Kan Denise Richards stiekem niet opschieten met haar dochters?

Inhoudsopgave:

Kan Denise Richards stiekem niet opschieten met haar dochters?
Kan Denise Richards stiekem niet opschieten met haar dochters?
Anonim

Nadat Denise Richards twee seizoenen in The Real Housewives van Beverly Hills te zien was, stopte ze met filmen met haar co-sterren, en er was veel geroezemoes over waarom. De waarheid over de vermeende affaire van Denise en Brandi Glanville is iets waar fans graag achter wilden komen, en het drama blijft komen, dit keer als het gaat om Denise's dochter Sam.

Denise heeft drie dochters: de 16-jarige Lola, de 10-jarige Eloise en de 17-jarige Sam, die langs Sami gaat. Denise's dochter Sami filmde seizoen 9 en 10 van RHOBH terwijl fans Denise zagen in haar prachtige huis met haar kinderen en echtgenoot. Terwijl RHOBH-fans verdeeld waren over Denise, was ze dwingend om naar te kijken.

Toen Sami onlangs wat gedachten deelde over de opvoedingsstijl van haar moeder, roept dit de vraag op: kan Denise Richards stiekem niet opschieten met haar dochters? Laten we eens kijken.

Denise en Sami

Charlie Sheen gaf commentaar op Denise die stopte met RHOBH, en het was interessant om te horen wat hij te zeggen had. Nu is er veel gepraat over Charlie en Denise's dochter Sami.

Sami Sheen deelde in een TikTok-video dat ze in een "misbruik" huis was.

Volgens Page Six zei Sami: "Vandaag 1 jaar geleden: gevangen in een gewelddadig huishouden, haatte mezelf, zou dagenlang niet eten of slapen, waanzinnig depressief, haatte school, enz…" Sami voegde eraan toe, "nu: eindelijk verhuisd uit het helhuis, spiritueel ontwaakt, 2 katten gehad, gelukkig vrijgezel, vol eigenliefde en stopte met de middelbare school:).”

Wat was Denise's reactie hierop? Een bron vertelde Us Weekly dat deze situatie verontrustend was voor Denise. Volgens de publicatie zei de bron: Denise stelde normale regels op die elke ouder zou stellen. Ze is een moeder en een ouder en er zijn regels. Ze wilde de regels niet volgen. Charlie was geen voorstander van het implementeren van Denise's regels Hij heeft een andere manier van opvoeden en Sami besloot bij haar vader te gaan wonen. Denise houdt heel veel van haar dochter.'

Het verhaal ging verder en Charlie Sheen zei dat Sami in zijn huis woonde. Volgens Us Weekly legde Charlie's vertegenwoordiger, Jeff Ballard, uit dat Charlie zei: Sam is geweldig. Ik hou onvoorwaardelijk van haar en al mijn kinderen. We hebben een bal. GED hier komen we!”

Dit is verrassend nieuws voor fans van RHOBH, omdat Denise altijd vertelde hoe leuk ze het vond om ouder te zijn en dat ze haar verantwoordelijkheden als moeder heel serieus leek te nemen.

Het ouderschap van Charlie en Denise

Denise Richards en Charlie Sheen trouwden in 2002 en scheidden in 2006. Charlie's worsteling was super openbaar, dus fans zijn zeker bekend met de moeilijke tijd die hij heeft gehad, en in de jaren daarna klinkt het alsof ze hebben twee totaal tegengestelde manieren om hun dochters op te voeden.

Denise zou graag zien dat co-ouderschap zou plaatsvinden. Volgens Us Weekly legde een bron uit dat Charlie de "leuke" ouder is en Denise de strikte, en dat kan moeilijk zijn omdat ze het gewoon niet eens zijn. De bron zei: "Denise wil dat haar dochters grenzen hebben, niet de hele nacht buiten zijn, en ze heeft geen behoefte om hun vriend te zijn in deze tijd van hun leven. De tijd zal later komen als de meisjes ouder worden dat Denise hun vriend wordt. Charlie is de goede vader, en nou ja, regels en avondklok zijn niet echt in steen gebeiteld. En daarom is Sami bij haar vader gaan wonen.”

In een aflevering van RHOBH sprak Denise zelfs over het plaatsen van beveiligingscamera's omdat ze niet wilde dat Sami het huis verliet zonder toestemming en op dates zou gaan.

Denise vertelde de camera: Sami gaat naar de middelbare school en naar de nieuwe school, nieuwe jongens. Dat is wanneer kinderen meestal naar buiten sluipen. Ik begon naar buiten te sluipen toen ik 15 jaar oud was, dus ik weet dat mijn kind naar buiten zal sluipen. Dus ik hang camera's op zodat ik haar kan vangen. … We zullen mensen kunnen zien naar buiten sluipen of naar binnen sluipen.”

Terwijl Sami bij Charlie woont, vertelde een bron aan Us Weekly dat Lola bij Denise woont en bij Charlie gaat logeren als Denise aan het werk is.

Dit klinkt als een moeilijke situatie, maar Denise Richards leek altijd open te zijn over de moeilijke tijden die ze heeft gehad met het opvoeden van haar kinderen. In een interview met Ouders zei Denise dat sociale media vanuit haar perspectief niet "gezond" zijn voor jonge volwassenen en ze heeft veel met Sam en Lola gepraat over het gebruik van de platforms.

Hoewel er wat drama is rond Denise Richards en haar relatie met haar dochter Sami, lijkt er niet zoveel spanning te zijn met haar andere dochter Lola. Volgens People deelde Denise, toen Lola in 2020 15 werd, een verjaardagsbericht op Instagram en vertelde ze hoe trots ze was.

Aanbevolen: