Fans denken dat Eminem de inspiratie is voor Animal Crossing Villager 'Marshal

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Eminem de inspiratie is voor Animal Crossing Villager 'Marshal
Fans denken dat Eminem de inspiratie is voor Animal Crossing Villager 'Marshal
Anonim

Eminem is een van de meest begaafde en gevierde rappers aller tijden en heeft een erfenis gesmeed die anders is dan alle andere rappers in de game. Slim Shady is misschien niet iemand voor interviews en heeft niet altijd magie gemaakt in de studio, maar zijn erfenis in het spel staat buiten kijf, net als zijn steun van zijn fans. Er is veel dat mensen willen zien in zijn volgende album, en we denken dat hij een knaller zal afleveren.

In de afgelopen maanden heeft Animal Crossing de wereld stormenderhand veroverd en een Reddit-gebruiker heeft iets eigenaardigs opgemerkt aan het personage Marshal. Zou hij banden kunnen hebben met de beroemde rapper?

Laten we eens kijken hoe Eminem dit personage mogelijk heeft geïnspireerd!

The Rap Session

Dus, wat kan iemand precies doen geloven dat een Animal Crossing-personage mogelijk gebaseerd is op de beroemde Slim Shady? Welnu, er zijn verschillende aanwijzingen die een Reddit-gebruiker heeft ontdekt, en als je naar het typische gespreksstuk van Marshal kijkt, is het helemaal niet moeilijk te zien.

Als een speler van het spel de kans krijgt om met maarschalk te communiceren, is hij geneigd één vraag te stellen die de hoofden van mensen heeft doen tollen. Normaal gesproken zegt het personage: "Wil je wat rapsessies met maarschalk?" Het is gewoon onmogelijk dat een personage met de naam Marshal dat over rappen spreekt, toeval kan zijn en niet gebaseerd is op Marshall Mathers zelf.

Elk personage in de game heeft een unieke persoonlijkheid en uitstraling waardoor ze zich onderscheiden van de rest van het peloton, en ze hebben allemaal iets anders te zeggen. Maarschalk die over rappen praat, heeft grotendeels de speculatie over de connectie tussen het personage en de rapper aangewakkerd, en er kwam ook meer bewijs.

Niemand die heeft geholpen om het spel tot leven te brengen, heeft zich nog niet uitgesproken over deze connectie, maar dit bewijs is behoorlijk overtuigend.

The Hair Connection

Na een blik te hebben geworpen op de manier waarop maarschalk normaal met spelers in het spel omgaat, moeten we ook zijn fysieke verschijning in het gesprek betrekken, want dit stukje bewijs is net zo belangrijk om de connectie hier te maken.

Tijdens zijn opkomst aan de macht, stond Eminem bekend om het blonderen van zijn haar. Het was zijn kenmerkende look en overal gingen jongere jongens naar hun plaatselijke kapsalon om een haarbleekset te halen voor een frisse kijk op school op maandag. Eminem heeft sindsdien zijn kenmerkende uiterlijk gedumpt en gekozen voor zijn natuurlijke haarkleur, maar iedereen die in die tijd opgroeide, zal zich altijd herinneren dat hij blond haar had.

Als je overstapt naar Marshal, zal een speler meteen merken dat Marshal heeft wat velen zouden beschouwen als blond haar! Natuurlijk is het misschien geen perfecte replica van wat Eminem in de jaren 2000 gebruikte toen hij de grootste rapper ter wereld werd, maar het kan geen toeval zijn dat het haar van het personage ook blond is.

Samen met de haarkleur hebben mensen ook opgemerkt dat maarschalk altijd een frons op zijn gezicht draagt, wat helemaal in het straatje van Eminem past. De rapper heeft in het verleden volop agressieve muziek gemaakt en wordt bijna nooit met een lach op zijn gezicht gezien. De parallellen die kunnen worden getrokken tussen de fysieke verschijningen van Marshal en Eminem zijn gewoon onwerkelijk, en het heeft alleen maar olie op het vuur gegooid dat het personage was gebaseerd op de rapper.

Het dubbele L-raadsel

We kunnen in deze situatie niet alles perfect bij elkaar laten passen, en als er één ding is dat sommigen ertoe kan brengen te geloven dat dit allemaal gewoon toeval is, is het feit dat het personage maarschalk er één heeft. , terwijl Marshall Mathers op dit gebied verdubbelt.

Veel mensen die geloven dat er een verband is, denken dat dit een manier zou kunnen zijn om het spel niet ronduit duidelijk te maken dat er een verband tussen de twee is. Niet alleen dat, maar als ze hadden besloten om de namen precies hetzelfde te laten spellen, zou het niet zo interessant zijn geweest om het mysterie te ontrafelen.

Mocht dit het geval zijn, dan zou het zeker niet de eerste keer zijn dat Animal Crossing zoiets doet. Het personage Justin is een bever, die bij elkaar opgeteld heel erg lijkt op een bepaalde muziekster. Dit alles zou erop kunnen wijzen dat de game-ontwikkelaars een beetje plezier hebben door iets in het spel te plaatsen dat de fans kunnen ontdekken.

Tot er een officiële bevestiging is, kunnen fans alleen speculeren over de connectie tussen Marshal en Eminem. Door het gebrek aan bevestiging zullen mensen echter alleen maar geloven dat deze connectie echt is, terwijl ze ook proberen om meer connecties te maken tussen personages en muzikanten in de echte wereld.

Aanbevolen: