Sarah Shahi gedijt in nieuwe Netflix-rol, maar haar problematische verleden volgt haar

Sarah Shahi gedijt in nieuwe Netflix-rol, maar haar problematische verleden volgt haar
Sarah Shahi gedijt in nieuwe Netflix-rol, maar haar problematische verleden volgt haar
Anonim

Actrice Sarah Shahi floreert in de nieuwe Netflix-serie Sex/Life, maar fans mogen oude controverses niet vergeten die haar overal lijken te volgen.

Shahi, vooral bekend van haar rol als Carmen in The L Word, is momenteel te zien in de Netflix-serie Sex/Life. De 41-jarige actrice verklaarde dat ze werd aangetrokken door de serie omdat het "een stuk is dat is geschreven door een vrouw, geregisseerd door alle vrouwen."

"Het was gewoon zo'n vermogen om ergens voor te staan, om voor vrouwelijkheid te staan, om een stem te kunnen zijn op een manier die volgens mij heel belangrijk was voor vrouwen over de hele wereld", vertelde ze aan Apple's Watch With Ons podcast.

Shahi is ook bevestigd te verschijnen in de nieuwste DC Film-aflevering, Black Adam, als Adriana Tomez, een belangrijk personage in het verhaal. De opnames voor de productie begonnen in het vroege voorjaar.

Hoewel ze het goed lijkt te doen, aarzelen veel mensen om haar te steunen vanwege het lelijke schandaal rond haarzelf en haar nu ex-man Steve Howey, ster van Shameless. Shahi en Howey werden aangeklaagd door hun oppas omdat ze zich in 2016 ongepast jegens haar hadden gedragen en zowel verbaal als mentaal beledigend waren.

De oppas onthulde dat, tijdens haar tijd dat ze voor Shahi werkte, de actrice haar zou dwingen om naar pornografische afbeeldingen van Howey te kijken, in een poging de vrouw te overtuigen om er met haar toenmalige echtgenoot vandoor te gaan, zodat ze verder kon haar affaire met een A-lijst acteur.

Shahi zou de oppas ook seksueel hebben lastiggevallen, met rapporten die destijds zeiden dat ze naar de achterkant van de oppas greep en ongepaste opmerkingen maakte over haar lichaam en lichaamsbouw.

Shahi nam naar verluidt ook deel aan het lastigvallen van de oppas, een moslim, en bespotte haar vanwege haar religieuze gebruiken en gebed.

Hoewel deze controverse door sommigen is vergeten, weigeren velen het los te laten nu Shahi weer in de schijnwerpers staat en regelmatig terugkerende rollen krijgt. Mensen hebben sociale media gebruikt om anderen aan te moedigen Shahi niet te steunen in haar toekomstige inspanningen vanwege deze vlekken op haar reputatie.

Het is onduidelijk of de controverse de actrice voor de rest van haar carrière zal beïnvloeden, of dat het zal worden vergeten zoals zoveel controverses met beroemdheden vaak zijn - maar het feit dat Twitter er nu zo vocaal over is, doet dat niet het belooft niet veel goeds voor haar.

Aanbevolen: