Fans denken dat Paris Jackson Regina George channelt voor 'American Horror Stories

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Paris Jackson Regina George channelt voor 'American Horror Stories
Fans denken dat Paris Jackson Regina George channelt voor 'American Horror Stories
Anonim

Paris Jackson heeft fans versteld doen staan in de eerste aflevering van de spin-off van de geliefde enge serie American Horror Story, mede gemaakt door Ryan Murphy en Brad Falchuk.

Het model en de actrice verschijnen in de eerste aflevering van American Horror Stories, die op 15 juli in première ging op Hulu.

Michael Jacksons dochter voegt zich bij een met sterren bezaaide cast, waaronder enkele frequente medewerkers van Murphy, zoals Matt Bomer en Billie Lourd, en nieuwe gezichten van mensen als Kaia Gerber. In tegenstelling tot AHS ziet American Horror Stories een ander verhaal worden verkend binnen een kortere verhaallijn van een of twee afleveringen.

Paris Jackson keert terug naar acteren in 'American Horror Stories'

Jackson speelt Maya in de eerste twee afleveringen van de serie die verband lijken te houden met de thema's van de originele AHS. De actrice zei dat het een "fking dream come true" is voor haar om in de show te zijn.

Het karakter van Maya heeft al de harten gewonnen van fans, die vergelijkingen trekken tussen haar en de bijenkoningin van Mean Girls, Regina George, gespeeld door Rachel McAdams.

'paris jackson channelt haar innerlijke regina george voor ahs', schreef een fan op Twitter, inclusief beelden van Jackson terwijl Maya met haar vrienden door een middelbare schoolgang loopt en aan de telefoon praat.

“Paris Jackson in AmericanHorrorStories is letterlijk een sfeer! ik HOU ervan,”tweette een andere fan.

AHS-fans vragen dat Jackson wordt gepromoveerd tot serieregulier

Volgens IMDb zal de actrice slechts twee afleveringen in American Horror Stories verschijnen. Fans van de show voeren echter al campagne voor Jackson om een vaste serie te worden.

"Ik hoop dat ik wil dat paris jackson een vaste serie wordt voor meer ahs-seizoenen", smeekte een fan.

Een andere Twitter-gebruiker vroeg om Jackson vaker in de rol van het gemene meisje te casten.

“Je moet van Paris Jackson een normale lol maken, ze kan een gemene bh zo heerlijk spelen dat mijn bloed ervan gaat koken”, schreven ze.

Gezien de aard van de show, waarin om de één of twee afleveringen een ander verhaal wordt behandeld, is het niet duidelijk of Maya een comeback zal maken. Toch staat Murphy bekend om zijn frequente medewerkers en voor het casten van verschillende rollen in verschillende seizoenen van AHS, dus er is een reële kans om Jackson terug op het scherm te zien.

American Horror Stories wordt gestreamd op Hulu

Aanbevolen: