Fans denken dat dit de meest overschatte sitcom ooit is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de meest overschatte sitcom ooit is
Fans denken dat dit de meest overschatte sitcom ooit is
Anonim

Het sitcom-genre is er al tientallen jaren een nietje op het kleine scherm, en elk uniek tijdperk heeft sitcoms gehad die het spel hebben veranderd. In de modernere geschiedenis hebben fans het genre nieuwe hoogten zien bereiken, wat betekent dat het voor een lange tijd nergens heen zal gaan.

Bepaalde netwerken, zoals ABC, NBC en CBS, hebben geweldige shows gemaakt. De waarheid is echter dat er altijd tegengestelde meningen zullen zijn over deze hitshows. Sterker nog, sommige van de grootste sitcoms aller tijden worden door velen als overschat beschouwd.

Dus, welke show wordt consequent naar voren gebracht als de meest overschatte sitcom ooit gemaakt? Laten we eens luisteren naar wat mensen te zeggen hebben over deze moeilijke vraag.

Sitcoms hebben een manier om televisie te veroveren

Oh, sitcoms. Het genre heeft in de loop van de tijd plaatsgemaakt voor zoveel klassiekers, maar het heeft fans ook echte stinkers opgeleverd. Dit is het geval met elk genre, maar wanneer een sitcom een ei legt, wordt het snel lelijk. Desalniettemin doet het genre het altijd goed bij zijn kijkers.

Het maken van een succesvolle sitcom is een delicaat proces, en hoewel de bekende stijlfiguren er altijd zijn, heb je een solide team nodig om iets op te bouwen dat een hit wordt. Chuck Lorre is een echt meesterbrein met het genre, en hij alleen is verantwoordelijk geweest voor enkele van de grootste sitcoms aller tijden. Geloof ons niet? De man heeft de hand gehad in shows als Grace Under Fire, Dharma & Greg, Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Mike & Molly, Mom en meer.

Het is altijd geweldig om een show te zien bloeien op het kleine scherm, maar het succes van een show roept ook tegengestelde meningen op van mensen die er niets om geven.

Sommige worden als overschat beschouwd

Zoals we keer op keer hebben gezien, zal een show die het maakt in de popcultuur onvermijdelijk worden vernietigd door degenen die er gewoon niet om geven. Of het nu een sitcom of een fantasy-epos is, hitseries zullen altijd tegenstanders hebben, en deze tegengestelde opvattingen kunnen online een volledig slagveld beginnen.

Neem bijvoorbeeld Seinfeld. De serie wordt beschouwd als misschien wel de beste sitcom aller tijden, maar dat weerhoudt veel mensen en websites er niet van om dit sentiment tegen te spreken.

Een Reddit-gebruiker schreef botweg: "Het was een stomme show over egocentrische eikels. Zelfs met de zeldzame eigenzinnige gastster was het niet grappig. Noch interessant, zelfs niet vermakelijk. Als het niet voor vrienden was, was het was misschien wel mijn minst favoriete show van de jaren '90."

De eerder genoemde Friends hebben een verdwaalde van die fan gevangen, maar ook anderen hebben hun ongenoegen geuit over die show.

"Het is niet grappig en het lachnummer is zielvernietigend. Verander van gedachten (of onderbouw mijn punt), " verklaarde een Reddit-gebruiker.

Iedereen heeft natuurlijk recht op zijn eigen mening, aangezien televisieprogramma's volledig subjectief zijn. Interessant is dat er een recente succesvolle sitcom is die de woede van velen heeft gewekt.

'The Big Bang Theory' is een zwaar bekritiseerde hit

The Big Bang Theory is een van de meest populaire sitcoms in de geschiedenis, maar het heeft niet alle fans en critici kunnen plezieren. Sommige mensen hebben er een hekel aan, en velen vinden het de meest overschatte show in de geschiedenis.

Er is veel gedaan over de "slimme" humor van de show, maar een Reddit-gebruiker was niet echt onder de indruk.

"De grappen zijn vrij eenvoudig, dus je hoeft niet slim te zijn om ze te begrijpen, het is gewoon slecht hoe mensen denken dat je slim moet zijn om de grappen te begrijpen als mijn 8-jarige zus ze snapt en ze vindt de show ook niet leuk, " schreven ze.

Een Quora-gebruiker vatte hun ervaring bij het kijken naar de show samen en zei: "Het schrijven voor deze show is de meest luie, meest aanstootgevende, minst grappige en gewoon irritante die ik ooit in een tv-show heb gezien."

Misschien zijn het maar een paar mensen, toch? Mis. Er lijkt een wijdverbreide afkeer van de show te zijn, en zelfs websites hebben geklonken.

The Guardian, bijvoorbeeld, heette een artikel "De oerkn altheorie loopt ten einde - onze lange nachtmerrie is eindelijk voorbij."

Metro en andere grote sites hebben ook meegewerkt. Zoals Entertainment IE het uitdrukte: "Vaak steunt de serie op stereotypen, slecht schrijven, luie grappen en de overtuiging dat mensen die op afstand intelligent zijn, door en grote, gekken."

Natuurlijk is het onmogelijk om het onmetelijke succes dat de show heeft gehad in diskrediet te brengen. Miljoenen mensen hielden echt van deze show. Het verzet tegen de show lijkt echter steeds luider te worden.

Aanbevolen: