Dit zijn de meest ondergewaardeerde rollen van Kate Micucci

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest ondergewaardeerde rollen van Kate Micucci
Dit zijn de meest ondergewaardeerde rollen van Kate Micucci
Anonim

Comedian en actrice Kate Micucci is een van die sterren die herkenbaar is, maar nog niet de mate van beroemdheid heeft die ze verdient. We hebben haar in alles gezien, van indiefilms tot sitcoms. We hebben haar stand-upcomedy, muziek en beide tegelijkertijd zien spelen met haar partner Riki Lindhome in hun duo Garfunkel en Oats. Ze is ook een prominente stemacteur en ze heeft haar talent gebruikt om het scherm te sieren in verschillende van 's werelds favoriete tekenfilms.

Dus waarom wordt deze komische actrice, die meerdere keren op het scherm heeft gestaan en dat nog steeds doet, niet gewaardeerd op de manier die ze verdient? Nou, misschien zal een nadere blik op haar beste, meest ondergewaardeerde rollen dat probleem oplossen.

8 Velma In 'Be Cool Scooby-Doo'

Dit is slechts een van de series waarin Micucci binnenkwam om Velma te spelen, de slimme tienerspeurneus die altijd haar bril kwijtraakt. Micucci's stem past perfect bij het personage, het is een beetje diep maar nog steeds erg vrouwelijk en heeft op de een of andere manier een van nature nerdy toon. Samen met Be Cool Scooby-Doo was Micucci de stem van Velma in Scooby-Doo-functies zoals Lego Scooby-Doo, Scooby-Doo en WWE!, Scooby-Doo And Batman, Scooby-Doo en The Gourmet Ghost, en nog veel meer. Ze is ook de stem van Velma in de nieuwste Scooby-Doo-serie, Scooby-Doo en Guess Who.

7 De Gooch Op 'Scrubs'

Fans van Scrubs zullen zich herinneren dat Ted, de advocaat van het ziekenhuis, een eenzame, droevige zak was die niet met vrouwen kon praten als zijn leven ervan afhing. Toen Ted eindelijk de liefde vond met Stephanie Gooch, ook bekend als The Gooch, waren fans opgetogen over de hartverwarmende verhaallijn. De Gooch was ook een van de eerste keren dat Micucci de kans kreeg om haar muzikale vaardigheden en haar nu beroemde ukelelespel te laten zien. Haar personage was een verlegen kinderentertainer die gekke ukeleleliedjes zong voor zieke kinderen in het Sacred Heart Hospital. Ze verscheen in 5 afleveringen.

6 Shelley over 'Raising Hope'

Hoewel de show na 4 seizoenen werd geannuleerd, wat gebruikelijk was bij ondergewaardeerde Fox-sitcoms, had Kate Micucci een grappige stint in de show als Shelley, een potentiële liefdesbelang voor Jimmy die zijn dochter Hope opvoedde de regering executeerde de moeder van het kind, een veroordeelde seriemoordenaar. Nogmaals, Micucci mocht pronken met haar prachtige en hysterische vaardigheden met haar ukelele.

5 Haar Musical Comedy Duo 'Garfunkel And Oates'

Micucci staat bekend om haar komische liedjes die worden gezongen terwijl ze op haar ukelele tokkelt, en ze treedt vaak op met Lindhome als het komische muziekduo Garfunkel en Oats. Het paar had ook een show op IFC die helaas maar één seizoen duurde. Ze mochten echter wel enkele van hun meest hilarische liedjes en stukjes voor de serie zingen, titels zoals "You Me and Steve", (een lied over trio's), "The Loophole" (een lied over hoe je vals kunt spelen) een onthoudingsbelofte met anale seks), en "Zwangere vrouwen zijn zelfvoldaan", (wat voor zich spreekt). Het paar leende ook hun zang om te helpen bij het opnemen van de "Everything Is Awesome"-remix voor The Lego Movie The Second Part.

4 Webby Vanderquack op 'Duck Tales'

De klassieke Disney-tekenfilm Duck Tales uit de jaren 90 is onlangs opnieuw opgestart met een sterrencast van stemacteurs, waaronder Danny Pudi, David Tennant van Doctor Who, Ben Schwartz en Broadway-ster Lin Manuel-Miranda. Een van de grote namen in de nieuwe show is Kate Micucci, die nu de stem is van Webby Vanderquack.

3 De stem van Roxy op 'Regular Show'

Het cv van Kate Micucci's stemacteurs is zo uitgebreid dat het moeilijk is om een rol te kiezen om uit te lichten. Ze was de stem van de ijslolly in The Spongebob Movie: Sponge Out of Water, ze uitte Sadie Miller voor Steven Universe en ze deed drie verschillende personages voor Adventure Time. De lijst met eenmalige personages die ze heeft gemaakt voor Disney-, Cartoon Network- en Nickelodeon-franchises is verbazingwekkend. Dus als we het feit benadrukken dat ze een buitenaards personage met de naam Roxy speelde voor één aflevering van Regular Show, benadrukken we echt haar hele lijst met cartooncredits.

2 Een van haar grotere filmrollen in 'Jay And Silent Bob Reboot'

Micucci heeft in verschillende films gespeeld, maar bijna nooit in iets anders dan een bijrol of een cameo. Kevin Smith heeft onlangs twee van zijn beroemdste personages opnieuw opgestart in Jay and Silent Bob Reboot uit 2019, waar het paar oog in oog komt te staan met Jay's lang verloren gewaande dochter. Geen enkele toevoeging aan de Jay en Silent Bob-canon is compleet zonder een bezoek aan het fictieve fastfoodrestaurant Mooby's, waar norse fastfoodmedewerkers gedwongen worden om te gaan met de personages die zijn geschreven door Kevin Smith. In de nieuwste toevoeging aan de serie had Micucci het genoegen om de norse fastfoodmedewerker te spelen die aan de balie van Mooby's werkte.

1 Een geliefde schets uit 'Key And Peele'

Ze was maar in één aflevering en slechts in één schets, maar haar levering was zo goed en de schets zo hilarisch dat deze in deze lijst moet worden opgenomen. In het stukje dat eenvoudigweg "Mr. T PSA" heet en een parodie is op de PSA's die in de jaren tachtig overal op televisie te zien waren met de ster van The A-Team in de hoofdrol, is Micucci Scout, een kind dat samen met Key Mr. T aan het opzetten is om hem eraan te herinneren kinderen om niet te roken of gewoon nee te zeggen tegen drugs. In plaats daarvan gebruikt meneer T, tot grote verwarring van Scout, de PSA om zijn kapsel en levensstijlkeuzes te verdedigen, waar hij erg onzeker over is. Het kleine deel vroeg om iemand die het woord 'onhandig' kan personifiëren, en mensen, dat is zonder twijfel Kate Micucci.

Aanbevolen: