Sam Raimi legt uit waarom hij de 'Spider-Man'-trilogie maakte met in de hoofdrol Tobey Maguire

Inhoudsopgave:

Sam Raimi legt uit waarom hij de 'Spider-Man'-trilogie maakte met in de hoofdrol Tobey Maguire
Sam Raimi legt uit waarom hij de 'Spider-Man'-trilogie maakte met in de hoofdrol Tobey Maguire
Anonim

Het is moeilijk om een favoriete Spider-Man te kiezen tussen Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland. Elke acteur bracht zijn unieke charme in de rol, en hoewel de films van Holland misschien wel de meest populaire zijn, waren die van Maguire serieus en hadden ze veel hart.

In de afgelopen tijd zijn Marvel-fans bijna vergeten dat de Spider-Man-trilogie bestond, nadat het personage in de loop der jaren werd herschikt en aan meerdere films werd toegevoegd. Regisseur Sam Raimi is zijn liefde voor de superheld echter niet vergeten.

Wat Sam Raimi te zeggen heeft over Spider-Man

De regisseur nam deel aan een AMA op Reddit en beantwoordde een vraag van fans en onthulde waarom hij ervoor koos om de trilogie in de eerste plaats te maken.

"Ik regisseerde de eerste Spider-Man-film omdat ik zo'n grote fan was van het briljante personage van Stan Lee", schreef de regisseur in de commentaren.

Raimi onthulde dat hij de superheld al sinds zijn tienertijd bewonderde. Peter Parker en Spider-Man waren een belangrijk onderdeel van mijn tienerjaren. Ik vond het ontroerend hoeveel hij opofferde voor anderen. Hoe hard hij werkte om onschuldige mensen te beschermen. En al die tijd moest hij voor zijn tante May zorgen. en zijn huiswerk doen om op te starten.

"Zijn zelfopoffering resoneerde met mij. Hij was echt een goed mens. We kunnen ons identificeren met personages in een begrijpelijk verhaal. Verhalen van helden, zoals Peter Parker, herinneren ons aan wat we kunnen. Misschien jij' ben een van die mensen die graag herinnerd worden aan het goede waartoe je in staat bent. Ga nu naar buiten en doe er iets aan, "concludeerde hij.

In 2010 werd gemeld dat Sony Pictures had besloten de franchise opnieuw op te starten nadat Raimi zich had teruggetrokken uit Spider-Man 4, daarbij aanhalend dat hij de zomerreleasedatum niet zou halen en ervoor zou zorgen dat het dezelfde integriteit zou behouden als de anderen.

Tobey Maguire en Kirsten Dunst (Mary Jane) werden toen vervangen door Andrew Garfield en Emma Stone (Gwen Stacy), en uiteindelijk Tom Holland en Zendaya (Michelle MJ Jones).

Marvel-fans waren verrast om te horen dat Sam Raimi Doctor Strange in the Multiverse of Madness zou regisseren, vooral omdat hij een Doctor Strange Easter Egg heeft toegevoegd in Spider-Man 2. Toen hem ernaar werd gevraagd, antwoordde de directeur dat het puur toeval was!

Aanbevolen: