De waarheid over de laatste film van Quentin Tarantino

Inhoudsopgave:

De waarheid over de laatste film van Quentin Tarantino
De waarheid over de laatste film van Quentin Tarantino
Anonim

Tien films… dat is het.

Dat is alles wat Quentin Tarantino van plan is te doen.

En raad eens, mensen? Hij heeft er al negen gemaakt.

Natuurlijk tellen alleen films die hij heeft geschreven en geregisseerd op deze lijst. Films zoals zijn geheime vader/zoonverhaal, Reservoir Dogs of Django Unchained zijn films die aan deze criteria voldoen, terwijl films die hij alleen heeft geschreven, zoals Natural Born Killers en From Dusk Till Dawn, dat niet doen. Hoewel Quentin niet van plan is met pensioen te gaan uit Hollywood, heeft hij zijn decennia-oude plan om slechts negen speelfilms te schrijven en te regisseren opnieuw bevestigd. Onlangs wierp hij wat meer licht op het onderwerp toen hij met Joe Rogan ging zitten. Dit is precies wat we weten over de plannen voor zijn laatste film…

Quentins recente ontmoeting met Joe Rogan, waar hij zijn roman van Once Upon A Time In Hollywood promootte, kreeg veel pers. Eerst en vooral werd zijn relatie met Harvey Weinstein besproken. Dan was er dat schandaal over zijn behandeling van Bruce Lee in Once Upon A Time In Hollywood. Maar een ding dat in dat alles begraven leek te zijn, waren enkele behoorlijk ongelooflijke onthullingen over Quentins plannen voor zijn laatste film.

Quentin heeft een duidelijk antwoord op waar zijn laatste film over zal gaan…

Voor degenen die het niet weten, Quentins wens om slechts tien films te maken komt voort uit zijn perspectief van filmmakers die hun hoed niet ophangen wanneer ze zouden moeten. Hij wil een erfenis van 10 ongelooflijke stukken werk achterlaten en niet dat filmanalisten van de toekomst erop wijzen wanneer hij de haai besprong. …De meeste filmmakers doen dat, naar zijn mening.

Natuurlijk zou dit mensen natuurlijk doen geloven dat Quentin veel druk op zijn schouders heeft voor zijn laatste film.

"Als je denkt dat je deze ene film nog moet maken… is daar meer gewicht op of doe je gewoon je verdomde ding?" Joe Rogan vroeg het onlangs aan Quentin.

"Het gewicht was echt op Once Upon A Time In Hollywood", gaf Quentin toe. "Dat is een beetje zoals mijn grote epos. Dat is mijn grote 'afronding van de carrière' soort epos. En, zoals, ik deed het."

Natuurlijk is de volgende grote vraag of Quentin echt weet waar zijn laatste film over gaat. Er zijn een hoop geruchten geweest dat Quentin opnieuw zou samenwerken met Uma Thurman en zelfs Uma's dochter, Maya Hawke, voor een derde deel van de Kill Bill-franchise. Er werd ook veel gepraat over het maken van een Star Trek-film door Quentin en zelfs over het opnieuw maken van zijn eerste film, Reservoir Dogs. Maar de waarheid is… Quentin heeft eigenlijk geen idee wat zijn laatste film zal zijn.

"Ik weet niet wat het volgende verhaal zal zijn. Ik stel me voor dat het meer een epiloog zal zijn," legde Quentin uit."Zoals [Once Upon A Time In Hollywood] de grote is en wat ik ook doe voor die laatste… zoals ik al zei, meer een epiloog. Net zoals je de carrière aan het afronden bent."

"Je hebt geen specifiek idee?" vroeg Joe.

"Ik heb geen idee", gaf Quentin toe. "Ik hoop nog twee boeken te maken. Nou, nog een boek. En dan een toneelstuk doen. En dan zullen we zien waar we zijn. We zullen zien of er nog een verhaal is gekomen."

Hoe zit het met Kill Bill 3 en een remake van Reservoir Dogs?

Tijdens het interview moest Joe informeren naar de geruchten over zowel een Kill Bill: Volume 3 als een remake van de film die hem echt in het bedrijf bracht.

"De enige die ik me kan voorstellen, waar het weer een epos zou zijn waarin ik alles moet overtreffen, is als ik een Kill Bill 3 doe," zei Quentin voordat hij toegaf dat hij er serieus over heeft nagedacht.

"Ik heb iets gehoord over een herhaling van Reservoir Dogs, is dat stier?" vroeg Joe.

"Nou, ik heb het overwogen. Ik dacht dat het iets interessants zou zijn om mijn eerste script te nemen en het dan gewoon opnieuw te maken met verschillende acteurs en gewoon te zien hoe een betere regisseur ik ben geworden. Omdat ik eigenlijk denk dat de materiaal is tijdloos genoeg. Ik zou dat kunnen doen. Maar dat is niet echt hoe ik de carrière wil beëindigen. Maar ik zou heel goed een toneelversie van Reservoir Dogs kunnen schrijven, als ik theater doe, en het dan gewoon op het podium doen."

Dus fans van dit idee krijgen misschien niet precies waar ze op hopen. Bovendien heeft Quentin al het eerste toneelstuk geschreven dat hij van plan is te regisseren. Hij wil ook een versie van Hateful Eight op het podium doen, dus het kan even duren voordat hij de Reservoir Dogs-aanpassing doet.

Het blijft dus totaal onduidelijk wat de uiteindelijke film van Quentin Tarantino zal zijn, omdat hij zelf geen idee heeft. Maar fans hoeven zich niet al te veel zorgen te maken, want hij heeft veel plannen om zichzelf bezig te houden en het publiek de komende jaren te vermaken.

Aanbevolen: