Fans denken dat dit het slechtste seizoen van 'American Horror Story' is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het slechtste seizoen van 'American Horror Story' is
Fans denken dat dit het slechtste seizoen van 'American Horror Story' is
Anonim

Sinds het debuut iets meer dan tien jaar geleden, is American Horror Story een van de meest populaire shows die er zijn, ondanks controverses. De show heeft zowel geweldige als matige seizoenen gekend, maar heeft ondanks alles zijn plaats op FX behouden.

De show doet elk seizoen zijn best, hoewel sommige seizoenen gewoon niet aan de verwachtingen voldoen. Ze kunnen niet allemaal geweldig zijn, maar één seizoen wordt nog steeds beschouwd als het slechtste in de geschiedenis van de show.

Welk seizoen van American Horror Story wordt als het slechtste beschouwd? Laten we eens kijken naar de show en zien welk seizoen mislukte.

'American Horror Story' had een sterke run

In 2011 werden horrorfans ingeruild voor het debuut van American Horror Story, een anthologietelevisieserie die het publiek angst aanjoeg op FX. Horrorshows zijn notoir moeilijk te maken, maar dankzij de hete start is American Horror Story al tien jaar een steunpilaar op televisie.

De anthologieroute volgen was een briljante zet van het team achter de show, en elk seizoen fungeert in wezen als zijn eigen miniserie. Dit zorgt ervoor dat de show elk seizoen fris en uniek aanvoelt, en het geeft de fans ook nieuwe en inventieve verhalen die bedoeld zijn om hen angst aan te jagen.

Tijdens de legendarische run van de show heeft het een aantal uitzonderlijk getalenteerde artiesten laten zien en het heeft door de jaren heen veel lof ontvangen. Natuurlijk, het is niet zonder fouten, maar over het algemeen is American Horror Story een van de betere programma's op tv, vooral voor degenen die houden van alle dingen die angstaanjagend en raar zijn.

Er zijn veel dingen aan deze show waar mensen van houden en waarderen, waaronder hoe consistent de show is geweest tijdens de tienjarige uitzending op televisie.

De show was altijd goed

Een van de meer opmerkelijke aspecten van American Horror Story is het feit dat het een relatief consistente show is geweest gedurende de 10 seizoenen en het decennium in de ether. Natuurlijk zijn sommige seizoenen beter dan andere, maar voor het grootste deel heeft American Horror Story goed werk geleverd door fans van hoge kwaliteit te brengen.

Over het algemeen heeft deze serie 77% bij critici en 70% bij fans, wat aangeeft dat mensen genieten van wat de show heeft gedaan. Dat gezegd hebbende, geeft het ook aan dat de show wat problemen heeft. Vanwege deze scores heeft de serie behoorlijk hoge verwachtingen wanneer ze zich opmaken voor een nieuw seizoen.

In tegenstelling tot andere shows die slechts één primaire verhaallijn en een groep personages volgen, is dit een anthologiereeks, wat betekent dat de dingen elk seizoen door elkaar worden geschud. Dit maakt het moeilijk om consistentie te behouden, maar de showrunners hebben hun best gedaan om de boel in beweging te houden.

Ze kunnen niet allemaal winnaars zijn, en als we naar Rotten Tomatoes kijken, is er één seizoen van de show dat helemaal onderaan staat.

'Hotel' is de slechtste

Dus, welk seizoen van American Horror Story wordt als het slechtste van het stel beschouwd? Blijkt dat het niemand minder is dan seizoen vijf, dat bekend staat als Hotel.

Debuteert in 2015, er was veel hype voor seizoen vijf van de show. Gedurende deze tijd bracht American Horror Story een aantal fantastische inhoud uit en men geloofde dat Hotel aan de verwachtingen kon voldoen. Helaas werd het seizoen niet goed ontvangen en tot op de dag van vandaag blijft het de slechtste van het stel.

Op Rotten Tomatoes heeft Hotel een gemiddelde van 61,5% tussen critici en publiek, wat wijst op een seizoen dat niet veel sterke punten had.

Steve Wright van SciFiNow gaf de serie een lage recensie en zei: "Zoals altijd is het decorontwerp perfect en briljant sfeervol, maar uiteindelijk lijkt dit te veel op andere, betere series om echt op te vallen."

In een publieksreview scheurde een gebruiker het seizoen aan flarden.

"Lady Gaga was net zo nep als de hele serie en gebruikte buitensporige hoeveelheden seks en bloed om op de een of andere manier een slecht script te verzinnen, een slecht plot (eigenlijk niet veel daarvan), met hetzelfde saaie vampierbloedzuigende thema. zit ook veel homoseks in, wat ook niet indruk maakt. Ik denk dat het probeert te choqueren, maar fa alt in alle opzichten. Gaga moet het bij muziekvideo's houden, als je van dat soort dingen houdt, maar dat deed ze absoluut niet maak indruk op mij als actrice, " schreven ze.

Mensen voelden duidelijk geen Hotel, maar het lijkt erop dat de show van zijn fouten heeft geleerd.

Aanbevolen: