Drew Barrymore vreest de dag dat haar dochters te weten komen over haar wilde verleden

Inhoudsopgave:

Drew Barrymore vreest de dag dat haar dochters te weten komen over haar wilde verleden
Drew Barrymore vreest de dag dat haar dochters te weten komen over haar wilde verleden
Anonim

S avonds laat naar buiten sluipen en naar dat feest gaan of spijbelen om de zware test te missen waarvoor ze niet hebben gestudeerd. Ze hebben het allemaal gehoord omdat ze het allemaal hebben gedaan.

In dit geval zijn de angsten van Drew Barrymore een beetje erger. Drew ziet op tegen de dag dat haar dochters alles zien wat ze heeft gedaan tijdens haar tijd als filmster.

Barrymore onthulde hoe het moederschap haar een heel goede kant naar boven heeft gebracht. Haar dochters Olive (9) en Frankie (7) kunnen erg in de war zijn als ze zien dat het gedocumenteerde gedrag van hun moeder heel anders is dan wat ze predikt.

"Ik ben deze moeder geworden die, ironisch genoeg, heel kuis, heel geschikt is, en ik vertel mijn dochters de hele tijd, ik heb zoiets van: 'De waarheid is, je zult erachter komen dat ik niet altijd zo was, en je zult über in de war zijn!' " ze zegt."Maar wat ik wil dat je onthoudt als je foto's van mij of mijn wilde dingen ziet, vaak denken we eraan in termen van kunst en expressie, en ik hield van mode en fotografie, en we maakten films waarin we ofwel een scène of twee…."

Jason Biggs voegt eraan toe: "Ik denk dat het lastig is. Het is zoiets als, wat is de leeftijd? Omdat je niet wilt dat ze het ontdekken voordat je er met ze over praat, noodzakelijkerwijs."

The Drew Barrymore Show

Drew vertelt Jason dat ze de situatie verheldert door het gesprek humoristisch te maken.

"Je gaat letterlijk zoveel gemengde berichten zien. Je gaat zeggen: "Maar mam, kijk eens wat je hebt gedaan!" ", zegt ze. "Omdat dat het andere is: je weet niet dat je op een dag een ouder zult worden als je het allemaal uitzoekt. Niemand van ons heeft zoiets van: 'Op een dag wordt dit gecatalogiseerd.' … Ik heb er ook nooit over nagedacht, ik leefde gewoon mijn leven om erachter te komen wie ik was."

De American Pie-acteur was het er niet meer mee eens en heeft zijn zoon al laten vragen waarom mensen naar hem toe blijven komen met vragen over taart.

Jason Biggs praat over de taartscène

Hun beide kinderen zullen gewoon hun ogen moeten sluiten tijdens alle ordinaire momenten op het scherm… of in het geval van Jason moeten zijn zonen misschien hun ogen sluiten voor de hele film!

Aanbevolen: