De echte reden waarom Little Mix niet kan opschieten met Cardi B

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Little Mix niet kan opschieten met Cardi B
De echte reden waarom Little Mix niet kan opschieten met Cardi B
Anonim

2018 was een behoorlijk jaar voor rapvetes - met name de rivaliteit tussen Nicki Minaj en Cardi B De hitmaker "Bodak Yellow" had haar kalmte verloren op de Harper's Bazaar ICONS Party in September van dat jaar na het kruisen van paden met Minaj, die ze ervan beschuldigde slecht te praten over haar toen pasgeboren dochter, Kulture.

Dit leidde ertoe dat Cardi haar schoen in de richting van Minaj gooide voordat er een vechtpartij volgde en eindigde met de 28-jarige die het evenement verliet met een enorme knoop op haar hoofd, waarvan onbevestigde rapporten beweerden dat het het resultaat was van socialite Rah Ali verdedigt de onbetwiste Queen of Rap.

Hoewel Cardi nooit enig bewijs heeft getoond dat Minaj zou beschuldigen van het genoemde slechte gedrag, zou de vete van de twee vrouwelijke rappers in oktober 2018 nieuwe hoogten bereiken na een aflevering van Queen Radio waar de "Super Bass"-hitlijsttopper zich richtte het fiasco.

Na een heen en weer ruzie over sociale media, beweerde Cardi dat ze verschillende goedkeuringsdeals en samenwerkingen had afgewezen omdat ze het zo druk had, eraan toevoegend dat alles wat ze had afgewezen later werd doorgegeven aan Minaj, inclusief haar functie op het nummer "Woman Like Me" uit 2018 van de Britse meidengroep Little Mix.

De laatste kwam echter naar voren en ontkende Cardi's opmerkingen ten stelligste, omdat ze niet alleen lieten zien dat Minaj altijd hun eerste keuze was geweest voor de functie, maar dat de meisjes ook TeamNicki waren. Hier is het dieptepunt …

Little Mix Slam Cardi B

Na het horen van Minaj over de woordenwisseling op het Harper's Bazaar-evenement op Queen Radio, verspilde Cardi geen tijd door op sociale media te springen om te proberen haar naam te zuiveren op verschillende opmerkingen van de "Monster"-rapper.

Ten eerste drong Cardi erop aan dat Minaj "je leugens niet bij kan houden" nadat de laatste zei dat ze beelden had van haar rivaal die werd aangevallen nadat ze zichzelf op Minaj en haar bemanning had gelanceerd.

Tijdens het opnemen van Queen Radio bleef Minaj onvermurwbaar dat ze de videobeelden niet zou publiceren om Cardi de schaamte te besparen, waarop de New Yorker beweerde dat ze niet in elkaar was geslagen en dat Minaj loog over het hebben van beelden van de vechtpartij zoals deze plaatsvond.

Ze bleef er vervolgens op aandringen dat de deal die Minaj met Diesel had getekend om hun nieuwste advertentiecampagne te presenteren, aanvankelijk werd aangeboden aan de Grammy-prijswinnaar, maar omdat ze zo bezig was met andere carrièrestappen, moest ze weigeren het voorstel.

En alsof dat nog niet genoeg was, beweerde Cardi dat voordat Minaj op Little Mix's "Woman Like Me" -nummer sprong, het nummer voor het eerst aan haar werd gepresenteerd - maar nogmaals, ze wees het nummer af omdat ze had al meerdere aanbevolen nummers op de radio en haar platenlabel besloot dat het beter was om zich niet op elk nummer te plakken, alleen maar omwille van het.

Hierdoor zei Cardi dat Minaj een prominente plek op het nummer kreeg aangeboden, waardoor de indruk werd gewekt dat de 'WAP'-entertainer de meest gewilde vrouwelijke rapper in hiphop was geworden.

"Toen, die Woman Like Me-plaat … Ja, ik moest hem afwijzen omdat ik veel popplaten maak, dus ik kan mezelf niet overdrijven, maar dat kwam eerst naar mij", tierde ze in een Instagram-video geplaatst in oktober 2018.

Terwijl Minaj de tijd nam om te reageren, voelde Little Mix de neiging om de lucht te klaren en meteen het record te vestigen, omdat, volgens hun verklaring, hun eerste keuze altijd Minaj vanaf het begin was geweest.

“Sorry Cardi hun, maar dit is de thee. We hebben altijd de koningin willen hebben (geen schaduw),' luidde de verklaring. "We zijn met Nicki gegaan, want zoals we in de loop der jaren hebben gezegd, het is een droom van ons geweest om vanaf het begin met haar samen te werken."

Dit bracht Minaj ertoe haar eigen tweet op te volgen, waarin stond: De enige rapper in de geschiedenis van rap die alleen kan praten over deals en liedjes die ze zogenaamd heeft afgewezen omdat ze niet kan praten over een vers dat ze ooit heeft geschreven. Fraude.”

Maar daarna was het nog steeds niet voorbij omdat TMZ toen naar voren kwam met hun bronnen, wat de verklaring van Little Mix bevestigde dat de meisjes Minaj eerst benaderden om op de baan te springen, eraan toevoegend dat Cardi hun back-upoptie was voor het geval de Trinidadiaanse -geboren superster hield niet van het nummer.

"Cardi B was de back-upoptie van Little Mix voor hun nummer omdat Nicki Minaj haar verdomd lieve tijd nam en ze in paniek liet raken", merkte de publicatie op.

"Ze hadden inderdaad eerst contact gezocht met Nicki om haar op hun hitsingle te krijgen, maar ze hadden een plan B nodig toen de MC "Queen" haar voeten sleepte bij het indienen van haar couplet, en het vervolgens bleef herschrijven.

“Dat plan B was Cardi -- aangezien Little Mix ook interesse had getoond om met haar samen te werken sinds ze de populairste vrouwelijke rapper in het spel was. Er is ons verteld dat het platenlabel van LM in hun nek ademde om de deadline te halen, dus gingen ze naar Cardi's kamp met het verzoek.'

Aanbevolen: