Tim Burton's nieuwe Netflix-serie 'woensdag' volgt het Addams Family-personage als een speurneus

Inhoudsopgave:

Tim Burton's nieuwe Netflix-serie 'woensdag' volgt het Addams Family-personage als een speurneus
Tim Burton's nieuwe Netflix-serie 'woensdag' volgt het Addams Family-personage als een speurneus
Anonim

Wednesday Addams krijgt haar eigen tv-show!

In zijn regiedebuut voor televisie werkt Corpse Bride-regisseur Tim Burton aan een nieuwe serie gebaseerd op het favoriete personage uit The Addams Family. De Netflix serie is toepasselijk vernoemd naar woensdag zelf!

Alles wat u moet weten over woensdag

De achtdelige serie wordt omschreven als een 'speurend, bovennatuurlijk doordrenkt mysterie' waarin het personage pogingen zal ondernemen om haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen. Woensdag begint aan een reis waarbij het titulaire personage een monsterlijke, terroriserende lokale moordpartij zal stoppen en het bovennatuurlijke mysterie zal oplossen waarmee haar ouders tientallen jaren geleden verwikkeld waren.

Woensdagschool, de eigenaardige Nevermore Academy en haar spookachtige studenten zullen een belangrijke rol spelen in haar leven. Ze zal haar tijd verdelen tussen het zijn van een speurder en het navigeren door de verwarde relaties van het studentenlichaam van de Academie.

Woensdag is een vreemd, pessimistisch jong meisje dat haar enge familie bij elkaar wil houden… en het zal interessant zijn om haar in een ander licht te zien, als een schoolgaande student.

Naar verluidt staat de serie los van eerdere aanpassingen en volgt ze Burtons visie op het personage in haar eerste rol als hoofdrolspeelster. Woensdag moeten nog details over de cast en releasedatum bekendmaken, maar fans van The Addams Family kunnen er zeker van zijn dat de aanpassing van Tim Burton ronduit buitengewoon zal zijn.

De Amerikaanse regisseur staat bekend om zijn werk in gotische fantasy- en horrorfilms zoals Beetlejuice, Johnny Depp met Edward Scissorhands, The Nightmare Before Christmas en de onvergetelijke Corpse Bride.

Wednesday Addams-acteur Melissa Hunter reageert op de serie

Hoewel Wednesday Addams werd gespeeld door Lisa Loring in de originele serie, en vooral Christina Ricci, staat acteur Melissa Hunter bekend om haar recente rol in Adult Wednesday. Ze speelde een oudere versie van het personage dat het landhuis van haar familie verlaat om het leven in haar eentje te ervaren, in Los Angeles.

De serie werd binnenkort geannuleerd, maar de acteur heeft hard gewerkt om de rechten te winnen om er een televisieserie van te maken. Ze kreeg geen kans en sprak tegelijkertijd haar teleurstelling uit nadat ze over de Netflix-serie had gehoord.

Hunter, die een schrijver is over Marvel's She-Hulk, schreef: Nadat mijn show was ingetrokken, probeerde ik de rechten te krijgen om er een tv-serie van te maken. Ik kreeg te horen dat het onmogelijk was. Ik ben nog steeds verdrietig dat de poortwachters me nooit een kans hebben gegeven.'

Ze voegde eraan toe: Ik heb niets tegen de makers of andere betrokkenen. Woensdag is een icoon wiens verhaal het verdient om ons allemaal te achtervolgen.”

Aanbevolen: