Fans reageren op 'Brooklyn Nine-Nine' Star Joe Truglio's verrassende nieuwe project

Fans reageren op 'Brooklyn Nine-Nine' Star Joe Truglio's verrassende nieuwe project
Fans reageren op 'Brooklyn Nine-Nine' Star Joe Truglio's verrassende nieuwe project
Anonim

Schrijver en acteur Joe Truglio staat bekend om het bieden van komische verlichting als het lieve en suffe personage Charles Boyle in de hitshow Brooklyn Nine-Nine. Onlangs kondigde hij echter aan dat hij zich richt op het horrorgenre, en fans op Reddit zijn enthousiast om te zien wat hij in petto heeft.

Truglio maakt zijn regiedebuut met Outpost, een psychologische horrorfilm die hij tegen Deadline beschreef als een "nachtmerrie op een berg, over een vrouw die tegen demonen vecht - en de demonen winnen."

Hij kondigde de cast op 8 juli aan in een Instagram-bericht, en het is een indrukwekkende. Beth Dover (die Linda speelde in Orange is The New Black) en Dallas Walker (die Milton speelde in The Walking Dead) zullen worden vergezeld door andere opmerkelijke tv-sterren in Truglio's film.

Fans op Reddit zijn enthousiast over de film, zoals blijkt uit hun opmerkingen.

Afbeelding
Afbeelding

Dit is echter niet de eerste keer dat Truglio achter de camera staat. Hij regisseerde een aflevering van Brooklyn Nine-Nine, getiteld "The Bimbo", in seizoen zes. De seriefinale van de populaire serie gaat volgende maand in première.

Velen vergeleken Tuglio's genreverandering met Jordan Peele's gelijkaardige overgang van komedie naar horror.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Na als castlid bij Mad TV te zijn geweest en de komedieschets Key & Peele te hebben gemaakt, maakte Peele een succesvolle genre-switch met zijn debuuthorrorfilm Get Out. De film werd zeer goed ontvangen door zowel critici als publiek. De Atlantische Oceaan noemde het zelfs 'een meesterwerk'. Peele kreeg vergelijkbare lof voor zijn tweede horrorfilm, Us, met in de hoofdrol Lupita Nyong'o.

Natuurlijk zal alleen de tijd uitwijzen of Truglio hetzelfde succes zal delen.

Truglio heeft een Instagram-account gemaakt dat volledig aan de film is gewijd. Op het account heeft hij locatieverkenning gedocumenteerd en zijn nieuwe richting in de entertainmentindustrie uitgelegd, waarbij hij verklaarde dat hij al lange tijd "geboeid is door verhalen over terreur en waanzin".

Truglio maakte naam als een van de originele castleden van MTV's The State. Hij verwierf verdere populariteit na de hoofdrol in de cultfilm Wet Hot American Summer, evenals andere films zoals The Pineapple Express en Hitch. Hij speelt sinds 2013 als Charles Boyle op Brooklyn Nine-Nin e.

De productie voor Outpost staat gepland voor 11 juli. Er is nog geen verwachte releasedatum aangekondigd.

Aanbevolen: