Kristen Stewart legt uit waarom ze zich 'griezelig en raar' voelde als prinses Diana

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart legt uit waarom ze zich 'griezelig en raar' voelde als prinses Diana
Kristen Stewart legt uit waarom ze zich 'griezelig en raar' voelde als prinses Diana
Anonim

Het spookseizoen staat voor de deur!

Dus is een andere prinses Diana-film: 'Spencer', met in de hoofdrol (geruchten pasgetrouwde) Kristen Stewart. Kristen is bijna ONHERKENBAAR als Diana. Alsof dat nog niet griezelig genoeg was, gaf de actrice net toe dat ze onverwachte spirituele vibraties voelde terwijl ze de prinses van het volk belichaamde.

Kristen is heel open over haar acteerervaringen en onthult vaak behoorlijk kwetsbare dingen. "Kerel, ik heb geen idee wat ik aan het doen ben en dat is een beetje hoe ik er van hou", vertelde ze ooit aan Marie Claire. "Het is leuk, maar het is eng als fk. Als het niet eng is, is het meestal - je moet een beetje een stap terug doen en gaan, 'je neemt waarschijnlijk deze beslissing omdat het goed op papier staat', maar tenzij je krijgt die irritante angst dan klopt het niet."

Deze specifieke rol maakte haar om meer dan één reden bang. Lees verder om erachter te komen waarom K-Stew zich geschrokken voelde tijdens het spelen van Princess Di (en of andere actrices het daarmee eens zijn).

Ze zegt dat Diana's geest besmettelijk was

Kristen verscheen live bij een 'Spencer'-vertoning en sommige fans namen videobeelden van het publiek in ontvangst. Een van hun clips begint met Kristen tijdens een interview na de screening. Ze worstelt om een gevoel te beschrijven dat ze 'nooit' eerder in een rol heeft ervaren, en geeft uiteindelijk toe hoe Diana's aanwezigheid haar leek te vullen.

"Ik voelde me lang om haar te spelen, ik voelde me mooi, wat zwak klinkt," begon Kristen. "Ik had echt het gevoel dat haar vermogen om mensen aardig te vinden, dichter bij mensen te komen zo besmettelijk was. En het was griezelig en raar, maar ik nam het aan."

Andere 'Dianas' zijn het er eigenlijk mee eens

Afbeelding
Afbeelding

Kristen is niet de enige die zich veranderd voelde door Diana's karakter. Emma Corrin vertelde The Guardian "er is iets verschoven in de kamer" toen ze voor het eerst las voor de rol.

"Het was alsof ik het niet was daar," zei ze, bevestigend wat haar interview beweert - dat ze Diana's karakter zo volledig "bewoonde" dat ze zich "onzichtbaar" voelde.

Elizabeth Debiki heeft net Emma vervangen in 'The Crown' en heeft vergelijkbare meningen over de kracht van de rol. "Ze is als een symbool, een magisch persoon", zei Elizabeth deze zomer, verwijzend naar Diana's "ongelooflijke kracht" om iedereen met wie ze in contact kwam te "verlichten".

Naomi Watts' ervaring komt het dichtst bij die van Kristen. Ben je hier klaar voor? Dit is wat ze zei tijdens een persconferentie voor de biopic 'Diana' uit 2013:

"Er waren zeker momenten waarop ik Diana's aanwezigheid voelde - ik heb ook veel over haar gedroomd, en dat is een primeur. Ik merkte dat ik constant om haar toestemming vroeg om door te gaan. Het voelde alsof ik veel tijd met haar doorbracht. Er was een bepaald moment waarop ik voelde dat haar toestemming was verleend. Dat klinkt niet goed op papier, dat weet ik."

Kristen weet dat ze gek klinkt

Net als Naomi weet Kristen heel goed hoe raar haar beweringen kunnen klinken. Ze gelooft ze zelf bijna niet!

"Zelfs als ik dit maar verzin en een mafkees ben, is dat een leuk idee om mee te leven", bood Kristen aan in haar live-interview. "Het is echt een mooie huid om te dragen."

Ze zei dat Diana's versterkende 'huid' het eigenlijk gemakkelijker maakte om moeilijke scènes op te nemen.

"Zelfs als je in de vrieskou rondrent als vreselijke dingen die klote zijn," legde ze uit, gebarend naar haar lichaam en verwijzend naar de ongemakkelijke kostuums die ze droeg als Diana. "Het voelde goed. Het voelde zo goed. Ik zou het graag nog een keer doen."

Van wat de trailers laten zien, bevat 'Spencer' uitdagende scènes waarin Kristen wollen coltruien, parelchokers en een replica van die iconische trouwjurk van David en Elizabeth Emmanuel moest dragen. (Ja, die met de trein van 25 voet en de sluier van 153 meter tule.)

Fans voelen een Oscar aankomen

Bezorgd dat Kristen een Engels accent uitha alt? Vraag je je af of ze je echt kan overtuigen dat ze Diana is? Ze kan het blijkbaar allemaal. Critici en fans zijn enthousiast over Kristen's potentieel om het prijzenseizoen te winnen met haar angstaanjagend goede transformatie. Ze heeft de overleden prinses misschien gevoeld, maar fans voelen een Oscar-knik.

"Ik heb net de teaser-trailer voor Spencer en een clip van 5 minuten uit de film gezien", schrijft een fan op Twitter. "Op basis van de beelden lijkt het erop dat Kristen Stewart een Oscar-nominatie krijgt voor haar optreden als Diana. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit het grote moment van KristenStewart wordt."

"WOW. Ik kan niet wachten om de rest te zien", beaamde een andere fan. "Kristen Stewart nagelt het … ik voel een Oscar-knik in haar toekomst."

Commentaarsecties op het IG-account van het productiebedrijf van de film (NEON) staan vol met berichten als "Ga de Oscar Kristen winnen!" en 'Oscar-winnaar', plus heel veel emoji-trofeeën en sterren.

We kunnen het niet helpen, maar vragen ons af: gaf het voelen van Diana's aanwezigheid K-Stew dat voordeel? Zoals een topcommentaar op NEON's Insta luidt: "Kristen stra alt zoveel kracht uit in elk frame." Hmm…

Aanbevolen: