Ariel Winter en 19 foto's van de moderne familie zonder make-up op

Inhoudsopgave:

Ariel Winter en 19 foto's van de moderne familie zonder make-up op
Ariel Winter en 19 foto's van de moderne familie zonder make-up op
Anonim

Veel mensen geloven dat een nieuw jaar een nieuwe start kan betekenen, en voor Modern Family-ster Ariel Winter betekende het luiden van 2020 dat ze de wereld haar frisse gezicht liet zien op Instagram. De jonge actrice plaatste onlangs een reeks make-up- en filtervrije foto's op sociale media, om fans eraan te herinneren dat het mogelijk is om er op een natuurlijke manier schattig uit te zien en zich schattig te voelen.

Ariel's volgers werden wild over hoe mooi ze eruitziet zonder alle make-up die beroemdheden van haar statuur gewoonlijk elke dag toepassen, maar dit is niet echt het eerste exemplaar van een Modern Family-ster die pronkt met hun natuurlijke zelf. Paparazzi maakt regelmatig foto's van Ariel die niets anders dan zonnebrandcrème op haar gezicht draagt, en verschillende andere vrouwelijke topsterren van de bekroonde serie gaan op dezelfde manier comfortabel uit zonder make-up.

20 Bijna net zo schattig als Baby Yoda

Ariel Winter's fans weten dat ze lang niet zo gewoon is als haar boekachtige Modern Family-personage Alex Dunphy het liefst is, maar niemand realiseerde zich hoe natuurlijk prachtig ze is totdat Ariel deze make-upvrije selfie op Instagram plaatste aan het begin van het nieuwe jaar.

"Voelde me schattig vandaag. NIET zo schattig als baby yoda, maar dat is oké, want die hoeveelheid schattig is ONVERKRIJGBAAR", schreef ze op de post die nu meer dan 400 duizend likes heeft.

19 Haley Dunphy, Ontmoet Sarah Hyland

Haley Dunphy heeft altijd veel om haar uiterlijk gegeven en weet precies hoe ze make-up moet gebruiken om haar beste gelaatstrekken te laten zien. Sarah Hyland is veel comfortabeler om de wereld te laten zien hoe ze eruit ziet zonder alle eyeliner en lippenstift, en plaatste deze selfie op Twitter om te laten zien hoe ze er echt uitziet als haar Modern Family-make-up is weggeveegd.

18 Hoe Gloria Delgado-Pritchett er echt uitziet

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat Modern Family-kijkers Gloria Delgado-Pritchett ooit zonder make-up zullen zien, dus dit komt misschien het dichtst in de buurt. Sofia Vergara plaatste deze selfie op Instagram om haar volgers te laten zien dat "102 koorts [je] de perfecte roze tinten geeft ", en zonder make-up is Sofia nog steeds mooi en ziet ze er op de een of andere manier jonger uit.

17 Julie Bowen is ook een supermoeder in het echte leven

Claire Dunphy is een absolute supermoeder op Modern Family en is er op de een of andere manier in geslaagd om het opvoeden van drie kinderen (en een soms nogal kinderachtige echtgenoot) in evenwicht te brengen met haar verschillende carrières en hobby's. Julie Bowen lijkt veel gemeen te hebben met haar karakter, en wanneer ze met haar zoon de stad in gaat, is ze te gefocust op het maximaliseren van haar tijd met hem om zich zorgen te maken over het opdoen van make-up voor de paparazzi.

16 DeDe Pritchett Au Naturale

Shelley Long speelde Jay's ex-vrouw en Claire en Mitchell's moeder, DeDe Pritchett, in de eerste tien seizoenen van Modern Family. Ze gaf veel minder om haar uiterlijk dan haar rivaal Gloria, maar ze droeg nog steeds veel make-up op de show. Shelley gaat echter graag uit zonder eyeliner of lippenstift en ziet er geweldig uit op deze make-upvrije rode loperfoto.

15 Ariel doet boodschappen in de stad

Ariel vertelde Us Weekly onlangs dat ze, zoals de meeste meisjes, haar tienerjaren doorbracht met het idee dat ze altijd make-up moest dragen. Maar sindsdien is ze over dat gevoel heen en vindt ze het leuk om wat vochtinbrengende crème op te doen en de deur uit te gaan om boodschappen te doen, zoals ze deed op deze foto.

"Nu voel ik me veel comfortabeler om naar buiten te gaan en gewoon een bloot gezicht te hebben," zei ze. "Weet je… het is mijn gezicht. Je gezicht zal niet veranderen tenzij je je gezicht verandert."

14 Sarah Hyland onthult haar natuurlijke gezicht

Haley staat misschien bekend als een beetje oppervlakkig en verwaand over Modern Family, maar Sarah Hyland heeft niet veel gemeen met haar personage in het echte leven. Ze heeft er geen probleem mee om heel echt en kwetsbaar te zijn met haar duizenden volgers op sociale media en plaatste deze naaktfoto om precies te laten zien hoe ze eruit ziet als ze alleen thuis is.

13 Ariel heeft geen make-up nodig om er onberispelijk uit te zien

Zelfs zonder make-up op deze foto van Ariel in de stad, ziet haar huid er volkomen onberispelijk uit. Genetica speelt daar natuurlijk een factor, maar Ariel heeft een huidtip die ze iedereen aanbeveelt in de hoop op een heldere huid om te volgen - breng wat zonnebrandcrème aan!

"Ik realiseerde me dat zonnebrandcrème erg belangrijk is voor mijn huid", vertelde ze aan Glamour. "Het is gewoon niet een van die dingen die een rage is. Je moet zonnebrandcrème dragen. Het is bescherming."

12 Aubrey ziet er geweldig uit op de rode loper

Lily Tucker-Pritchett is absoluut een van de meest sarcastische en drooggehumeurde personages in Modern Family, maar haar vaders, Cameron en Mitchell zorgen ervoor dat ze er altijd geweldig uitziet als ze bezig is haar tamelijk onaangename zelf te zijn. Aubrey Anderson-Emmons ziet er in het echt net zo mooi uit, zelfs als ze over de rode loper loopt zonder make-up om haar gelaatstrekken te verbeteren.

11 Elizabeth Banks is absoluut niet Sal

Elizabeth Banks' Modern Family-personage Sal staat bekend als een van de grootste feestbeesten van de serie. Sal houdt van drinken, dansen en uitgaan met een grote verscheidenheid aan jongens, en ze was absoluut woedend toen Cameron en Mitchell haar schijnbaar vervingen door een dochter te krijgen.

Elizabeth lijkt niet veel op Sal, vooral niet op deze foto waar ze haar zoon in het openbaar zonder make-up heeft zien vasthouden.

10 Sarah krijgt een natuurlijke gloed

Toen Sarah Hyland in juli 2019 op strandvakantie ging met haar vriend Wells Adams, zorgde ze ervoor dat ze haar Snapchat-volgers op de hoogte hield met foto's en video's van haarzelf genietend van de zomerzon.

Ze ondertitelde deze make-upvrije afbeelding "geen filter nodig bij deze zonsopgang", omdat de kleur die ze kreeg van haar tijd op het strand haar in staat stelde zich mooi te voelen zonder extra accenten aan haar uiterlijk.

9 Julie heeft het net zo druk als Claire

Sommige beroemdheden huren assistenten in om hun dagelijkse klusjes voor hen te doen, maar Julie Bowen is volkomen tevreden met het volgen van Claire Dunphy's voetsporen en het zelf regelen van zaken. Ze wordt vaak gefotografeerd terwijl ze boodschappen doet zonder make-up op, want wie wil er nou echt tijd besteden aan het aanbrengen van mascara voordat hij boodschappen gaat doen?

8 Ze deelt ook Claire's liefde voor joggen

Julie Bowen deelt niet alleen Claire's liefde voor het zijn van een supermoeder; ze deelt ook de passie van haar Modern Family-personage voor joggen om in vorm te blijven. Net zoals fans Claire meerdere keren in de show hebben zien doen, wordt Julie hier door haar buurt zien rennen en er geweldig uit ziend. In het echte leven doet ze echter geen make-up op voordat ze gaat sporten.

7 Wie heeft er eigenlijk make-up nodig?

Sommige beroemdheden lijken nauwelijks op hun zelf op het scherm wanneer ze hun 'gezicht' afvegen, maar Ariel Winter is prachtig, of ze nu opgemaakt is of helemaal natuurlijk. Het is geen wonder dat ze een liefde heeft ontwikkeld voor het dragen van niets anders dan vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème als ze er zo goed uitziet, volledig vrij van elke vorm van make-up.

6 Een dag zonder make-up

Modern Family-fans herkennen de actrice op deze foto in eerste instantie misschien niet, omdat Sarah Hyland natuurlijk een aantal verschillen heeft met Haley. Sarah heeft in het echt krullend haar en ze draagt meestal niet zoveel eyeliner als haar personage.

Sarah wilde haar Twitter-fans laten zien hoe ze er echt uitziet, dus tweette ze deze selfie met het bijschrift: "Het is geen make-up. Natuurlijk haar. Zit crème een beetje dag."

5 Sofia Vergara, make-upvrij bij het zwembad

Toen Sofia Vergara in 2015 deze selfie bij het zwembad op Instagram plaatste, raakten fans absoluut hun verstand kwijt over hoe mooi ze is, zelfs als ze niet bedekt is met make-up. Hoewel ze toen halverwege de veertig was, zag Sofia er meer dan tien jaar jonger uit, zonder filter of make-up om haar vermogen om de effecten van de tijd te trotseren te erkennen.

4 Te verbluffend om haar identiteit te verbergen

Julie Bowen deed echt haar uiterste best om eruit te zien als de gemiddelde moeder en op te gaan in de menigte op deze foto. Ze draagt een Stanford-shirt en een grote hoed, en ze ontdeed haar gezicht van alle make-up. Niets van dat alles weerhield paparazzi er echter van haar te spotten, omdat ze gewoon te prachtig is om niet op te vallen in een menigte.

3 Moet Alex Dunphy niet gewoon zijn?

Luke en Haley zouden de "aantrekkelijke" Dunphy-kinderen op Modern Family zijn, terwijl Alex het nerdy boekenwurmkind van Claire en Phil is. Het is de bedoeling dat ze veel duidelijker en vergeetbaarder is dan haar broers en zussen, maar deze make-upvrije Instagram-selfie bewijst dat Ariel Winter helemaal niet duidelijk is.

2 Sofia op weg naar set

Sofia Vergara's make-up is altijd goed, of ze nu over een rode loper loopt of gefotografeerd wordt terwijl ze door de stad loopt, dus ze is waarschijnlijk heel goed in staat om het zelf aan te brengen. Haar- en make-upprofessionals veranderen haar echter in Gloria for Modern Family, dus ze moet volledig fris op de set arriveren. Zo ziet Sofia eruit voordat die experts haar in handen krijgen.

1 Ariel ziet eruit als Alex

Alex Dunphy verstopt zich het liefst achter een bril en onflatteuze outfits op Modern Family omdat ze opgemerkt wil worden voor haar geest en niet alleen voor haar lichaam. Ariel is wat meer bereid om te pronken met haar natuurlijke eigenschappen, maar zo nu en dan stapt ze uit en lijkt ze meer op haar karakter. Op deze make-upvrije foto kunnen we elementen van zowel Ariel als Alex' gevoel voor stijl zien.

Aanbevolen: