American Horror Story'-maker Ryan Murphy onthult officieel thema voor seizoen 10 en fans zijn niet blij

American Horror Story'-maker Ryan Murphy onthult officieel thema voor seizoen 10 en fans zijn niet blij
American Horror Story'-maker Ryan Murphy onthult officieel thema voor seizoen 10 en fans zijn niet blij
Anonim

In een nieuwe Instagram-post onthulde American Horror Story Ryan Murphy de officiële titel en het thema voor het tiende seizoen van de FX-anthologiereeks. Het langverwachte seizoen krijgt de titel 'Double Feature'.

"Twee gruwelijke verhalen… één seizoen", luidde het bijschrift in de teaservideo. “Een bij de zee… Een bij het zand. Er komt nog meer…”

De onthulling komt nadat Murphy maandenlang kleine hints heeft gegeven op zijn sociale media-accounts. Hij begon in maart 2020 met het plagen van het tiende seizoen van American Horror Story en deelde een foto van twee vervormde handen die uit de oceaan kruipen.

Hoewel de pandemie Murphy dwong om zijn oorspronkelijke, weersafhankelijke verhaallijn te wijzigen, zal het seizoen zich afspelen in Provincetown, Massachusetts.

Sarah Paulson, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross en Finn Wittrock spelen de hoofdrol in het nieuwe seizoen, samen met nieuw castlid Macaulay Culkin, Wittrock vertelde Entertainment Weekly onlangs dat seizoen 10 een "heel andere toon" zal zijn dan de voorgaande seizoenen.

"Ik denk dat dit oké is om te zeggen, ik denk dat de spanning in dit en het strakke, beperkte karakter van het verhaal anders is dan in andere seizoenen. Ik was echt geïnteresseerd in het proberen om de druk op de juiste manier op te voeren als dat is logisch, "zei hij.

GERELATEERD: De waarheid over de tijd van Evan Peters op 'American Horror Story'

Hij voegde eraan toe dat zijn personage de "meest normale" persoon is die hij ooit in de show heeft gespeeld.

"Het leuke aan deze show is dat geen twee dingen ooit hetzelfde zijn," zei hij. "Het is zoiets als, 'Wil je binnenkomen en deze enkele aflevering doen of wil je binnenkomen en de hoofdrol spelen van dit seizoen?' 'Wil je een gekke psycho-moordenaar worden?' 'Wil je binnenkomen en deze relatief normale vader zijn?' Je weet gewoon nooit wat je krijgt."

Nadat het officiële thema op sociale media was aangekondigd, waren sommige fans van de FX-show niet zo blij met de nieuwe details. Sommige fans waren er snel bij om te zeggen dat ze ontevreden waren over de titel van seizoen 10.

Sommige andere fans zeiden dat ze het idee van twee verhalen in één seizoen niet leuk vonden. Het idee van dubbele verhaallijnen deed de vrees rijzen dat het verhaal gehaast zou worden, waardoor veel kijkers in verwarring raakten.

Natuurlijk is dit allemaal slechts speculatie, en fans die tot nu toe bij de populaire show zijn gebleven, moeten gewoon wachten en vertrouwen op de visie van de maker totdat ze zelf kunnen beoordelen of de gok van twee verhaallijnen echt loont uit.

Het komende tiende seizoen gaat in 2021 in première op FX. Het seizoen zou oorspronkelijk in het najaar van 2020 in première gaan, maar werd uitgesteld vanwege de pandemie.

Als nieuwe potentiële kijkers de show willen inhalen, zijn alle 9 seizoenen van American Horror Story beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: