Fans zeggen dat dit de meest epische artiestencrossover van de jaren 2000 was

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit de meest epische artiestencrossover van de jaren 2000 was
Fans zeggen dat dit de meest epische artiestencrossover van de jaren 2000 was
Anonim

De jaren '90 worden vaak heel duidelijk gescheiden van de 'moderne' tijd, maar het begin van de jaren 2000 is een heel ander verhaal. Aan de ene kant zijn "de jaren 2000" alles vanaf 2000, inclusief en na 2021.

Aan de andere kant zijn de vroege jaren 2000 eigenlijk een nostalgische terugblik tegenwoordig, wat de zaken erg verwarrend maakt voor millennials.

En een ding dat zowel verwarrend als indrukwekkend was, was een samenwerking in het begin van de jaren 2000 met een artiestencross-over van epische proporties. Toen fans teruggingen naar 2009, realiseerden ze zich dat ze een van de meest intrigerende cross-overs van het tijdperk hadden gemist.

In 2009 ging Avril Lavigne samen met Lil' Mama

De meeste mensen herinneren zich Avril Lavigne als een punkrocker uit de vroege jaren 2000. De praktisch tijdloze ster is zojuist groots opgedoken in een TikTok-video, maar fans zijn haar hits als 'Sk8er Boi' niet vergeten, ook al is er veel tijd verstreken sinds hun debuut.

Haar andere nummers, zoals 'Girlfriend' en 'Complicated', leverden haar het volgende op. Toch moedigde een cross-over met Lil' Mama een geheel andere subset van fans aan om op de Sk8er Boi-trein te springen.

'Girlfriend Ft. Lil' Mama' was een indrukwekkende crossover

Fans die onlangs de cross-over van Avril en Lil' Mama herontdekten, waren absoluut gevloerd. Sommigen herinnerden zich onbewust de remix en herinnerden zich teksten die op de een of andere manier niet door Avril waren uitgesproken, maar wel in het nummer zaten.

Toen ze de muziekvideo voor de samenwerking op YouTube ontdekten, voelden heel veel fans zich gerechtvaardigd en ook verrast.

Er zijn tenslotte een aantal cross-overs geweest met vergelijkbare genres, en rap en punkrock sluiten elkaar niet altijd uit.

Maar om Avril Lavigne en Lil' Mama een nummer te zien rocken (fans vonden het vooral leuk dat Lil' Mama niet slechts één couplet had; ze had er drie) was een terugkeer die muziekliefhebbers eraan herinnerde dat "mainstream " muziek is niet altijd degene die een voorbeeld stelt.

Fans denken dat Lil' Mama veel verder had kunnen gaan

Fans in de commentaarsectie betreurden het feit dat Lil' Mama, kort na haar samenwerking met Avril, van de radar van de industrie viel vanwege dat ongemakkelijke VMA-moment met Jay-Z en Alicia Keys.

Sommigen zijn zelfs van mening dat als meer mensen hadden geweten hoe getalenteerd Lil' Mama is, ze haar niet zouden hebben "geannuleerd" vanwege haar act-onderbrekende stunt.

Tenslotte, als ze een crossover met Avril Lavigne, een nummer dat onderdeel werd van de 'iCarly'-soundtrack, absoluut zou kunnen doden, wat zou ze dan niet kunnen doen als ze de kans kreeg?

Lil' Mama maakt natuurlijk nog steeds muziek, maar haar carrière is niet zo lucratief of zichtbaar geweest als die van Avril.

Aanbevolen: