The Mandalorian': het Star Wars-personage van Sasha Banks volgt Mando, maar met welk doel?

Inhoudsopgave:

The Mandalorian': het Star Wars-personage van Sasha Banks volgt Mando, maar met welk doel?
The Mandalorian': het Star Wars-personage van Sasha Banks volgt Mando, maar met welk doel?
Anonim

De introductie van het Star Wars-personage van Sasha Banks is iets waar we allemaal nieuwsgierig naar zijn sinds haar onheilspellende debuut in de trailer van The Mandalorian seizoen 2. Daarin verschijnt Banks voor een fractie van een seconde, gekleed in een gewaad dat enkele overeenkomsten vertoont met Jedi / Sith-gewaden. Ze verdwijnt nadat Mando een glimp van haar heeft opgevangen, waardoor het publiek geen antwoord krijgt op wie ze is. De officiële trailer heeft echter mogelijk meer onthuld dan aanvankelijk werd gedacht.

Een meerderheid van de opnamen die in de clip zijn verzameld, zijn afkomstig uit verschillende afleveringen, waardoor het moeilijk is om veel te onderscheiden. Maar een korte blik op Mando, de Kikkerdame, en haar maat laten ze zien terwijl ze aan boord van een scheepsdok lopen. Deze scène komt vermoedelijk uit hoofdstuk 11 sinds de vorige aflevering eindigde met Din Djarin en Frog Lady die naar hun bestemming op deze specifieke planeet strompelden. Het is belangrijk omdat de volgende opname van Mando op die pier hem laat zien terwijl hij blikken uitwisselt met het karakter van Banks. Ze verdwijnt voordat ze een gesprek kunnen voeren, dus dat kan een teken zijn dat ze ze volgt in opdracht van iemand anders.

Aan de andere kant is de diepe blik die Banks Djarin werpt misschien eerder uit nieuwsgierigheid dan uit iets verdraaids. De synopsis voor hoofdstuk 11 beschrijft de aflevering als een avontuur over de volle zee waarin Mando onverwachte bondgenoten ontmoet. Misschien is het karakter van Banks de bondgenoot waarover in de synopsis wordt gesproken - iemand die alleen maar een gevoel krijgt voor haar nieuwe vriend voordat hij hem benadert.

Het is ook mogelijk dat Banks de Mandalorian speelt die Frog Lady beweerde te kennen. Ze verzekerde Din Djarin en Peli Motto (Amy Sedaris) dat er anderen zijn zoals hij waar ze heen gaan, en ze zijn aangekomen. Als je er gewoon bent, is de kans groot dat er nog een Mandalorian in seizoen 2 verschijnt. Tegelijkertijd zou Banks de krijger kunnen zijn waar over gesproken wordt. Misschien is ze zelfs de beruchte Sabine Wren.

Wie zijn de nieuwe bondgenoten van Mando

Afbeelding
Afbeelding

Fans gaan ervan uit dat Banks Sabine speelt op basis van hun gedeelde optredens, die op zijn zachtst gezegd griezelig zijn. Twee van haar bondgenoten, Bo-Katan (Katee Sackhoff) en Ahsoka Tano (Rosario Dawson), zijn ook al bevestigd, wat ons nog een reden geeft om te geloven dat de WWE Superstar de Mandaloriaanse outcast, Sabine Wren, uitbeeldt.

Of ze nu Wren speelt of niet, het personage van Banks lijkt behoorlijk geïnteresseerd in Mando and The Child. Ze was erg gefocust toen ze arriveerden, en hoewel ze hen niet benaderde, moet er een reden zijn waarom ze daar was. Hopelijk is het niets sinisters, want zoals we zijn gaan leren, zijn veel mensen geïnteresseerd in Baby Yoda, van wie de meesten op zoek zijn naar een grote betaaldag in ruil voor het inleveren van The Child. Banks zou een van hen kunnen zijn, vooral als je bedenkt hoeveel huurlingen Mando is tegengekomen sinds zijn avontuur begon.

Om er maar een paar te noemen, we hebben Greef (Carl Weathers), Cara Dune (Gina Carano), Kuill (Nick Nolte) en Mayfield (Bill Burr), die allemaal banen hebben aangenomen die niet per se de edelste soort. Dat maakt ze in geen enkel opzicht tot slechte mensen, maar het laat zien hoeveel individuen gemotiveerd zijn door geldelijk gewin.

Afbeelding
Afbeelding

Banken in het bijzonder zouden vergelijkbare ambities kunnen hebben. We zijn getuige geweest van schijnbaar fatsoenlijke mensen die Mando in een oogwenk aanvallen, en ze zou een andere huurling kunnen zijn die graag de premie wil verzilveren. De kans is groot dat Banks Sabine Wren speelt. Natuurlijk moeten we andere mogelijke rollen niet voortijdig uitsluiten.

Desalniettemin blijft de vraag: wat wil het karakter van Banks met Mando? Is zij een ander persoon die geïnteresseerd is in het verfijnde Beskar-pantser dat haar onderwerp draagt? Of zou ze haar zinnen kunnen zetten op Baby Yoda? Wat de verklaring ook is, de komende afleveringen zullen precies onthullen waar ze over gaat.

Aanbevolen: