Fans reageren op nieuws over voormalig vrijgezel, Jessie Palmer wordt nieuwe presentator van 'The Bachelor

Inhoudsopgave:

Fans reageren op nieuws over voormalig vrijgezel, Jessie Palmer wordt nieuwe presentator van 'The Bachelor
Fans reageren op nieuws over voormalig vrijgezel, Jessie Palmer wordt nieuwe presentator van 'The Bachelor
Anonim

Kijken naar het proces van liefde is iets moois en dit is wat de fans wordt gegeven door de populaire reality-tv-show, The Bachelor. Onlangs kondigde de show een verandering aan in de gastheer van Chris Harrison naar Jesse Palmer, een voormalige vrijgezel. Palmer nam deel aan het vijfde seizoen van The Bachelor tijdens de begindagen voordat het een enorme hit werd op het wereldtoneel.

Hoewel de aankondiging voor iedereen als een verrassing kwam, waren veel fans niet bijzonder enthousiast. Van 2002 tot 2021 werd de datingshow gehost door Chris Harrison, die onlangs bekendmaakte dat hij stopt als presentator van The Bachelor. De verandering verbaasde veel fans en dit is wat ze denken…

7 Chris Harrison liet grote schoenen achter om te vullen

Chris Harrison's controversiële vertrek uit The Bachelor is een van de grootste vernieuwingen die ooit de show heeft bereikt. Het begon toen hij Rachael Kirkconnell verdedigde, een deelnemer aan de show die een vooroorlogs feest bijwoonde. Na het evenement kreeg Harrison reactie van het publiek en trad af voor de rest van seizoen 25 van The Bachelor.

Harrison ging naar zijn Instagram-pagina om een formele verontschuldiging aan het grote publiek aan te bieden en verklaarde dat hij van plan was enige tijd van de show te nemen om volledig van zijn fouten te leren voordat hij terugkeerde naar Bachelor Nation. Later kondigde hij echter aan dat hij helemaal niet zou terugkeren naar de show. Sindsdien is zijn plaats in de show bezet door verschillende mensen, waaronder Tituss Burgess, de acteur en komiek David Spade.

6 Maar fans denken niet dat Palmer de juiste persoon is

Tenzij je een grote voetbalfan bent, heb je waarschijnlijk niet veel over Jesse Palmer gehoord. De ex-49ers-speler is echter niet nieuw om voor een camera te staan. Kort nadat hij in seizoen 5 van The Bachelor verscheen, verscheen hij op ABC als een universiteitsvoetbalanalist. Palmer organiseerde in 2017 verschillende shows, waaronder The Holiday Baking Championship op The Food Network en DailyMailTV.

Volgens de Show is Palmer de gastheer van The Bachelor in 2022. Ongeacht zijn jarenlange ervaring als presentator bij andere shows, denken sommige fans gewoon niet dat hij de juiste persoon is voor The Bachelor, omdat ze geloof dat anderen, waaronder Wells Adams, en de huidige co-hosts van 'The Bachelorette' Kaitlyn Bristow en Tayshia Adams betere keuzes zijn.

5 Fans zijn boos over het gebrek aan diversiteit van de show

Mensen zijn om verschillende redenen boos over de verandering. Terwijl het voor sommigen specifiek gaat over de keuze van Palmer, gaat het voor anderen over het duidelijke gebrek aan diversiteit in de keuze van de show voor een nieuwe gastheer. Deze Twitter-fan verklaarde: "Ik vind Jesse Palmer leuk, maar je zou denken dat een show die in de problemen kwam voor een gastheer die raciaal ongevoelig is, meer zelfbewust zou zijn", terwijl andere gebruikers geloven dat de show nooit hetzelfde zal zijn zonder Chris Harrison.

Afgezien van het feit dat al het gepraat over Palmer niet gekwalificeerd genoeg is, zijn bepaalde gebruikers er echter nog steeds van overtuigd dat hij perfect is voor de functie. Onder hen is deze Reddit-gebruiker die zei: “Hij is heel logisch en vinkt alle vakjes aan: voormalig NFL-speler, voormalig vrijgezel, 15+ jaar in omroep/hosting-optredens, diepe banden met ABC/ESPN, objectief knappe kerel. Plus een graad in marketing, dus door Pieper-logica, hij kon erachter komen hoe hij volgers kon krijgen zonder deze show.'

4 Maar sommige anderen denken dat hij goed bij hem past

Voor sommigen, naast het feit dat Palmer meerdere jaren ervaring heeft met het vasthouden van de microfoon, geloven ze dat zijn eerdere deelname aan het vijfde seizoen van de show hem in de beste positie plaatst om gastheer te zijn. Deze Twitter-fan verklaarde: Ik denk dat Chris Harrison de gastheer zou moeten zijn. Hij maakt deel uit van de familie. Maar dat gezegd hebbende, denk ik dat Jessie Palmer het goed zou doen in de rol. Plus hij heeft de wandeling gelopen!! Ik kijk uit naar het volgende seizoen”

Palmer zelf kijkt er ook naar uit om in een ander licht terug te keren naar The Bachelor. In een recente verklaring die hij maakte over zijn nieuwe afspraak bij USA Today, vertelde Palmer: Al meer dan 20 jaar heeft The Bachelor de wereld tientallen onvergetelijke liefdesverhalen gebracht, waaronder ooit de mijne. Verliefd worden is een van de grootste geschenken van het leven, en ik voel me nederig door de kans om dit seizoen terug te keren naar de show als presentator om het nieuwste bacheloradvies te geven dat ik uit eigen ervaring heb opgedaan en ik ben dankbaar dat ik een kleine rol mag spelen in zijn reis.”

3 Velen geven de voorkeur aan Wells Adams

De aankondiging van Bachelor Nation liet fans om verschillende redenen met ontzag achter. Een daarvan is het feit dat Wells Adams niet werd gekozen als presentator van de show, aangezien het netwerk hem al zoveel jaren achterna zat. Lang voordat Chris Harrison, de voormalige presentator, zelfs zijn vertrek uit de show aankondigde, hadden fans al gepleit voor Wells om Harrison te vervangen bij zijn pensionering. Volgens het ABC-rapport zal Wells het nieuwe seizoen van The Bachelor niet hosten.

2 Wells houdt ook van het idee van hosting

In een recent gesprek met ABC verklaarde Wells Adams dat hij openstond om de show voor onbepaalde tijd te hosten. Wells, die Bachelor in Paradise schittert als parttime gastheer en af en toe als barman, is door de jaren heen een constant lid van de show geweest. De ster verklaarde uitdrukkelijk dat hij bereid is te doen wat het netwerk hem vertelt over zijn toekomst in de show.

1 Seizoen 22 zal naar verwachting in 2022 in première gaan

Momenteel wordt het nieuwe seizoen van de show gefilmd. Hoewel er geen formele aankondiging is geweest met een specifieke startdatum, kunnen fans Palmer in actie verwachten op het podium om The Bachelor ergens in 2022 te hosten. Volgens een recente aankondiging door Reality Steve wordt Clayton Echard de volgende vrijgezel. Naast het onthullen van de volgende Bachelor, onthulde Steve ook dat Wells Adams de show niet zal hosten in het nieuwe seizoen.

Aanbevolen: