Meek Mill's laatste samenwerking met Nipsey Hussle gedeeltelijk voltooid, laatste nummers gingen naar de familie van Nipsey

Inhoudsopgave:

Meek Mill's laatste samenwerking met Nipsey Hussle gedeeltelijk voltooid, laatste nummers gingen naar de familie van Nipsey
Meek Mill's laatste samenwerking met Nipsey Hussle gedeeltelijk voltooid, laatste nummers gingen naar de familie van Nipsey
Anonim

Meek Mill heeft onlangs bevestigd dat zijn laatste samenwerking met Nipsey Hussle hem verschillende voltooide nummers heeft opgeleverd. Helaas zullen die nummers het daglicht niet zien.

In plaats van een onvolledig album uit te brengen, heeft Meek Mill besloten om de gezamenlijke nummers waaraan hij met Nipsey heeft gewerkt aan de familie van de overledene te geven. De twee rappers werkten samen aan het project enkele weken voordat Nipsey werd neergeschoten in Los Angeles, wat de muziek des te belangrijker maakte. Meek onthulde details over de tracks tijdens het reageren op een Twitter Q&A waarin een fan informeerde naar het onvoltooide Meek & Nipsey-project.

Hoewel Meeks tweet bevestigt dat er een set van Nipseys laatste nummers bestaat en dat ze aan de familie van de overledene zijn gegeven, heeft hij er verder niet veel over gezegd. Meek gaf kort commentaar op het aantal nummers dat hij en Nipsey hebben opgenomen tijdens een interview met GQ, wat impliceert dat het er ongeveer drie of vier zijn.

Nummers terzijde, het schenken van die liedjes aan Nipsey's familie was waarschijnlijk het aardigste wat Meek voor hen kon doen. Ze hebben op een onverwacht moment iemand heel dierbaar verloren en het hebben van een paar laatste nummers om aan Nipsey te herinneren zou dat verdriet tot op zekere hoogte verminderen.

Meek Mill doet het goed door collega-rapper Nipsey Hussle

De grote vraag bij de fans, hoe morbide ook, is of Nipseys familie de nummers toch zal uitbrengen. De familie heeft zich nog niet veel uitgesproken, maar de intriges rond wat Nipsey en Meek hebben opgenomen zal de komende maanden veel nieuwsgierigheid opwekken. Daarom is het mogelijk dat Lauren London snel zal reageren. Ze was de oude vriendin van Nipsey voordat hij stierf, waardoor ze de meeste kans had om op de kwestie te reageren.

Zal de familie van Nipsey Hussle de laatste nummers uitbrengen?

Een ander punt van discussie is of Meek Mill de familie zal steunen als ze besluiten de nummers uit te brengen. Meek bezit technisch gezien de intellectuele eigendomsrechten op de nummers, wat betekent dat hij Londen en de rest van Nipsey's familie zou kunnen verbieden dit te doen. Aan de andere kant lijkt Meek niet het type om zoiets te doen.

Aan de andere kant kan het debat uitlopen op een mogelijke juridische strijd. De executeur van de nalatenschap van Nipsey kan stellen dat, omdat de overledene een cruciale rol heeft gespeeld bij het voltooien van genoemde sporen, Nipsey de helft van de rechten bezit. Exacte details zouden moeten worden geverifieerd voordat er verder wordt gespeculeerd, maar het potentieel bestaat niettemin.

Wat bevatten de voltooide nummers van Nipsey-Meek?

Het meest intrigerende aan de laatste nummers van Nipsey is de stijl en toon. Ze leken meer dan waarschijnlijk op het eerdere werk van Nipsey en Meek en raakten aan de problemen van de straat, maar we zullen het nooit zeker weten.

Hopelijk erkent Meek Mill dat fans willen weten wat dat laatste album bevatte. Maar wat nog belangrijker is, Meek moet zien dat ze geïnteresseerd zijn in Nipsey's nalatenschap en niet alleen maar een nieuwe ronde nieuwe muziek. Meek zal niet de hele opname uitbrengen, ongeacht de stroom aan steun, maar misschien zal de rapper ze een klein voorproefje geven in de vorm van een couplet of twee. Radiopersoonlijkheden en interviewers zullen ook om een voorproefje vragen, en het is slechts een kwestie van tijd voordat Meek aan die verzoeken toegeeft.

Aanbevolen: