Armie Hammer heeft het zijoog gezien na berichten dat hij 'gedijt' in de afkickkliniek

Armie Hammer heeft het zijoog gezien na berichten dat hij 'gedijt' in de afkickkliniek
Armie Hammer heeft het zijoog gezien na berichten dat hij 'gedijt' in de afkickkliniek
Anonim

Armie Hammer is getrolled nadat berichten naar voren kwamen dat hij grote vooruitgang boekte in een behandelcentrum voor patiënten. De 35-jarige acteur zou "bloeien" te midden van zijn voortdurende behandeling, vertelden bronnen dicht bij hem zaterdag aan TMZ.

De Call Me By Your Name-ster heeft naar verluidt op 31 mei ingecheckt in een afkickkliniek.

Zijn ooit bloeiende carrière werd aan flarden gelaten nadat hij door meerdere voormalige partners werd beschuldigd van misbruik. Uitgelekte Instagram-DM's die naar verluidt door hem waren verzonden, beschreven duistere fantasieën over kannibalisme en verkrachting.

Volgens de bronnen heeft hij via FaceTime contact gehouden met zijn dochter en zoon - de zesjarige Harper en de vierjarige Ford - via FaceTime. Hij deelt zijn kinderen met ex-vrouw Elizabeth Chambers.

Hammer weet naar verluidt niet wanneer hij zijn behandeling zal voltooien, maar hij is "bereid om te doen wat nodig is" om te verbeteren.

Social media reageerders waren er echter niet zo zeker van dat de Oscar-genomineerde acteur gerehabiliteerd kon worden.

"Hoe weten ze dat hij het goed doet? Hebben ze lichamen naar hem gegooid die hij niet heeft gegeten?" een persoon maakte een grapje.

"Deze man, alweer? Het feit dat hij NOG STEEDS in een behandelcentrum is, vertelt je alles wat je moet weten over zijn 'herstel'", voegde een tweede eraan toe.

"Ze kunnen een verknipte psyche niet opnieuw bedraden. Veel succes aan degene met wie deze gek weer contact maakt", merkte een derde op.

"Wat is een afkickkliniek voor kannibalisme precies? Ik kan het me gelukkig niet voorstellen", viel een vierde in.

Hammers problemen begonnen in januari van dit jaar, toen meerdere ex-vriendinnen hem beschuldigden van misbruik.

Hammers voormalige partners Paige Lorenze en Courtney Vucekovich beschuldigden hem van fysiek en emotioneel misbruik terwijl ze samen waren.

Lorenze vertelde Dr. Oz dat de acteur de letter "A" in haar bekken had gekerfd om haar te brandmerken.

"Hij likte eraan, dronk het bloed, en daarna douchte ik eigenlijk gewoon en probeerde het zo goed mogelijk op te ruimen." Ze beweert dat het merk niet goed is genezen.

Lorenze beschuldigde hem er ook van emotioneel manipulatief te zijn en zei dat hij herhaaldelijk sprak over 'haar consumeren'.

In maart beschuldigde een vrouw die alleen bekend staat als Effie, Hammer ervan haar te hebben verkracht in een hotelkamer tijdens hun vierjarige relatie.

Nadat de aantijgingen in januari begonnen toe te nemen, ontkende Hammer ze in een verklaring aan DailyMail.com.

"Ik reageer niet op deze b claims, maar in het licht van de wrede en onechte online aanvallen op mij, kan ik nu met een goed geweten mijn kinderen vier maanden lang niet achterlaten om een film in de Dominicaanse Republiek, "zei hij toen hij aankondigde dat hij zou stoppen met Jennifer Lopez' film Shotgun Wedding.

Aanbevolen: