Ana de Armas stemde ermee in om in een grijze man te verschijnen, ondanks dat haar personage 'werk nodig heeft

Inhoudsopgave:

Ana de Armas stemde ermee in om in een grijze man te verschijnen, ondanks dat haar personage 'werk nodig heeft
Ana de Armas stemde ermee in om in een grijze man te verschijnen, ondanks dat haar personage 'werk nodig heeft
Anonim

Ana de Armas is de afgelopen jaren een van de grootste sterren van Hollywood geworden en terecht. In slechts een paar jaar tijd heeft de Cubaanse actrice zo'n beetje alles gedaan, van het leveren van een doorbraak in Knives Out van Rian Johnson tot het worden van een Bond-girl in de nieuwste James Bond-film No Time to Die. Om nog maar te zwijgen, de Armas is ook de unieke uitdaging aangegaan om Marilyn Monroe te portretteren in de semi-biografische Netflix-film Blonde.

Tegelijkertijd schittert de Armas ook in de Netflix-film The Grey Man van Joe en Anthony Russo. En hoewel de actrice in het begin niet per se verkocht was voor de film of het script, stemde De Armas er verrassend genoeg in toe om het toch te doen.

Aanvankelijk was er geen rol voor Ana De Armas in The Grey Man

Gebaseerd op een roman van Mark Greaney, vertelt The Grey Man het verhaal van voormalig CIA-agent Court Gentry (Ryan Gosling) die over de hele wereld wordt opgejaagd door zijn voormalige CIA-collega Lloyd (Chris Evans). In de roman zijn deze twee personages primair verantwoordelijk voor het voortstuwen van het verhaal.

Voor de aanpassing op het grote scherm dachten de Russo's echter dat ze een derde hoofdrol nodig hadden. Ze wisten ook dat het een vrouw moest zijn nadat ze de film de eerste keer niet hadden gemaakt met Charlize Theron in de hoofdrol.

“We wisten dat we een sterk vrouwelijk personage in de film wilden. Het is moeilijk om een personage te hebben dat gedurende grote delen van de film alleen in een film is, omdat ze met niemand over iets kunnen praten, 'legde Joe uit.

“We wisten dat we een complementair personage nodig hadden en we wilden iemand met een iets ander motief, een iets ander achtergrondverhaal, net zo competent, even bekwaam, waarmee hij zou botsen. Er is een beetje een Midnight Run-kwaliteit tussen de twee in de film.”

Anthony merkte ook op dat het "heel belangrijk" was om een "partner-in-crime, om zo te zeggen" te introduceren.

“Je kunt een personage als auteur verkennen terwijl het personage alleen is, want je schrijft over het personage in de derde persoon, toch? In een film kun je dat niet doen, 'zei hij.

Uiteindelijk bedachten de broers het karakter van Dani Miranda en bespraken ze de rol met de Armas. "Ik bedoel, laten we beginnen met het schrijven van zo'n personage. Dat is het beste', merkte de actrice op. "Dat is het beste cadeau dat ze me hebben gegeven."

Hier is waarom Ana De Armas ja zei tegen de grijze man, zelfs als haar rol 'werk nodig had'

Hoewel de Armas zeker waardeerde hoe hard de Russos werkten om een nieuw personage voor haar in de film te creëren, was ze niet bepaald onder de indruk van de eerste iteratie van het personage. "Aan het script moest nog gewerkt worden", herinnert de actrice zich toen ze The Grey Man voor het eerst las."Mijn personage had werk nodig."

Desalniettemin stemde ze er graag mee in om de film te maken vanwege de Russo's zelf.

“De bijeenkomst ging zo goed”, zei de Armas. "Die twee zijn zo leuk." Tegelijkertijd waardeerde de actrice het collaboratieve karakter van de broers.

“Ze gaven me gewoon de vrijheid om tijdens de repetities te ontdekken waar ik me meer op mijn gemak bij voelde en wat niet, en toen bouwden ze mijn gevechten, mijn scènes eromheen,” legde ze uit.

Ana De Armas was uiteindelijk dolblij met Dani

En hoewel Dani van De Armas ook de liefde van Gosling wordt, waardeerde ze dat het personage niet alleen was geschreven om een romantische boog te bevredigen. "Ik was erg blij om te zien dat ze deze relatie niet overhaasten", zei de actrice. “Maar ik was blij dat de focus op de missie lag.”

Wat missies betreft, had de Armas er ook een voor zichzelf. Omdat Dani CIA is, belde ze een CIA-agent om te vragen naar de commandostructuur van het bureau."In het begin is ze erg volgens het boekje, en dat is de missie, en het is een groot probleem voor haar en haar carrière en haar reputatie", legde de actrice uit.

En toen ze in productie gingen, bewonderde De Armas ook hoe goed de Russo's een grootschalige actiefilm uitvoerden. "Ik heb gewoon het gevoel dat ze echt van het genre houden, ze weten wat ze doen", legt de actrice uit.

“Ze weten dat ze actie zo goed kennen, en ze omringen zichzelf met geweldige teams, en ze zijn erg communicatief met het team, dus soms weet iedereen wat, zelfs als we met de tweede eenheid werken of iemand anders die dingen neerschiet. ze doen. Ze zijn geweldig. Je hebt het gevoel dat je in goede handen bent.”

Over het geheel genomen bevat de film negen intense actiescènes.

Na The Grey Man heeft de Armas verschillende andere projecten om aan te werken, hoewel ze niet zal terugkeren voor het Knives Out-vervolg; ze zal verschijnen in de John Wick spin-off Ballerina. Dat gezegd hebbende, kan ze zich uiteindelijk ook weer herenigen met de Russos, aangezien de broers hebben gesuggereerd een hele franchise met The Grey Man te beginnen, hoewel er nog niets is aangekondigd."Wat er ook gaat gebeuren in de toekomst, ik weet het niet", zei de Armas ook.

Aanbevolen: