Wie speelt de hoofdrol in seizoen 2 van American Horror Stories?

Inhoudsopgave:

Wie speelt de hoofdrol in seizoen 2 van American Horror Stories?
Wie speelt de hoofdrol in seizoen 2 van American Horror Stories?
Anonim

American Horror Story verscheen voor het eerst op ons scherm in 2011, en vulde ons leven met huiveringwekkende maar verslavende verhaallijnen. De unieke horrorserie veroverde de harten van velen en doet dat nog steeds. In feite heeft de show zoveel commercieel succes behaald dat zelfs beroemdheden begonnen te verschijnen. Enkele van deze optredens zijn Lady Gaga, Emma Roberts en Naomi Campbell.

Nu draait de show al meer dan een decennium en heeft hij extreem hoge beoordelingen gekregen van zowel fans als critici in het algemeen. Op IMDb heeft de show een score van 8/10, terwijl het een score van 77% heeft op Rotten Tomatoes, een site voor entertainmentrecensies die rekening houdt met de meningen en beoordelingen van critici uit alle hoeken van de industrie.

De show is nu tien seizoenen bezig en fans zijn getrakteerd op een breed scala aan verhaallijnen en personages. Maar nu zou een nieuwe spin-off wel eens het volgende grote ding kunnen zijn; American Horror Stories begint aan zijn tweede seizoen.

Hoe verschillen Amerikaanse horrorverhalen van het origineel?

Er is eigenlijk een verschil tussen American Horror Story en American Horror Stories, ondanks dat de twee titels erg op elkaar lijken. American Horror Story is de originele bekroonde serie geproduceerd door Ryan Murphy en Brad Falchuk, terwijl American Horror Stories een spin-off is.

Tot nu toe is er slechts één seizoen van de spin-off geweest, maar een tweede broeit op de achtergrond met een releasedatum in juli 2022.

Hoe verschilt deze spin-offserie van het origineel? Laten we erin duiken.

De nieuwe spin-off is een wekelijkse anthologiereeks waarin fans in elke aflevering een ander horrorverhaal te zien krijgen, elk met een nieuwe cast in tegenstelling tot de originele AHS-wereld, waar een heel seizoen was gewijd aan één hoofdverhaallijn. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste verschil tussen de twee shows.

De personages die in de wereld van American Horror Stories verschijnen, zijn zich eigenlijk volledig bewust van de originele AHS-wereld, wat betekent dat links en verwijzingen bij verschillende gelegenheden kunnen worden opgemerkt. Omdat het ene verhaal in één aflevering wordt gecondenseerd, zorgt dit voor een meer 'snelle' stijl, waar sommige horrorfans van kunnen genieten in vergelijking met de meer traditionele benadering.

De spin-off-serie is exclusief voor Hulu en FX voor kijkers in de Verenigde Staten. Voor fans in het Verenigd Koninkrijk kan het zijn dat de show naast het originele American Horror Story beschikbaar komt op Disney+.

Welke leden van de cast verschenen in seizoen 1?

Hoewel de castlijst lang is vanwege de structurering van de show, zijn enkele acteurs die in het eerste seizoen van American Horror Stories verschenen Lily Rabe, Billie Lourd, Kathy Bates, Leslie Grossman, Sarah Paulson, Evan Peters, Adina Porter, Angelica Ross, Angela Bassett, Emma Roberts en Finn Wittrock.

Amerikaanse actrice Emma Roberts staat ook bekend om haar rollen in andere films en series zoals Wild Child, Scream 4, Adult World en Billionaire Boys Club. In totaal is Emma Roberts verschenen in vijf seizoenen van American Horror Story en dat telt nog mee.

Het castlid dat tot nu toe in de meeste afleveringen is verschenen, is niemand minder dan Evan Peters zelf, met wie fans vanaf het begin in seizoen 1 werden vereerd. Hij is verschenen in meer dan 100 afleveringen, die mogelijk nog komen als geen verrassing.

De acteur speelde in elk seizoen van de show behalve één, wat verklaart waarom hij zo'n groot aantal afleveringen heeft kunnen tellen.

Sarah Paulson volgt Peter op de voet en is tot nu toe in meer dan 95 afleveringen verschenen. Ze was ook te zien in de meeste seizoenen van de show en wordt door veel fans gezien als een van de 'originelen'.

Het was voor sommige castleden gemakkelijker dan anderen om in de show te verschijnen. Voor sommigen was het net zo eenvoudig om gewoon om de rol te vragen, zoals in het geval van Lady Gaga, die de producer, Ryan Murphy, belde en hem vertelde dat ze in de show wilde zijn. Zo simpel was het.

Andere castleden moesten echter het auditieproces doorlopen om een rol in de show te winnen. Paris Jackson moest bijvoorbeeld auditie doen, net als Kaia Gerber.

Wie speelt de hoofdrol in seizoen 2 van American Horror Stories?

Reports suggereren dat er veel bekende gezichten zullen verschijnen voor het tweede seizoen van American Horror Stories, waaronder Cody Fern (uit Apocalypse), Max Greenfield (uit Hotel), Denis O'Hare (uit Murder House), Gabourey Sidibe en Nico Greetham (van Double Feature).

Dat zijn echter alleen originele castleden. Enkele nieuwe castleden zijn Bella Thorne, Alicia Silverstone, Judith Light, Dominique Jackson en Quvenzhané Wallis. Vanaf nu is niet bevestigd wie welke rol speelt, en het lijkt erop dat fans zullen moeten wachten tot dat onthuld wordt wanneer de show op hun schermen verschijnt.

Aanbevolen: