Tom Hanks stemde ermee in om te schitteren in een film die minder dan $ 1 miljoen opbracht. Dit is waarom

Inhoudsopgave:

Tom Hanks stemde ermee in om te schitteren in een film die minder dan $ 1 miljoen opbracht. Dit is waarom
Tom Hanks stemde ermee in om te schitteren in een film die minder dan $ 1 miljoen opbracht. Dit is waarom
Anonim

Als we kijken naar de grootste namen in de acteergeschiedenis, vallen maar weinig artiesten zo op als Tom Hanks. Hanks zit nu al tientallen jaren in het spel en na talloze hitfilms en Oscar-nominaties heeft de acteur een erfenis gesmeed en een vermogen bereikt dat maar weinigen kunnen evenaren. Terwijl hij achterover kon leunen en ontspannen, blijft de acteur uitstekende prestaties leveren op het grote scherm.

In 2008 nam Hanks deel aan een klein project, dat mensen verraste. De man is een blockbuster-krachtpatser, maar voor een kort moment was hij betrokken bij een project waar de meeste mensen destijds niet eens van hoorden. Blijkt dat hij een unieke reden had om in de film te verschijnen.

Laten we eens kijken waarom Tom Hanks verscheen in een beweging die minder dan $ 1 miljoen opleverde.

Hanks is een filmlegende

Tom Hanks SPR
Tom Hanks SPR

Als een van de grootste acteurs van zijn tijd en filmgeschiedenis heeft Tom Hanks zo ongeveer alles gezien en gedaan waar een acteur op kon hopen. De man heeft geen gebrek aan geweldige films en hij heeft kunnen uitblinken in meerdere genres. Er is niet veel dat Tom Hanks niet kan doen, en zijn enorme succes heeft hem de luxe gegeven om zijn rollen te kiezen en te kiezen.

Hanks begon in de jaren 80 door te breken als een ster, voordat hij in de jaren 90 de boel opdreef met enkele klassiekers. In de jaren 80 schitterde Hanks in films als Splash, Big, Turner & Hooch en anderen voordat hij zijn zinnen zette op lovende kritieken in de jaren 90. In de jaren 90 verscheen Hanks in films als Philadelphia, Forrest Gump, Apollo 13, Toy Story, Saving Private Ryan, The Green Mile en meer. Die credits alleen zijn krankzinnig, en dat is gerst die de oppervlakte van zijn werk krast.

Tijdens zijn illustere carrière is Hanks genomineerd voor 6 Academy Awards, waarvan hij er in de jaren 90 2 won. Zijn algehele oeuvre is indrukwekkender dan de overgrote meerderheid van zijn collega's, en zodra hij het een carrière noemt, zal er een merkbaar gat in de filmwereld ontstaan.

Het succes dat Hanks in zijn carrière vond, was een katalysator voor zijn zoon, Colin, om ook in het acteerspel te stappen. Het blijkt dat de jongere Hanks een aantal acteerkarbonades heeft.

Colin Hanks heeft een solide carrière gehad

Colin Hanks Fargo
Colin Hanks Fargo

In de jaren 90 begon Colin Hanks zijn tijd in Hollywood, en er was veel verwachting van zowel fans als critici om te zien wat hij kon doen terwijl de camera's draaiden. Natuurlijk zouden mensen hem met zijn vader vergelijken, maar de waarheid was dat Colin zijn eigen ding wilde doen en niet per se alleen als Tom Hanks 'kind zou worden beschouwd. Door de jaren heen heeft de acteur zijn eigen naam weten te vestigen in de entertainmentindustrie.

Op televisie was Colin te zien in projecten als Roswell, Band of Brothers, The O. C., Mad Men, Dexter en Fargo. Er zijn tal van andere televisiecredits die hij heeft, waaruit blijkt dat netwerken dol zijn op wat hij in een rol kan doen. Voor zijn werk aan Fargo werd Hanks genomineerd voor zowel een Primetime Emmy als een Golden Globe, hoewel hij beide niet kon bemachtigen.

Op het grote scherm heeft Colin indrukwekkend werk geleverd. Hij verscheen in films als King Kong, The House Bunny, W. en de moderne Jumanji-films.

Het was een indrukwekkende reis voor Colin, en in 2008 konden fans de acteur en zijn vader naast elkaar zien verschijnen in een film.

Hanks speelde een rol in 'The Great Buck Howard' om de fictieve vader van Colin te spelen

Tom en Colin Hanks Buck Howard
Tom en Colin Hanks Buck Howard

In The Great Buck Howard van 2008 werkten een oudere Tom en een doorgewinterde Colin samen aan een kleiner project. Zoals we al zeiden, heeft Tom de luxe om zijn rollen te kunnen kiezen, en hoewel hij normaal gesproken niet zo'n kleinere foto zou maken, kreeg hij hier een unieke kans aangeboden. Hij werkte niet alleen met Colin, maar hij speelde ook de fictieve vader van Colin in de film!

Tom had een kleine rol in de film, maar mensen waren nog steeds blij om hem met zijn zoon te zien werken. De film zelf verdiende minder dan $ 1 miljoen aan de kassa, maar had nog steeds het unieke onderscheid dat de Hanks-mannen erbij betrokken waren. De film, waarin ook artiesten als Emily Blunt en John Malkovich te zien waren, heeft een 71% van de critici op Rotten Tomatoes, wat bewijst dat het een solide film was voor professionals uit de industrie.

Ondanks dat het een kleinere film is, kon Tom Hanks de kans om met Colin samen te werken en zijn fictieve vader op het grote scherm te spelen, niet voorbij laten gaan.

Aanbevolen: