Prince stemde ermee in een cameo te doen in 'New Girl' op deze ene voorwaarde

Inhoudsopgave:

Prince stemde ermee in een cameo te doen in 'New Girl' op deze ene voorwaarde
Prince stemde ermee in een cameo te doen in 'New Girl' op deze ene voorwaarde
Anonim

Gedurende zijn hele leven was de overleden prins voor iedereen een raadsel. Het was dan ook een schok toen hij in 2016 op 57-jarige leeftijd overleed aan een accidentele overdosis drugs. Zelfs toen konden de media geen intieme details over het persoonlijke leven van de zangeres publiceren. Fans plaatsten alleen commerciële foto's van hem en enkele clips van zijn muziekvideo's en concerten. De meesten van hen vergaten zelfs dat Prince speelde in de film Under The Cherry Moon uit 1986.

Hij trad tenslotte zelden buiten de muziek op. Daarom blijft zijn cameo uit 2014 in New Girl een dierbare herinnering voor de cast en kijkers van de show. Fans beweren zelfs dat het genoeg is om te laten zien hoe de sitcom superieur is aan Friends. Maar dat is een discussie voor een andere keer. Dus van alle populaire tv-series in die tijd, waarom koos Prince voor New Girl? Nou, we zullen misschien nooit de details weten. Maar we weten wel dat hij het bijna niet deed vanwege één ding…

Hoe het allemaal begon

Prince reikte naar New Girl en niet andersom. Nou, technisch gezien was hij het niet echt. Zijn manager mailde de hoofdrolspeler van de show, Zooey Deschanel, 41. "Hij bracht zijn hele leven door met het cultiveren van mystiek", herinnerde de actrice zich over Conan in 2016. "En toen kreeg ik op een dag in september, misschien drie jaar geleden, een e-mail van zijn manager waarin stond dat hij het leuk vond om naar de show te kijken en in de show wilde komen - wat verrassend was, want ik zou hem niet als New Girl-fan gezien hebben."

"Het voelde willekeurig aan", voegde Deschanel eraan toe. "[Het was] Uiteraard een enorm compliment alsof ik gevloerd was, en ik ben een grote Prince-fan. Maar ik was absoluut meer dan verrast. Ik zag hem niet naar een sitcom kijken, laat staan mijn sitcom. In een interview met Jimmy Kimmel, 53, zei de 500 Days of Summer-ster dat het gastoptreden van Prince in de show "het hoogtepunt van mijn hele leven" was.

Ze onthulde ook dat "we tot de laatste seconde niet zeker wisten of hij zou komen om in te stellen." Ze vervolgde: “En we zouden al zo veel geld willen uitgeven aan deze aflevering. Het was net als de Super Bowl-aflevering. typ wie er komt opdagen.' Ik weet het niet, we hebben hem niet gevraagd om voor iets anders op te komen dagen."

Ze zei ook dat de e-mail "on-brand" was met Prince. "Het was als, 'Hallo, ik ben de manager van de legendarische artiest, Prince. Hij is dol op de show New Girl. Hij zou graag in de show zijn'", herinnert Deschanel zich. "Weet je, je weet maar nooit, als je dingen op de markt brengt, je doet aan entertainment, je zit in de entertainmentindustrie, je weet nooit wie er zomaar kanalen aan het doorbladeren is en je show vindt."

"En zoals willekeurig vond Prince de show", zei de actrice over hoe de hitmaker van Purple Rain New Girl ontdekte. "En hij keek er elke week naar met zijn band. Ze kijken ernaar op tournee. Het was alsof hij het niet kon missen. Ze waren echt betrokken bij de relatie tussen Nick en Jess. Het was een van die echt surrealistische momenten."

De enige reden waarom Prince de show bijna niet maakte

Toen ze op het punt stonden de feestscène voor de cameo van Prince te filmen, wist de crew niet dat hij er bedenkingen bij had. "Ik weet niet zeker hoe, weet je, de beroemdheden voor het feest werden gekozen", vertelde Deschanel aan Conan O'Brien, 58. "Maar iemand was bevriend met enkele Kardashians en had gebeld. En ze hadden vriendelijk kom op om een klein cameo-gedeelte te filmen waar ze waren op het feest van Prince."

"Waar ik niet eens vanaf wist, weet je, want het bleef veranderen," vervolgde ze."Hoe dan ook, ik kom daar op de dag dat Prince zou arriveren… En ik bestudeer mijn regels en een van de PA's komt binnen en ze zegt: 'Ik heb alle kanten van het script nodig.'" De Elf-actrice zei de PA pakte ieders scripts en oproeplijsten.

"Ik loop naar buiten en ze heeft als een vreugdevuur," zei Deschanel. "Ze verbrandt alle scripts en de oproeplijsten. En het blijkt dat iemand uit het kamp van Prince zei: 'Wie zijn de beroemdheden? Ik hoop dat het geen Kardashian is.'" Prince schopte Kim Kardashian, 41, van zijn concertpodium omdat ze daar gewoon stond te klappen in plaats van te dansen zoals hij wilde.

Volgens de New Girl-ster voelde ze zich rot dat Khloe Kardashian, 37, en Kris Jenner, 65, al enkele scènes hadden opgenomen. Maar ze moesten hen naar buiten begeleiden zodat ze Prince niet zouden tegenkomen. Ze zei dat ze geen keus hadden omdat aan het eind van de dag "Prince de leiding had."

Aanbevolen: