groot leeftijdsverschil tussen Ariel en haar vriend Levi, en ze merkte dat ze een huismus was. Ze miste echt haar vrienden en haar oude leven, daarom gaat ze zo vaak met Luke om." Winter werd samen met Beward gezien, slechts enkele dagen nadat haar scheiding van Meaden in oktober 2019 werd bevestigd.

"Naarmate de tijd verstreek, realiseerde ze zich dat zij en haar vriend steeds minder gemeen hadden", vervolgde de insider. "Ze had het gevoel dat ze een tijdje geen kans had gehad om veel van haar oude vrienden te zien terwijl ze bij Levi was, en ze vindt het heerlijk om die tijd bij hen terug te krijgen. Haar hele leven stond in het teken van Levi."

Maanden voordat ze uit elkaar gingen, vertelde Winter aan Us Weekly dat Meaden een ondersteunende partner was. “Hij is een geweldig persoon. Hij is er altijd voor mij … de hele tijd,” zei ze. "Hij probeert me altijd een goed gevoel over mezelf te geven, maar ook gewoon om er voor mij als persoon te zijn, weet je? Net als ik, als Ariel. Dat is moeilijk te vinden, zijn mensen die je gewoon voor je nemen. Het goede, het slechte, het lelijke - alles."

Winter riep een roddelblad uit dat zei dat ze Meaden een vergoeding beta alt

In 2017 beweerde een roddelblad dat Winter Meaden een toelage gaf en hem financieel ondersteunde in ruil voor persoonlijke assistent-achtige taken. Winter ging naar haar Instagram om het artikel 'nepnieuws' te noemen.

"Star Magazine is duidelijk een onbetrouwbare bron en een afvalmagazine, maar serieus, hoe durf je dingen te verzinnen waar je geen idee van hebt?" Winter schreef. "Ik heb een VRIEND en een PERSOONLIJKE ASSISTENT die NIET dezelfde persoon zijn. Ik zou mijn vriend NOOIT enige vorm van toelage betalen, noch zou hij ooit accepteren als ik het aanbood.

"Hij KOOPT zijn eigen spullen, of het nu voor mij of voor zichzelf is, en hij trekt meer dan zijn gewicht voor ons leven. Ik HAAT nepnieuws, maar ik denk dat dat is waar onze wereld naar toe is gekomen. Haal je s t hetero. Ik steun niemand, en ik heb niemand nodig om me te steunen. Hij heeft een volledige carrière (inclusief iets groots dat nieuw is) en werkt er hard voor. Hij is niet zomaar iemands vriendje."

Er is iets waardoor het tijdschrift Star Meaden Winter's 'boodschappenjongen' noemde. Destijds was Winter $ 9 miljoen waard (ze is momenteel ongeveer $ 12 miljoen waard, terwijl Meaden ongeveer $ 2 miljoen waard is), en het leek erop dat Meaden, een 'worstelende acteur', de vruchten plukte van het hebben van een rijkere vriendin in ruil. Om haar terug te betalen, kookte en maakte hij schoon, enz., schreef Star.

Maar Winter verwende Meaden ook door constant dingen te doen en te passen terwijl ze ook samen waren. Volgens Meaden's Instagram gingen ze naar een boogschietbaan, lieten ze bijpassende tatoeages zetten, gingen op vakantie naar Lake Tahoe, Canada en tal van andere plaatsen, en kochten een nieuw konijn genaamd Babs. Winter gaf Meaden ook een indrukwekkend groot verjaardagsfeestje op een jacht, plus hun Halloween-kostuums waren elk jaar op punt, en heb je gezien hoeveel cadeautjes er in 2017 rond hun kerstboom waren?

Ja, er was waarschijnlijk veel verwennerij van beide kanten. Maar als Winter zegt dat ze Meaden geen toelage heeft gegeven voor het doen van klusjes, heeft ze hem zeker op andere manieren met geld bespat, ongeacht zijn kook- en schoonmaakvaardigheden.

Aanbevolen: